NOMER14 написа:Какво каза?
Абсолютно нагло и безпрецедентно нарушаване на правилата на дебата, идвайки неканен без предупреждение и след това взимащ ролята на "ководещ", измествайки Цанцъра.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:Какво каза?
delqnski47 написа:Гледахте ли го Простия колко е нагъл в бТВ. Остава загадка за мен как някой може да гласува за харвардската версия на Тиквата.
Изгледайте го няколко пъти това днес и много много много много много сериозно се замислете след няколко дена тия, които са цъкнали на ПП.
После ще го търсите Дългия и ще викате "Деба, излезе прав" ,но ще е мноого късно...
realno написа:delqnski47 написа:Гледахте ли го Простия колко е нагъл в бТВ. Остава загадка за мен как някой може да гласува за харвардската версия на Тиквата.
Изгледайте го няколко пъти това днес и много много много много много сериозно се замислете след няколко дена тия, които са цъкнали на ПП.
После ще го търсите Дългия и ще викате "Деба, излезе прав" ,но ще е мноого късно...
Наглите се уплашиха и напуснаха, а чалгаря ви от диванчето кога ще се яви на дебат?
NOMER14 написа:Аха, четох...
А тъпата бетеве защо е продължила дебата?
Защо другите са останали?
Един човек загуби ли достойнството си....
NOMER14 написа:delqnski47 написа:Аз имам един въпрос, мерси.
Защо гласувалите за ПП не гласуват за ДБ и защо гласувалите за ДБ не гласуват за ПП?
Защото едната е на няколко месеца, създадена от другаря Радев, а другата съдържа в основата си и носи духа на синята идея.
delqnski47 написа:realno написа:delqnski47 написа:Гледахте ли го Простия колко е нагъл в бТВ. Остава загадка за мен как някой може да гласува за харвардската версия на Тиквата.
Наглите се уплашиха и напуснаха, а чалгаря ви от диванчето кога ще се яви на дебат?
Има си правила на дебата, които твоя любим най нагло наруши, щото е нагъл и прост. Това са фактите...
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, Google [Bot], Plamen_i00, TristaNNN и 11 госта