24 кръг /Славия - Черно море/ 20.03.22 неделя 17.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 24 кръг /Славия - Черно море/ 20.03.22 неделя 17.45ч.
"Крив" отбор са ни, няма какво да се лъжем. Хубавото е с тях имаме по- сполучливи игри като гости. Но винаги е тегаво, нервно.
Групата на Черно море: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Росен Стефанов, Васил Панайотов, Стефан Велев, Пабло Гарсия, Мазир Сула, Мартин Милушев, Калин Георгиев, Матиас Курьор, Родриго Вилела, Денислав Ангелов, Евгений Сердюк.
В последния момент от групата отпадна Николай Златев. Младият талант на “моряците” е болен от грип. Аут за мача са още Галин Григоров, Сами Ел Анаби и Павел Георгиев.
В последния момент от групата отпадна Николай Златев. Младият талант на “моряците” е болен от грип. Аут за мача са още Галин Григоров, Сами Ел Анаби и Павел Георгиев.
Като гости играем сполучливо с/у Славия. Тук на Тича се затварят и лежат цял мач, а на Овча купел все пак се опитват да играят и футбол. Няма да имаме проблеми при нормално съдийство. Но едва ли ще остявят нещата да се решат чисто футболно на терена имайки предвид ,че Славия са вторият съдийски отбор в България след съдийския фаворит Левски.
Мен пък ме притеснява, че тоя кръг протича много домакински..... само домакините побеждават досега в мачовете, дори Царско село направиха Х с Лудогорец ....но дано днешния ден опровергаем това?! :)

Няма такъв наглец като този съдия! Не знам с какво го е подковал дебелия,но това ако не е дузпа,то въобще дузпи във футбола няма да има! Вратарят не играе с топката, спъва с двете си ръце Сердюк! И за да се докаже,че е абсолютен наглец съдията за капак дава и жълт картон за Сердюк!
Да попитаме БФСто случайно ли съдийската бригада е от София!? Съдията от града на отбора домакин!?
Да попитаме БФСто случайно ли съдийската бригада е от София!? Съдията от града на отбора домакин!?
ГОООООООООЛ!!!! ЖЕКААА!!! ПОБЕДААА!!! АЙ' ,МОРЯЦИИИ!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Браво Моряциии! Жесток Жека! Full ahead към медалите!)
Уааааа!
Айде Моряцитееее!
Айде Моряцитееее!
Sole написа:Няма такъв наглец като този съдия! Не знам с какво го е подковал дебелия,но това ако не е дузпа,то въобще дузпи във футбола няма да има! Вратарят не играе с топката, спъва с двете си ръце Сердюк! И за да се докаже,че е абсолютен наглец съдията за капак дава и жълт картон за Сердюк!
...............................
Дааааа, погледни какво съм написал преди няколко дни за този мач и за дебелия ....
Честита ви победа, добре сте му го подали в добавеното време.
Честита ни победа и както едно циганче каза-на Венци Фостата.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!