Току що гледах мача на Стамфорд Бридж. Там един друг отбор със син екип който изгони нападателите си владееше топката, стигаше до противниковото наказателно поле и пропускаше положение след положение. Единственият им нападател Стърлинг беше ефективен колкото Билалчо. Двама защитници вкараха, но не беше достатъчно. Футболът беше на много високо ниво. Такава схема, но на доста по-ниско ниво, виждам и на Герена, където друг отбор със син екип също играе без нападател. Та... "кое си требе, оно си сака" рекъл шопа. Липсата на голаджия и късата резервна скамейка ще създават много проблеми пред Левски. Титулярите са преуморени след около час игра стават неефективни. Това ще се проличи в срещите с водещите отбори. Не се лъжете по резултата със Спартак Варна. Левски отлепи чак след 70-тата минута, когато онези отпаднаха. Първото полувреме – мъка (само 1:0), с непретенциозния Пирин (с куп кадрови проблеми) – мъка, преди това с числото – още по-мъка. В ДНК-то на Левски е да има силен централен нападател. За това Павел Панов, Руси Гочев, Кирил Миланов, Михаил Вълчев, Наско Сираков, Георги Иванов, Георги Чиликов, Станислав Костов, Гара Дембеле, Базил де Карвальо и още много други са били голмайстори със синята фланелка.
Не знам как трябва да бъде, но и така не е.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
wilge написа:Току що гледах мача на Стамфорд Бридж. Там един друг отбор със син екип който изгони нападателите си владееше топката, стигаше до противниковото наказателно поле и пропускаше положение след положение. Единственият им нападател Стърлинг беше ефективен колкото Билалчо. Двама защитници вкараха, но не беше достатъчно. Футболът беше на много високо ниво. Такава схема, но на доста по-ниско ниво, виждам и на Герена, където друг отбор със син екип също играе без нападател. Та... "кое си требе, оно си сака" рекъл шопа. Липсата на голаджия и късата резервна скамейка ще създават много проблеми пред Левски. Титулярите са преуморени след около час игра стават неефективни. Това ще се проличи в срещите с водещите отбори. Не се лъжете по резултата със Спартак Варна. Левски отлепи чак след 70-тата минута, когато онези отпаднаха. Първото полувреме – мъка (само 1:0), с непретенциозния Пирин (с куп кадрови проблеми) – мъка, преди това с числото – още по-мъка. В ДНК-то на Левски е да има силен централен нападател. За това Павел Панов, Руси Гочев, Кирил Миланов, Михаил Вълчев, Наско Сираков, Георги Иванов, Георги Чиликов, Станислав Костов, Гара Дембеле, Базил де Карвальо и още много други са били голмайстори със синята фланелка.
Не знам как трябва да бъде, но и така не е.
Напълно си прав. Като фен на Челси и аз го изгледах и съм на същото мнение.
За да има успехи един отбор трябва да има добър вратар и добър нападател (голаджия) Левски няма нито едното, нито другото, така че наистина е едно чудо това което Мъри постигна към момента. Досега тези два фактора не успяваха да ни попречат да изпълним целите си. Обаче точно липсата на качествен нападател и вратар ни съсипа с Хамрун. Защото положения имахме, но нямаше кой да ги вкара, те нямаха положения, но вратаря ни им подари два гола. Това да си без добър нападател и вратар в комбинация с не добре проведен мач винаги означава загуба. Понякога, когато не подходиш правилно в мача или голаджията ще вкара гол от нищото или вратаря ще извади невъзможни удари, което ще донесе успеха. И да, тепърва ще страдаме от това нещо.
