9 кръг /Септември - Черно море/ 05.09 понеделник 17.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: 9 кръг /Септември - Черно море/ 05.09 понеделник 17.30

Мнениеот ogrizko » 05 сеп 2022 16:56

няма да е лесен мача, септември винаги са ни били неудобни ..освен сердюк ще липсва и живко ...а пък за септември се връща атанас кабов дето е страшно бърз...... ще има опасности пред нашата врата със сигурност, дано сме ефективни напред и да бием 1-2 примерно
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 сеп 2022 17:38

отсега искам да кажа, че повече ми се искаше да видя Курьор вляво, Закария нападател, Кета вдясно......

иначе ще е добре Закария да спре с тия евтини симулации ...все пак има ВАР и т.н. можеше да пробва да създаде реална опасност вместо да хитрува и да търси измислен контакт....

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 сеп 2022 18:51

като видях Кета ми беше ясно, че няма да вкараме дузпата :))) на такъв играч не трябва да се дава да бие дузпа дето обича трикчетата и глупостите и не търси ефективност.... най-добре Панайотов да беше бил, поне ако уцели вратата топката ще я вкара... не знам защо Кета би, сигурно щото него препънаха ама цялостното му игрово поведение изобщо не говори, че трябва да му се дават дузпи...... и то при човек по-малко беше жизненоважно да вкараме, това беше много тъп експеримент за мен.... предпочитам даже Виктор Попов да бие.... или Виктор или Васко, друг изпълнител не съм много сигурен какво ще направи....

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 05 сеп 2022 19:23

Монотонна безидейна апатична скука. И въпреки всичко можехме да вземем победата. Дузпата трябваше да я бие Матиас, а когато е на терена - Златев.

Моите уважения към отборите на Септември, Спартак, Хебър и Ботев Враца, но в този си вид нямат място в Първа лига.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 05 сеп 2022 19:28

Абсолютен карък този мач.
Първото полувреме леко го проспахме .Второто тъкмо аха да вдигнем темпото и глупостта на Закария.Послв гони дивото.Шанс да вкараме с човек по-малко ,дузпа ... После още едно положение,за беда пак на Кета..
Само едно искам да отбележа гледайки и този мач и другите в които Куриор беше нападател.Не мисля че там му е мястото .Видя се че когато той играе с топката е много по-ефективен като е по встрани и създава положения за другите,участва в комбинации,а не като е най-отпред и да чака да завършва.
Има си треньор ,той си има негово виждане ,не претендирам да разбирам повече от него,казвам моето мнение просто.
За вас моряци ний живеем...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 сеп 2022 19:59

Един скучен, вял мач в който нищо не играхме. И това нищо не дойде само след изгонването на Закария. И преди това нищо не играхме. Абсолютно грешно подходихме към този мач още от първата минута - бавно, мудно, все едно играем с някой гранд, а не с тези смешници от Септември. Да, ние играхме с тотални смешници, чието ниво е Б група, каквито са и следващите смешници от Хебър. С такива отбори излизаш още от първата минута да им напълниш кошницата, а не да си играем игрички и да търсим пинизи и то на неутралния терен на Васил Левски. Изключително слаб мач на отбора, повтарям, потретвам. Мимито редува силен мач с убийствено слаб. Смениш го в силния му мач - съжаляваш, оставиш го после на терена - съжаляваш. Не знам как го изтърпя Илиан 95 минути. И също не знам защо не игра Сула. Сула трябваше да е твърд титуляр или най-малкото да се реагира веднага след като се видя, че точно ни липсва паса. Другото е Закария. Написах, че не ми харесва агресията му, още в Пловдив беше готов с ЧК, и не само там. Днес му го дадаха. Другата работа е, че когато нас ни ритат и настъпват така картони не се дават, което ме кара да мисля, че този мач БФС-то си изпрати поръчков съдия с цел да направи всичко възможно да не спечелим - накъсване на играта и бавене, което разбира се облагодетелства Септември. Курьор не знам още колко ще го мъчим централен. Той не става за там, даже се чудя дали Сула не би свършил по-добра работа. Кета беше ясно, че пропуска дузпата. Дузпа се бие или точно, или с топовен шут в рамките на вратата, но не и това, което направи Мади, а по поведението му беше ясно, че точно така ще изпълни. Абе той от 5 метра не може да отправи сносен удар - дават му дузпа да бие?! Що за простотия? Като няма изпълнител - директно Босанчич, има яка тупалка, рязка, има точен пас, т.е. сносна точност - абе дай я на Босанчич, здрава тупалка и поне да не съжаляваш, чисто излигавене беше това. И на последно място ще кажа, че бях резервиран относно Иса, а сега вече съм сигурен - категорично е свършил с футбола. Не знам какво е правил в контроли монтроли, но колкото пъти беше в игрова ситуация се показа, че неслучайно няма гол от 2 години и неслучайно няма и отбор от година, и неслучайно изобщо не е играл професионален футбол - човека е пенсионер, категорично вън от всякаква кондиция и категорично приключил. Просто трябва да го напиша, защото много нерви ще се изхабят ако го "пробваме" или се мъчим да го вкараме във форма - това няма да стане. Иначе старата песен - слаби мачове с изпадащи посредственяци, пропуснати дузпи с отборчета без точки, които всеки пердаши и после......И не е Сердюк разликата, и със Сердюк беше така - Пирин, Ботев Вр, Царско село, Локо Сф - нашите душмани и то насред Варна, че и там.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 05 сеп 2022 20:33

Изиграхме мача като най- големите капути. Курьор и Васко се мъчиха, но си останаха с мъчението. Само Дюлгера се справи както трябва, може би и Босанчич. Чудя се на Илиан как може да даде дузпата на такъв разпилян футболист. Закария не се усети че го изгониха, защото си го нямаше.

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 05 сеп 2022 20:47

Това момче Мади Кета, в момента сигурно е съсипан, съчувствам му, и на нас ни е кофти сега, пък нахо пет пъти отгоре. Бих му препоръчал да остава след тренировка, и да си тренира удара, защото в момента, тази му част от играта е на ниво 12 годишно момче, което пък отговаря защо е в Черно Море. Добре че днес не играхме с плебейте, защото щяхме да загубим. Треньорите да ги стягат, защото реално, ако нямахме луд късмет в Пловдив, сега щяхме да сме три мача без победа. В клуба ни цари една рутинна, едно спокойствие, което не действа никак добре на футболистите. Знаят си дата за заплата, никой не ги гони, няма глоби, няма цели, ебахти кефа. Да вземат да се по променят нещата, защото такива отбори като Септември, трябва да ги бием и с 9 човека. Въпрос на воля, хъс и спортна злоба.Въпрос на уважение към онези момчета, който за един ден, ще пропътуват 1000км за да те гледат. За такива унизително мачове трябват глоби, ама яки. Равенството със Септември, трябва да се гледа като провал, иначе няма да се развие, ако това е целта де. Ако целта е да има отбор Черно Море в А група, тогава ОК това е пътя.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 05 сеп 2022 21:05

Дали сме спечелили точка или загубили две е трудно да се каже след като останахме с десет човека!
Септември са един надут балон от журналята и от псевдо специалистите, нищо не играха като цяло. Сами сме си виновни, че се дъним с/у слабаците в групата. Проблемът ни днес беше в офанзивен план.

По темата Мади Кета, момчето просто няма завършващ удар това му е проблема, иначе си е полезен играч: https://int.soccerway.com/players/madi-queta/377319/
Не видях в статистиката му да е вкарвал от дузпа някога!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 сеп 2022 21:40

Първото което направи впечатление,че излязохме без настроение и хъс, което е учудващо на фона на успешно изиграните до сега мачове. Превъзхождхме с една класа отгоре Септ. дори и с 10 човека. Но всичко което можеше да се @сере го оср@ахме. Изтървахме поне 5-6 гола. За Кета и аз бях сигурен,че ще е страхотен късмет ,ако вкара дузпата.Кета изтърва няколко гола и в повечето случай играе много егоистично като в махлата. Дузпата трябваше да е бие Матиас. /Явно Илиан трябва да определи човек който да бие дузпите./ По горе се спомена Панайотов да биел дузпата - твърдо против. Панайотов има неточен удар от всяко статично положение което бие. Пак закъснели смени на Илиан.Мноого по рано трябваше да освежи отбора с Василев и Златев. Трябваше да пусне и Сула. Не знам какво Илиан им трепереше на тези които и с 10 човека трябваше да ги отнесем. Единствено съдията крепеше тези септемврийци в мача. Че беше поръчков спор няма! Съдията от София!// Този сезон празно няма - на всички софийски отбори задължително свирят софийски съдии!// Явно отрано взеха мерки с/у нас! Измислен червен картон. За такова настъпване по пръстите на крака - макс. жълт. И аз не помня когато наши играчи са ги настъпвали по подобен начин да са показвали червен картон на противник. Учудващо е как съдията успя при 4 нарушения да ни покаже 2 жълти и 1 червен картони.....а за цял мач при само 8 нарушения -> 4 картона! За сравнение Септ. : 13 нарушения - 2 картона. В 3та мин с/у Закария имаше чиста дузпа - ВАРа замълча/ Кабаков не случайно беше поставен във фургона./Имаше няколко неотсъдени фала в наша полза ,а неотсъдения корнер накрая и жълтия на Илиан бяха върхът. Съдията през цялото вереме бавеше играта,за да избута софиянци до точката. Защото горкия видя ,че дори и да ни остави с 10 човека пак не можа да изравни играта камо ли да даде превес за съгражданите си. За Иса.... явно ще се получи нещо като пребиваването му последния сезон при нас - щом влезе в игра значи вече нямаме шансове за гол))

Върни се в “Черно море”