Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 19 апр 2022 21:19

gihuelo написа:
Dust написа:Важно е кой първи и кой е последен, всичко останало е средна работа, историята помни САМО победителите, та вторите са си направо втора ръка отбори и след време никой не ги помни.

Кой е отбора с най-много втори места в българския футбол?

Кой е, дай статистика, не споря, просто ми е интересно.
Може и Левски да е, но с оглед последните 11 години...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 апр 2022 21:26

Непринуден написа:
rsk написа: ако реши, още утре ще му върне старото име и емблема. Или ще го прекръсти ФК Лупи ако иска. Вие сте безгласна буква.

Гарантирам ти две неща. Че това не може да стане и че пишеш глупости. Напротив, колегата не е този, който пише глупостите.

И това не е някаква изключителна приумица, а и Глейзър не можеше да прокарва всички решения в собствения си клуб ако феновете на Юнайтед откровено не възприемаха нещо. Дали си се замислял как привържениците на световноизвестният Манчестър Юнайтед влияят на финансовото благосъстояние на клуба, следователно доколко тяхната дума има значение за Глейзър? А сега, искаш ли да сравниш набързо как шепа припоци на стадиона влияят на финансите и бюджета на ЦСКА-София? Едно е привържениците на Юнайтед от цял свят да решат да бойкотират отбора, съвсем друго е диванните воини на ГА да ревункат из форумите.

Мога да хвана и бас. Само уреди, защото аз не мога, някак си на Армията да е ФК Лупи, ФК Мичо или каквото и да е, но не ЦСКА. Та то и сега не е много ЦСКА, вече е все тая дали ще се казва ПФК ЦСКА-София (София) или ПФК Лупи (София) Не му давам много живот. И един ден ако се задържи е много. Брях тия диванни воини, брях тая форумна армия! Тия същите се кълняха, че нямаше да приемат и ла*нарщината с Литекс, пък гледай ти какво стана, хм?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 19 апр 2022 21:29

damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
Dust написа:Важно е кой първи и кой е последен, всичко останало е средна работа, историята помни САМО победителите, та вторите са си направо втора ръка отбори и след време никой не ги помни.

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 апр 2022 21:39

Благодаря за тази статистика, според която, Левски е отборът, измежду живите отбори, с най-много титли в България.
Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 апр 2022 21:44

gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
gihuelo написа:

Изображение

Първите места ги знаеме, те са от времето на Черно Море, Сливен и АФД Тракия, помолих те за вторите, ти го беше написал в множествено число.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 апр 2022 21:57

TristaNNN написа:Благодаря за тази статистика, според която, Левски е отборът, измежду живите отбори, с най-много титли в България.
Изображение

Тъжното е, че вие сте ''вечно втори'', т.е. ще продължи безкрайно :(
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 апр 2022 22:02

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Благодаря за тази статистика, според която, Левски е отборът, измежду живите отбори, с най-много титли в България.
Изображение

Тъжното е, че вие сте ''вечно втори'', т.е. ще продължи безкрайно :(

Я кажи сега как ще убеждавате ФИФА и УЕФА, че не сте и Лц, а ЦСКА?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 19 апр 2022 22:16

damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
gihuelo написа:

Изображение

Първите места ги знаеме, те са от времето на Черно Море, Сливен и АФД Тракия, помолих те за вторите, ти го беше написал в множествено число.

Спартак Пл, Спартак Вн.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 апр 2022 22:28

zieek91 написа:
damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
gihuelo написа:

Изображение

Спартак Пл, Спартак Вн.

ЖСК(Железничарски Спортен Клуб) Спартак Варна, ли имаш предвид. Щото и железничарите бяха военизирани.
Ако имаш предвид и това, че на варненци през 78-а година им преотстъпихме най-добрите си нападатели - Гошо Цветков и Емо Спасов, които им станаха голмайстори, при положение, че Пальо Панов след счупването на крака вече не беше същия, а Киро Миланов бе изгонен за винаги от футбола от М. Балев, може и да си прав.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 апр 2022 22:36

В новото време и фалиралия, и маркетинговия не могат ръка да хванат, що така не зная.
Дишащия с резервно захранване син отбор се представя по-добре
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”