Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 17 май 2022 22:58

gihuelo написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
rsk написа:А защо трябва да ни интересува тоя измислен баскетболен отбор?

Как ще е измислен, в залата болшинството бяха футболни фенове, а Тити ги помоли да си спомнят финала за Купата/ никога няма да кажа тенеке защото това си е трофей/ и ги помоли да дойдат в залата за да пратят серията в пети мач.Да информирам незапознатите, че днес Балкан е наказан да играе два домакински мача на празни трибуни защото един от съдиите се е оплакал,че е бил ударен в Ботевград от фен на Балкан.Аз следя много години баскетбол и не си спомням такова наказание без публика, глоби да, но без публика.

Тити и тези фенове не ме интересуват.

Как не те интересуват?
Част от тези фенове са в ръководството на новото ви здружение.

Какво значение има това, някои фенове на Левски вече се изказаха достатъчно ясно по темата.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 17 май 2022 23:02

gihuelo написа:
Kotooshu написа:Изображение

Бате, нали не ги правиш ти тези колажи?
Изглеждаш ми доста по умен!

С ласкателства далече се стига:)
Това е една група при Зуки, казва се нещо от сорта: Класическия Бай Ганьо:)
Големи зевзеци са(разбира се, не всички са добри), за съжаление аз не мога да правя колажи, пробвах да направя един с Бай Дики, не ми се получи много добре)
Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 май 2022 23:15

Опааа, ще си кажат, припоците, всичко ще си кажат. Пардон, хомоприпоците. :)))
Пардю показа и бунгалата на базата на отбора в Панчарево: „Казваме им бунгала, но са доста яки. Английската ми закуска е тук до чайника. Това е малкият ми офис. Само едно малко легло, но футболистите имат по-широки легла и понякога спят по двама
.
Йомовците да не би да са делили някоя "жена"? :))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 17 май 2022 23:24

peliforewer написа:
rsk написа:
peliforewer написа:

Как ще е измислен, в залата болшинството бяха футболни фенове, а Тити ги помоли да си спомнят финала за Купата/ никога няма да кажа тенеке защото това си е трофей/ и ги помоли да дойдат в залата за да пратят серията в пети мач.Да информирам незапознатите, че днес Балкан е наказан да играе два домакински мача на празни трибуни защото един от съдиите се е оплакал,че е бил ударен в Ботевград от фен на Балкан.Аз следя много години баскетбол и не си спомням такова наказание без публика, глоби да, но без публика.

Ти май наистина не зацепваш, че никой не го интересува.

Да сложим ли бас, че Гугутката, едни ММА борчета ще бъдат в залата в петък.Ако Гугутката не е представителна извадка от феновете на Левски, значи не съм прав.Вили Вуцов незнайно защо наричан Овчата глава и той ли не е от Левски.Днес като не му дадоха да седне до кошовете прекъсна тв интервюто на Тити за да го видят зрителите, че е на мача⛔.

Бате и ти не е лошо да идеш да те прегледат.
Гугутката щом ходи някъде, трябва да ходя и аз ли? Не познавам нито 1 левскар, който да припознава тоя отбор за свой. Отделно, че баскетболът ми е през оная работа, нищо че на бая мачове съм ходил преди години. Последно ходих на 120:60 и чао бао на БК ЦСКА.
Вили Вуцов и Гугутката ако решат да ходят да гледат фехтовка, следва и аз да ходя, така ли да те разбирам?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 май 2022 23:59

Припокът-пророк на ГА ближе рани и прави поредни бездарни опити да уязви сините привърженици. Тоя път пък с баскетбол, разбираш ли... Не му ли научихте манипулативните номерца вече?
Оставете го без коментари известно време, за да си повярва, а сетне рязко му набийте факти и аргументи в оранжевата мутра, за да стане за пореден резил. Просто е. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 май 2022 07:26

rsk написа:
Snatch написа:
damyanov1963 написа:То затова откак ГГ го финансира без значение с какви пари бг спорта ни удари дъното.

Не се заяждам, ама кажи ми кой за последните 25год. е дал повече за спорт в Бг от Ганчев. И то не е и негова работа да финансира, по-правилно според мен е да кажеш че от както демокрацията навлезна у нас, спорта ни удари дъното благодарение на "неземните усилия" на държавата.

Истински Робин Худ. И държавата за благодарност му изкупува клозетните китайски джипки за по 50 хиляди лева бройката, че бяха застояли. И разни други такива бизнес услуги.

Не обиждай Робин Худ. Той вземаше от богатите и даваше на бедните, а ниската микренския мутра взема от бедните за да имат богатите и да се правят на меценати.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 май 2022 07:29

Kotooshu написа:Еха, припсовете са разкрили схемата за финала:)
ВЕЛИКО!
Изображение

Това е отговора, защо на тези пишман фенове не им трудно да припознаят Литекс за ЦСКА. Форум е пълен с подобни оранжеви фантазьори.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 май 2022 07:39

peliforewer написа:
rsk написа:
peliforewer написа:

Ти май наистина не зацепваш, че никой не го интересува.

Да сложим ли бас, че Гугутката, едни ММА борчета ще бъдат в залата в петък.Ако Гугутката не е представителна извадка от феновете на Левски, значи не съм прав.Вили Вуцов незнайно защо наричан Овчата глава и той ли не е от Левски.Днес като не му дадоха да седне до кошовете прекъсна тв интервюто на Тити за да го видят зрителите, че е на мача⛔.

Пак пишеш глупости. Ако вие припоците следвате сляпо платените си припоци и манипулатори, левскарите имат разум в главите си и мислят и не се оставят някой да ги води за носа като панаирджийска мечка. Прави разлика между левскар и припок.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 май 2022 08:05

Добро утро, защо Ви занимавах снощи с баскетбол, защото манталитета на преобладаващата част от сините фенове е еднакъв.Знам, че пак ще ми скочите, но феновете ви снощи в залата бяха отвратителни.То не бяха средни пръсти, треньора на Балкан беше сръбски циганин, селянин, пе..рас и каквото ти дойде на ум, на агитката на Балкан беше пожелавано да умре защото били селяни.Ако случаен човек влезеше в залата обаче щеше да види една интелигентна агитка от Ботевград, разбираща баскетбол и подкрепяща отбора си и едни лумпени дирижирани от един индивид с психически проблеми.Защо пиша за това тук, защото това е тема не само за футбол, който не го интересува да ми пропусне коментара, но предполагам че има и фенове на баскетбола и ще ми е интересно да чуя тях❗.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 май 2022 08:14

peliforewer написа:Добро утро, защо Ви занимавах снощи с баскетбол, защото манталитета на преобладаващата част от сините фенове е еднакъв.Знам, че пак ще ми скочите, но феновете ви снощи в залата бяха отвратителни.То не бяха средни пръсти, треньора на Балкан беше сръбски циганин, селянин, пе..рас и каквото ти дойде на ум, на агитката на Балкан беше пожелавано да умре защото били селяни.Ако случаен човек влезеше в залата обаче щеше да види една интелигентна агитка от Ботевград, разбираща баскетбол и подкрепяща отбора си и едни лумпени дирижирани от един индивид с психически проблеми.Защо пиша за това тук, защото това е тема не само за футбол, който не го интересува да ми пропусне коментара, но предполагам че има и фенове на баскетбола и ще ми е интересно да чуя тях❗.

Моля да не бъда асоцииран с този баскетболен отбор, а още по-малко с тези примати - неговите фенове.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”