8 кръг /Черно море - Лудогорец/ 29.08 понеделник 18.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: 8 кръг /Черно море - Лудогорец/ 29.08 понеделник 18.00

Мнениеот tmanolov » 22 авг 2022 12:49

Ама вторият отбор на града с център, начречен "гръцката ма'ала", направо къртите :) Имате мач с Хегемона (нали така му викат) и пак рев срещу Левски - е, не го разбирам. Т'ва комплексите са голяма работа - кофти е да си вторият най-популярен отбор в третия по големина град :)

Колкото до мача с Хегемона от Делиормана - най-искрено ви желая успех. Принципно, освен в мачовете срещу нас, в които ритате като катъри, в останалите, поне миналата година, се стараехте да играете фуДбол. Апропо, считам, че без проблем щяхте да отстраните матлийските смешки (и съм сериозен), но преди това трябваше да се класирате (да, знам, 40-годишното приятелство е виновно) и да резнете маляките. А това, както вече казах, за град с център, който прославя именно маляколюбието, трудно би могло да се случи.

Абе, Копейкин на кой варненски отбор е фен - сериозно питам? Или Ярешки? Интересно ми е, не се заяждам
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 22 авг 2022 13:00

Нека признаем, че от "синята част на България" са:
- най-красиви;
- най-високи;
- най-умни;
- най-честни;
- най-многобройни;
- най-силни;
- най-синеоки/чернооки/пъстрооки;
- най-богати;
- най-добри на футбол, покер, народна топка, кърлинг, надплюване и т. н.;
- най-ощетявани от футболните съдии;
- най-добрите журналисти, инженери, лекари, булдозеристи, хигиенисти и т. н.;
- най-томиславомислещи;
- най-прави във всичко;
- най-най-най-най-...

Нека признаем същото и за "оранжевата част на България"!

Нека признаем най-накрая, че когато някой стане "син" или "оранжев", т. е. дотогава не е бил нито "по-...", нито "най-...", веднага се превръща в "по-по-най-...". Така де, "синята"/"оранжевата" магия са чудодейни!
Последна промяна от Varnauser на 22 авг 2022 13:29, променено общо 1 път.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 22 авг 2022 13:02

Появи се трети "син", с претенции за аристократ. Обаче, и той със стар репертоар, логика на трудноразвиващ се, и, разбира се, без нито един комплекс. :)

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 22 авг 2022 14:27

Абе момчета, пак ли нямате пусната тема във вашия форум, че се тълпите при нас. Никой не иска да ви чете бръщолевенето тук. Ако зависи от мен, бих ви баннал на момента. Нито сте ми приятни, нито пък интересни. А явно нямате никакво чувство за достойнство и приличие и няма сами да се махнете.

"Ти го плюeш,а той вика от Бога росица!" - народна поговорка.
Последна промяна от 'enki' на 22 авг 2022 14:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 22 авг 2022 14:59

tmanolov написа:Ама вторият отбор на града с център, начречен "гръцката ма'ала", направо къртите

В гръцката махла е клуба на УЛТРА Варна , ако нещо ти говори ... , а ма'ала викат селяците , не и тия ,които живеят в нея ....
ex Popeye

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 22 авг 2022 16:47

До тук със спама, хубаво и "здравословно" ще е мисля да се съсредоточим по темата.. А тя е Черно море - Лудогорец. Няколко дни след важния им реванш за влизане в групите на Лига Европа ще е мача. Надявам се по някакъв начин това да ни помогне въпреки, че имат дълга пейка и равностойни почти играчи в резерв. Иска ми се да излезем пределно мобилизирани и да изиграем един хубав и качествен спектакъл. Ако може да се предпазим от глупавите грешки в защита ще е супер. Дано се възстановят и двамата в защита.. Изиграем ли мача както можем.. сигурен съм, че няма да загубим. Дано съдиите са на ниво и нека победи по-добрият и искащ победата.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 22 авг 2022 19:36

Мача с Лудогорец е разковниче! Ако го вземем, пътят пред Морето се отваря!

Ще видя утре мое друго разковниче как ще се приключи, но към Спартаклиите - имам чичо бивш фамозен вратар на Спартак, ама въпреки това ви мразя :D
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 авг 2022 22:06

Чак пък разковниче! За какво ти се отваря пътя? Шампиони няма да станем с един мач :) !
Най-обикновен мач е, така че споко. Нищо не зависи от един мач в бг футбола.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 авг 2022 22:28

Мача е важен за самочувствие. Нашия отбор се сработва, но има много голям потенциал. Победа над хегемона Лудогорец ще има допинг ефект, после имаме 2 мача с аутсайдери и може да ги вземем на инерция. Ще видим какво ще се получи, нека е добър мача, да си играем нашата игра и мисля, че ще победим.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 24 авг 2022 14:43

Трудно е да се прогнозира този мач…
Наложителните промени в защитата в мача с Ботев доведоха до доста ядове, напрежение и грешки и добре, че Ботев не се възползваха на максимум от тях… но един Лудогорец няма да прости подобни подаръци…
Нека видим първо дали Живко, Цецо и Сула ще се възстановят и тогава ще можем да говорим по-ясно. Нека видим и Лудогорец как ще изиграе мача си с литовците утре… Може и контузени да имат имайки впредвид сериозността на двубоя им… Тогава ще има по-голяма яснота около съставите…
Били сме много пъти Лудогорец на Тича. Имат респект, но лично аз ще съм доволен и на равен мач … Има много повече качество в техния отбор.
Дано Живко, Цецо Панов и Сула се възстановят…

Върни се в “Черно море”