Buck32 написа:miro_rz написа:Да нямате комплекси от САС нещо!? :D
Това остана, искаш ли да извадим статистика за баланса едни срещу други?
Опааа, даже и аз съм изненадан:

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Buck32 написа:Последно ще ти обърна внимание, че ти когато стане дума за 2008 твърдиш, че още не си се интересувал и не помниш, а сега пишеш като очевидец:)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Ако говорим за доминация е след 2010. Иначе май сме единствения отбор с положителен баланс срещу вас като цяло.miro_rz написа:Buck32 написа:miro_rz написа:Да нямате комплекси от САС нещо!? :D
Това остана, искаш ли да извадим статистика за баланса едни срещу други?
Е навярно след 98-ма доминираме! :)
Сега ще я видА.
pan_Joro написа:През 1984 г. като разбрах, че няма да гледаме Олимпиадата,…
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Buck32 написа:Последно ще ти обърна внимание, че ти когато стане дума за 2008 твърдиш, че още не си се интересувал и не помниш, а сега пишеш като очевидец:)
Тъй ли ? Я се върни назад из раздела, да видиш, кога съм ти казал, че съм започнал да гледам НБА ? От сезон 2007-08... По-рано пак съм хвърлял по едно око заради Кей Джи и Минесота, но главно си гледах Евролигата заради Ла Бомба. Всеки път ме питаш едно и също...
А бях забравил, когато си писахме по темата за 2008-а, финалите, за някакви нарушения на Лиън Поу срещу Мамбата.
П.С.
Мента, глог и валериан. До сега си пил ментата с мастика, вече е време да е с глог и валериан. ЕГН-то се обажда. Знамето ти вероятно вече е на половина спуснато. ;д
miro_rz написа:Заради Алън, Пиърс и Гарнет ли стана фен на детелинките?
Drunken_Master написа:забравил, когато си писахме по темата за 2008-а, финалите, за някакви нарушения на Лиън Поу срещу Мамбата.
П.С.
Мента, глог и валериан. До сега си пил ментата с мастика, вече е време да е с глог и валериан. ЕГН-то се обажда. Знамето ти вероятно вече е на половина спуснато. ;д
pan_Joro написа:В интерес на истината тогава бях почитател на "сборная"…
Buck32 написа:pan_Joro написа:В интерес на истината тогава бях почитател на "сборная"…
Абе ще се намерите вие с Майстора :)))
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта