Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот metodito » 30 авг 2022 13:58

mizantrop написа:Първо - коеф. не значат нищо,важно е да имаш работеща схема
и второ - у нас вече има 12 лицензирани букмейкъра,голям брой мачове са и с 0 % марж - освен бетано,вече ги предлагат и Сезам,Алфауин,дори ефбет - влизаш горе вляво на меню Спорт - ''топ събития''.

О, наскоро открих напълно работеща тактика - да губя. :)
Похвалих се как добре върви цяло лято и се омаза работата.
За "стълбичката", дето обясняваше е една от най-работещите стратегии, стига да знаеш кога да спреш. При следващо зареждане (понеже успях да си нулирам акаунта) ще пробвам една стълбичка да видя мога ли от 15 да направя 1000. Примерно. Юли ме достраша. От 12 ги направих 100 и нещо (не знам колко всъщност, понеже дърпах два пъти по 70 и един път 20 или 30), дръпнах почти всичко и продължих с малките залози - вместо да се пробвам на стълбичка. Бях в ебаси серията. До вчера, когато ако не беше съдията и тъпия ми акъл Валенсия можеше да е наистина голов мач.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 31 авг 2022 07:32

TristaNNN написа:Пичове, какви са ви впечатленията от Сезам. бг и БУин?
Бет365 не дават повече никакви бонуси, Инбет пък съвсем, та смятам да се пренасоча другаде.
Докато Бетано и Ефбет са чудни и не мърдам от тях, засега. Палмс Бет и 8888 отдавна ми орязаха бонусите без изобщо да разбера що, та не са вариант.

В алафауин напоследък порой от бонуси....но нали писах и преди - имам чувството че ги дават за да хванат ловците на бонуси.
Вwin съм залагал преди три години баскет по схемата от тази тема,имаха много алтернативни коеф. и ставаха страхотни дупки...но естествено това продължи 7-8 месеца,може би към 2 бона изтеглих от тях и ме лимитираха....иначе доколкото виждам нямат никакви бонуси,освен първоначалния.
Се.зам съм теглил 7-8 пъти суми до 200 лв максимум,но и там е въпрос на време.Имат и бонуси,но по-рядко.Утре за Суперкупата ще дадат игри,това се взема.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 сеп 2022 22:59

Мислех, че съм занулил, но един забравен фиш ми излезе. Продължавам с юн/лската кампания явно.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 сеп 2022 23:10

Между другото следете Лориан.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 сеп 2022 17:34

Брей, чуден сайт е Алфата, що си мълчите, ей? :))) Е, като изкючим циганията с първоначалния спорт бонус, дават бонусчета щедро. УС Оупън ежедневно, бонус за всеки мач от Ебем ти Лигата (8 на брой) , топ 5 първенства, Суперкупичката на България. Айде, баскета на националите с тия машинки не е оферта, ама да не ставам нагъл. Остави това, ми някои от тях са директно пара в сметката за залози, разбира се след превъртане, а не стандартния безплатен залог. И в комбинация с Бетаното и Ефбет, де последните чат-пат пускат по 10 и 50 кинта, плюс 0% маржа, си е направо бижу!
Ако Бетано е Номер 1 по пазари, линии и добавена стойност за хората, тия пичове се борят за Номер 2.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 05 сеп 2022 07:20

Не бързай да се радваш,да не се озъбиш ! хаха
Десетина стр. назад май двама се оплакаха че след бонус за някакво дерби алфата са им резнали бонусите....аз тогава се зачудих,но преди 3 седмици някъде като пуснаха това за ефбет лига сложих 4 мача на живо,трябваше в понеделник 4 по 10 лв да ми дадат,обаче гледам - няма оранжева точка горе на 'човечето'.....писах им на чата - уведомиха ме че са ми спрени бонусите.Постфактум,да бяха ми пуснали поне имейл,да знам да не си гърмя парите.

gborisow
Контакти:

Мнениеот gborisow » 08 сеп 2022 15:31

Някой интересува ли се от вайбър-бот, който следи мачовете на тенис на корт на живо и сигнализира моментално при появата на Медикал Таймаут?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 сеп 2022 21:02

В клипчето, де даскала е споделил, се споменава и пране на парици.
Преди няколко дни си поиграх да сметна нещо в тази връзка, става дума за пазарите на краен изход с 0% марж. Избрах си произволен тенис мач с 0% марж, а на сухо разпределих залог от 1000 лева на 1-ца и 2-ка.
Познайте какво беше учудването ми, когато калкулатора показа, че при това положение, ще загубя около 0.40 лв. в Бетано и около 0.23 лева в Ефбет. Сещате се, нали?. :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 09 сеп 2022 05:59

Има и такива,които са на нула,и на плюс....даже повечето мачове,ти си се хванал у най-дървения.....хаха.
Примерно днес,тенис,Алкарас - Тиафо бетано дава 1,55 - 2,81,а нулевият марж на ефбет 1,56 - 2,80......тук калкулатора със 100 лв показва плюс 0,31 лв.Те няма да перат 100 лв.
Това е като с големите банки - те финансират наркотрафика......ща чакат те 30 години за 2-3 % годишна лихва,ипотеките са параван.(пак се хиля,ама няма емоти)

Върни се в “Свободна зона”