Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж

Мнениеот ogrizko » 17 май 2022 21:27

Sole написа:Напротив ,ако се бяхме класирали за евротурнирите никой нямаше да си тръгне и нямаше да имаме проблем да надградим отбора с класни попълнения. А сега ще се получи точно обратното!

Ами не знам ...аз почвам да си мисля, че това са наши фантазии какво би станало. При нас тавана на заплатите е много нисък. Ако не се увеличи няма какво друго да очакваме. Ще идват играчи и като покажат нещо ще идат някъде за повече пари ....а най-лошото е, че съм сигурен, че и Пабло и Влатко и Жека обичат Черно море и биха искали да играят за нас ....но наистина е нисък тавана.

Все едно да работиш някъде тук във Варна в някоя фирма за 1200лв и идват и ти предлагат 3000лв заплата... ми, свикнал си във фирмата, кефиш се на шефа и колегите, сприятелил си се с колегите (феновете) ....но в крайна сметка разликата е голяма. По-добре е да приемеш по-добрата оферта. Но ако можеше месечно да предложим 2200лв вместо 1200лв ...и разликата до 3000лв е само 800лв, тогава може и да има шанс да останат. Или поне аз от моя гледна точка от 2200 не бих отишъл на 3000 на всяка цена, но от 1200 на 3000 веднага си тръгвам колкото и да не искам :))) Не знам дали стана ясно, просто за мен няма шанс да задържим когото и да е с 2 мача в квалификациите... теоретично има някаква логика, но е силно съмнително. Единствено Курьор е някакъв такъв романтик :)))
ИзображениеИзображениеИзображение

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 18 май 2022 11:01

Курьор е вече на 34. Освен това иска след приключване на кариерата си, да стане скаут на клуба в Мартиника. Подобно на Адемар и Ели Маркес, чрез школата "Черно море - Ресифе" в Бразилия. Но това, което ни даде на 30 май 2015 г., му дава право на всичко.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 май 2022 20:23

Курьор може да играе на ниво при нас до 40 ако му се играе ....сега в момента страда от липса на подготовка, пост ковид и мюсюлмански пости.... есента ще е 15-15 :)))

Иначе вече и теоретично нямаме шанс за Европа. Спокойно може още утре да освобождаваме играчи, които няма да подписват или няма да разчитаме.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 май 2022 23:25

Още със заминаването на Леандро беше ясно какво следва. Много класа внасяше в атаката ни, скорост най-важното. Сеща ще правим нов отбор. Отново.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 май 2022 14:25

Полузащитникът Емил Янчев и Локомотив Пловдив се разделят. Старши треньорът на тима Александър Томаш е взел решение да не разчита на юношата на Черно море за новата кампания, информира „Труд“.

Янчев изкара само един сезон на „Лаута“, записвайки 21 мача за първенство и други 3 за Купата на България. От клуба вече обявиха раздяла и с други 3 футболисти – Парвиз Умарбаев, Кристиан Гомис и Лукас Салинас, чийто контракти изтичат.

Александър Томаш събира тима за първа тренировка на 6 юни.
-=-=-

дали да не си го върнем.. ?? Пабло напуска, Велев, Панайотов и Димов вече са на години...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 22 май 2022 22:49

ogrizko написа:Полузащитникът Емил Янчев и Локомотив Пловдив се разделят. Старши треньорът на тима Александър Томаш е взел решение да не разчита на юношата на Черно море за новата кампания, информира „Труд“.

Янчев изкара само един сезон на „Лаута“, записвайки 21 мача за първенство и други 3 за Купата на България. От клуба вече обявиха раздяла и с други 3 футболисти – Парвиз Умарбаев, Кристиан Гомис и Лукас Салинас, чийто контракти изтичат.

Александър Томаш събира тима за първа тренировка на 6 юни.
-=-=-

дали да не си го върнем.. ?? Пабло напуска, Велев, Панайотов и Димов вече са на години...

Очаквам Умарбаев на Тича.Ако не греша е откритие на Илиан и миналата година го искаше но не го пуснаха.Предполагам че сега ще стане.За Янчев си мисля че няма да стане .
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 май 2022 23:00

Ами ще видим какво ще стане ...Умарбаев ако ще идва дано да е сега още, че да не закъсняваме пак със селекциите. Велев, Димов и Панайотов са вече над 30 и взеха и да се контузват и ни трябват дефанзивни халфове освен ако няма да разчитаме на юноши повече.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 май 2022 23:37

Емил Янчев задължително тука. Днес точно такъв ръстов играч ни липсваше, особено и без Пабло като бяхме. Сула показа много класа точно в задни позиции, но е нисък, няма как с двама ниски там, ако предположим, че в халфовете ще застане и Умарбаев. Васката ще се върне, но и той няма достатъчно ръст. Велев е взел-дал, трябва ни халф и Емо Янчев, наше момче е идеален. А за защитник - защо да не си върнем друг наш кадър - Алекс Петков от Арда? Сина на Милен е също наш юноша, те заедно с Илиан Младши почнаха даже.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 май 2022 00:00

Сигурните напускащи - Влатко, Пабло, Каспаравичус, Сами ел Анаби, Родриго Вилела.
От тях 2 титуляри и класни играчи и 3 пълнежа дето никакви ги нямаше общо взето.

Лошото е, че разваляме една от най-стабилните защити дето сме имали изобщо, но се надявам да намерим подходящи играчи все пак. От друга страна това, че махаме трите пълнежа е много добра новина, освобождават се места за класни играчи ако случим с такива дето може да помогнат на отбора с нещо. Освобождава се място евентуално и за нашите младежи. Дано вече да имаме разговори и да подпишем договори с дадени играчи като Умарбаев примерно скоро време и така.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 май 2022 00:20

От това, което видях днес....мястото на Сула е точно там, където играе Пабло, а по-напред трябва някой като Умарбаев. Днес ако вместо пешеходеца Велев беше Дани Димов щяхме да ги смачкаме в центъра.

Върни се в “Черно море”