Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 28 апр 2022 23:53

krumeto написа:
Непринуден написа:Както и всички медии на Апенините излезли със същото съобщение. Ами супер. Значи интелектуално аз съм като журналистите от Италия, а левскарите са обратното. Кои са умните и кои глупавите всеки да си преценява.
Моето ниво е като тяхното, на левскарите обратно на тяхното. Това сочат фактите.

Комунистически докладчик, спри се с докладите.

А с какво ще се отчете сетне пред техните създатели - шумкари и обирджии - подпалвачи на мандри?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 апр 2022 01:02

Кво се удремахте бе, нема ли кой да каже едно Наздраве?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 апр 2022 09:16

Aaaaa, оркестъра, батеееее!
Тъжно е, че са го забравили при преместването, от което ловешкия отбор загуби част от провинциалния си колорит. :(
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 апр 2022 10:48

Тогава нямаше да могат да отричат, че са ловешкия люляк. Тирето ги издава, но оркестъра щеше да крещи Литекс, Литек, Литекс...:)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 апр 2022 11:06

Брей, добрите новини край нямат. След поредните немислими рекорди на великата синя публика, и средния пръст който е получил "Димитре, чехльо" от втора инстанция, днес прочетох, че спецът от Уимбълдън ще води рециклираните не само до края на този сезон, но и през новия.
Толкова съм въодушевен в момента, че ако бат' Величко докара оркестъра (може и да го ребрандира, от нас да мине :)), ще припозная каквото ми кажат припоците - Литекс, Олимпик (Галата), Олимпик(Тетевен), Олимпик (Марсилия), ЦСКА, Левски, Барцилоната, абе, каквото ми посочат.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 апр 2022 12:01

Едно е да те тренира плоскоселкия брадясал треньор търкалял се в преспите край терена като пияница, друго е джентълмен от Лондон. Разликата е огромна - като от София чак до Ловеч. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 апр 2022 13:59

"Окончателно: Бербатов не е президент на БФС, решението не може да се обжалва"

Жалко! Време е за нов "конгрес". :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 апр 2022 21:47

Къде ги намират тия олигофрени в Диемите???
Локо Пд изпусна дузпа срещу Цска след правилна добавка, щото съдията съзрял засада.
Този тъпак коментираше и волейбол, но там старите волейболисти няколко пъти в ефир го перкаха през устата да не говори простотии. Във футболния ефир кога?

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 29 апр 2022 23:11

Аз така и неразбрах що им отмениха добавката но все тая щом 2 дузпи немогат да вкарат не заслужават нищо браво на наумов дано лятото най после го продадат някъде където да играе и се доразвие

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 30 апр 2022 10:51

TristaNNN написа:ще припозная каквото ми кажат припоците - Литекс, Олимпик (Галата), Олимпик(Тетевен), Олимпик (Марсилия), ЦСКА, Левски, Барцилоната, абе, каквото ми посочат.

Няма нужда, защото и без това много отбори припознаваш и ще ти се завие свят. При всяка смяна на строй или на властта при избори все трябва да се адаптираш към отбора на върхушката, било то милиционерски, депесарски, седесарски, съветски и т.н. ще ти дойде много нанагорно.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Върни се в “Левски”