- metodito
- Контакти:
Сори, ма не мога да не го шерна:

Защо никой не го "болеше" когато се мъчехме с цифровото ЦСКА или Пирин? Тези срещи показаха нагледно, че имаме големи проблеми в играта, но сложили плътно сините си очила не забелязвахме сигналите за проблеми. Но си мисля , че отпадането ни от малтийците ни дойде отрезвяващо. Осъзнахме, че Левски в момента не трябва да се отъждествява с класа и рутинна победа та дори и със слабаци, защото и ние сме слаби. Първо трябва да си оправим отбора и играта за да очакваме нещо повече в Европа.
Освен това, няма как нещата да са по- зле финансово от преди мачовете ни в ЕКТ, защото все пак си осигурихме свежи средства, които не бяха планирани. Така, че не съм съгласен с апокалиптиците, които вещаят едва ли не, че всичко ще рухне и Левски ще фалира. Не няма, защото във финансово състояние сме много по - добре от преди това. Не казвам, че Левски е спасен и няма задължения, а че ще се диша по - спокойно.
Освен това, няма как нещата да са по- зле финансово от преди мачовете ни в ЕКТ, защото все пак си осигурихме свежи средства, които не бяха планирани. Така, че не съм съгласен с апокалиптиците, които вещаят едва ли не, че всичко ще рухне и Левски ще фалира. Не няма, защото във финансово състояние сме много по - добре от преди това. Не казвам, че Левски е спасен и няма задължения, а че ще се диша по - спокойно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
metodito написа:Сори, ма не мога да не го шерна:
Това е добро:)
Някой има ли онова култово гифче на Божката Митрев след един мач с латекса?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- Странджата
- Контакти:
Да се знае къде живеем и защо да си левскар е себеотрицание!
Само аз ли не видях ни една медия да открие грешката преди клуба? Само аз ли не видях ни една медия след жалбата да реагира за чутовната грешка на съдията", а не на жалбата? Само аз ли не се сетих за "заклаха ни:, погребаха ни, унизиха ни и целият арсенал техен арсенал", който сега си остана в склада. И само аз ли мисля, че медийният шум нищо не променя - ни УЕФА, ни пък - най-малко, българския запалянко? И, недай си Боже, превърне за миг само Левски в страдалец, в жертва на неправда!
- Странджата
- Контакти:
Да се знае къде живеем и защо да си левскар е себеотрицание!
Само аз ли не видях ни една медия да открие грешката преди клуба? Само аз ли не видях ни една медия след жалбата да реагира за чутовната грешка на съдията, а не на жалбата? Само аз ли не се сетих за "заклаха ни:, погребаха ни, унизиха ни и целият арсенал техен арсенал", който сега си остана в склада. И само аз ли мисля, че медийният шум нищо не променя - ни УЕФА, ни пък - най-малко, българския запалянко? И, недай си Боже, превърне за миг само Левски в страдалец, в жертва на неправда!
realno написа:Защо никой не го "болеше" когато се мъчехме с цифровото ЦСКА или Пирин? Тези срещи показаха нагледно, че имаме големи проблеми в играта, но сложили плътно сините си очила не забелязвахме сигналите за проблеми.
Не е вярно това. Още на мача със Спартак писах, че играта не върви въпреки резултата, но аз и още няколко колеги попаднахме на "стената на срама" на един заядлив "умник".
Очавадно беше и в следващите мачове, че ако тръгнем да организираме атаки нищо не става. Върза ни единствено тактиката срещу ПАОК с висока преса и изритани напред топки. Което показва, че в градивен план сме гола вода, а в реализирането на положения трагедията е пълна. Надявах се Мъри да е забелязал това и да коригира нещата за втория мач, като много показателен беше мача с Пирин, но той като че ли твърде много разчиташе на късмета от предните мачове. Е този път късмета се обърна. Мача с Числото трябваше да му е обица на ухото, още повече че някой който беше гледал малтийците ги сравни точно с тях, но за съжаление издънката не беше избегната.
Слушах интервюто на Ники Михайлов по гонг. Еииии....не каза направих ужасна грешка ами завърта работите към колективна такава. Този явно безгрешен и няма как той да е допуснал такова осиране. Жалка история.