delqnski47 написа:Тва с плащанията го имаше само в говеждия сектор преди години когато на власт беше Татко Батко, Таки, Маки, Боримирката и т.н.
И мажеха с лайна всеки, който каже против Таткото нещо и го гонеха от Сектора :)
Тия неща ги знаете много добре, няма нужда от припомняне.
Иначе настроението на феновете е спрямо представянето на отбора. За разлика от вас, където критериите са ви занижени до ниво Чекръчик село Раднево , ние сме малко по - емоционални. Миналата година влачеха Стойкас пред Армията. Тогава пак ли ГГ беше спрял парите? Много интересно, ГГ спира парите на феновете баш когато отборът не върви. :)) Топ логика от Подуене :)))
В момента се случи бунт не щото сме загубили Тенекето (тва е футбол, топка е.....) , което дава абсолютно същата награда като втория в класирането или класиралия се след бараж в другия състезателен формат Ебемлига (не че искам да омаловажавам ламарината, все пак си стана празник, къвто скоро не е ставал между два отбора и победителят може да е само един) , а заради престъпното поведение на някои футболисти в просволутия мач, където насраха цялата атмосфера. Те просто не се вписваха в картинката.
Стига дрънка глупости па ти, виж кога си направиха фирмите животните и тогиз говори.
Престъпника ГГ е от колко, 6 години? Според повечето фенове на отбора на ГГ все се надупвал на Гела, няма бунтове?
Наскоро бяха пометени с 5-0, няма бунтове, нямаше драми и изведнъж стана престъпно управление.
Да ти припомня ли Бай Дуче при Чери, щото еврофутбола му ми беше да 10 минути от мен , та съм пил доста бирички там, какво направи и за како го направи.
Или викаш онези социално слаби люде издържани от жените си и други квартални дилъри работещи за СЗ са истински джентълмени и живеят на фотосинтеза, виж, може и да си прав, със сигурност греша:))