Drunken_Master написа:Ами ако съм турчин, бих го приел, да... Ама съм българин, майка ми и баща ми са такива и т.н. Толкова е просто.
И те ще ти отговорят по абсолютно същия начин. Усещаш ли колко нелепо звучи да имаш такива претенции?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:Ами ако съм турчин, бих го приел, да... Ама съм българин, майка ми и баща ми са такива и т.н. Толкова е просто.
Thsmith написа:Drunken_Master написа:Ами ако съм турчин, бих го приел, да... Ама съм българин, майка ми и баща ми са такива и т.н. Толкова е просто.
И те ще ти отговорят по абсолютно същия начин. Усещаш ли колко нелепо звучи да имаш такива претенции?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Thsmith написа:Drunken_Master написа:Ами ако съм турчин, бих го приел, да... Ама съм българин, майка ми и баща ми са такива и т.н. Толкова е просто.
Кое е нелепо ? Баща ти е българин, майка ти е българка, съответно и ти си българин... Нищо нелепо няма в това !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Ама те няма как да са "украинци", понеже такъв етнос не съществува. Етноса се определя спрямо историята, расата, родствени връзки, език, култура, традиции, обичаи... Даже за последните две не съм особено убеден. В различните краища на страната, хората си имат различни традиции и обичаи. Както и да е... С кое украинците се различават от руснаците ? С кое ?
ReBorn1982 написа:Принципно, Смити, да сравнявате Левски и масов убиец на невинни хора - руснаци, поляци и т.н., не е най-удачното нещо. Левски се е борел за свободна държава и добробит на всички етноси в нея, не се е занимавал с етнически прочиствания и геноцид.
JimBeam написа:ReBorn1982 написа:Принципно, Смити, да сравнявате Левски и масов убиец на невинни хора - руснаци, поляци и т.н., не е най-удачното нещо. Левски се е борел за свободна държава и добробит на всички етноси в нея, не се е занимавал с етнически прочиствания и геноцид.
Масов убиец? Бихте ли дали малко повече инфо за това, че ми стана интересно?
Thsmith написа:Няма такова нещо като естествено създадена държава, всички държави се създават по един и същи начин.
Бандера е украинския Левски ! Революционер борещ се кажи речи срещу всички империи и държави владяли територията на Украйна. Обаче той с руснаци почти не е имал допир, щото родното му място е Старий Угринов (Ивано-Франковска област), и борбата му е била срещу поляци, евреи и германци, когато вижда през 1941г. че целта им е анексия на украинските земи към немския лебенсраум, а не създаване на независима Украйна. Така че в случая ми е много смешен плача на руснаците, при положение че се говори че той в Източна Украйна изобщо не е стъпвал и като цяло източно от Киев. После германците го вкарват в лагер още юли 1941г. и там прекарва до 1944г., така че тия глупости дето му се приписват по време на ВСВ са абсолютни руско-комунистически лъжи и фалшификации. Както казах основната му дейност е през 30те в Западна Украйна, която тогава е под полска власт и е организирал акции и убийства над високопоставени поляци част от администрацията. Та с това се изчерпват "големите му престъпления". И няма как да е нацист/нацистки престъпник при положение че точно нацистите го вкарват в концлагер 1941г и го държат 3 години там, като го пускат едва когато германската армия отстъпва на запад и лагерът е щял да бъде превзет вече от настъпващите болшевици. Може да е украински националист, но не и нацист. Та ако някои имат основание да пискат срещу него са поляците, защото както споменах вече той в Източна Украйна не е стъпвал през живота си.
Drunken_Master написа:Ама те няма как да са "украинци", понеже такъв етнос не съществува. Етноса се определя спрямо историята, расата, родствени връзки, език, култура, традиции, обичаи... Даже за последните две не съм особено убеден. В различните краища на страната, хората си имат различни традиции и обичаи. Както и да е... С кое украинците се различават от руснаците ? С кое ?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта