Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2022 13:23

realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
luchoni написа:Няма нищо лошо един от собствениците на Левски да е Таки. Това са нормални неща.
Думите на Тити казват много стига да не си заравяш главата в пясъка

Ако Таки беше собственик на Левски, една възпълна мутра от СлаБия, нямаше да злобее срещу Левски. Но какво да обясняваме на хора, които не знаят кого подкрепят.

Той злобее щото ваши фенове се изгавриха със сина му

Против съм такива неща, но явно с нещо ги е предизвикал. Колко им трябва на тези лумпени.

Ако сравня нашите от Г и вашите от Б, нашите са направо ангели. Най голямата утайка на обществото се събира в Сектор Б. Особено сега. Може и да са се подобрили нещата ама имаше един период къде беше много зле положението
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 авг 2022 13:38

Любопитно, потенциалният нов господар на припоците дава 7.1 коефициент за двойка на втасалите с ловешка мая довечера.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 авг 2022 13:47

damyanov1963 написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:
TNT написа:
peliforewer написа:Може ли да ми кажете кой е собственик на Левски, защото Тити заявява, че Любо Младежа му се е обадил и категорично им е забранил и Ги накарал да прекратят договора с Макрон.Това е много интересна тема за дискусия.

Ами излиза,че реалния им собственик е Таки. ;) Едва ли е някаква изненада де.Някой да не си е помислил случайно,че едва ли не феновете издържат отбора? Едва ли има чак такива балъци. ;)

Повярвай ми, ей Богу-има:)

А тия, дето повярваха, че Литекс е ЦСКА, особено такива, дето преди казваха, че няма да го припознаят, какви са?

Същите, дето повярваха, че динамо, спартак и ментака на Лафчис имат нещо общо с говедата от 1914г

Ти защо писа, че няма да припознаеш друг отбор?

Че аз не съм припознал друг отбор:) ЦСКА възкръсна, за разлика от левски!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 авг 2022 13:49

шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:
TNT написа:Ами излиза,че реалния им собственик е Таки. ;) Едва ли е някаква изненада де.Някой да не си е помислил случайно,че едва ли не феновете издържат отбора? Едва ли има чак такива балъци. ;)

А тия, дето повярваха, че Литекс е ЦСКА, особено такива, дето преди казваха, че няма да го припознаят, какви са?

Същите, дето повярваха, че динамо, спартак и ментака на Лафчис имат нещо общо с говедата от 1914г

Ти сам си призна, даже ме попита дали от това ще ми стане по-леко.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 авг 2022 13:52

damyanov1963 написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:Повярвай ми, ей Богу-има:)

Ти сам си призна, даже ме попита дали от това ще ми стане по-леко.

И стана ли ти по леко? хахахахха
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 25 авг 2022 14:11

шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:
TNT написа:Ами излиза,че реалния им собственик е Таки. ;) Едва ли е някаква изненада де.Някой да не си е помислил случайно,че едва ли не феновете издържат отбора? Едва ли има чак такива балъци. ;)

Буахахаха, объркАл си опорката, оранжев. Четирибуквието умре, за това най-добре отивай да палиш свещи за помен след две седмици. А ти, очаквано, припозна като типичен мишок. Все пак ти и себеподобните ти "винаги верни" сте закърмени с "достойнствата" на шумкари и обирджии на мандри
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 авг 2022 14:16

Благодаря на всички братя които пожелаха успех на ЦСКА довечера, знам, че ще стискат палци за ЦСКА (◠‿◕).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 авг 2022 15:02

ivo55 написа:В снимката по горе колегите от Герана могат да открият свои дядовци, не е изключено.

.....и Дамянката може да се познае в навалицата :)))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 25 авг 2022 15:09

ivo55 написа:
Изображение

Ей ги я оригиналните припознавачи.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 25 авг 2022 15:19

bubka написа:
ivo55 написа:
Изображение

Ей ги я оригиналните припознавачи.

Иска ви се много, нали мишленца:) Няма как да избягате от позора, който сами си направихте. Преднамерено участвахте, къде с действие, къде с бездействие в затриването на уж любимото ви четирибуквие, за да го налапате без време до макарите на престъпника гриша ганчев и да припознаете заводското му отборче. Позор до живот.

Колко жалък трябва да си да твърдиш, че си винаги верен на отбор, който преди това е изнасилил уж любимия ти отбор с 8:0 :))
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

Върни се в “Левски”