Кои да махне Андоне?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
red_fan
Контакти:

Re: Кои да махне Андоне?

Мнениеот red_fan » 13 фев 2010 01:07

Не мога да се съглася, че евентуална продажба на Иван Стоянов е част от купуване и продаване на килограм. Ако някой е готов да плати прилична трансверна сума и му предложи по-добри лични условия - добре за него, добре и за клуба. Все пак карето от Сливен дойде за смешни пари, а сега Иван и Костадин Стоянов са си вдигнали цената в пъти... Относно тези, които не бих искал да гледам в ЦСКА през пролетта, първият за мен е Руи Мигел. Не мога да си обясня, защо Любо, а сега и Андоне го налагат, аз не виждам никакъв футбол в него, да не говорим, че тои има мачове без точно отиграване, къса ми нервите! Муши много ми прилича на Гошо-Адаптацията от подуенските колеги, Любо не го дочака, после и Червенков не успя, сега като гледам и Андоне няма да има тоя късмет. На Данчо и на Русия хич не им се стои на Армията, Владо Манчев дойде с великата заявка, че щял да стои 1 полусезон, докато си намерел клуб, а оттогава има сигурно 200тина игрови минути. Тези са моите фаворити...

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 13 фев 2010 01:38

red_fan написа:Не мога да се съглася, че евентуална продажба на Иван Стоянов е част от купуване и продаване на килограм. Ако някой е готов да плати прилична трансверна сума и му предложи по-добри лични условия - добре за него, добре и за клуба. Все пак карето от Сливен дойде за смешни пари, а сега Иван и Костадин Стоянов са си вдигнали цената в пъти... Относно тези, които не бих искал да гледам в ЦСКА през пролетта, първият за мен е Руи Мигел. Не мога да си обясня, защо Любо, а сега и Андоне го налагат, аз не виждам никакъв футбол в него, да не говорим, че тои има мачове без точно отиграване, къса ми нервите! Муши много ми прилича на Гошо-Адаптацията от подуенските колеги, Любо не го дочака, после и Червенков не успя, сега като гледам и Андоне няма да има тоя късмет. На Данчо и на Русия хич не им се стои на Армията, Владо Манчев дойде с великата заявка, че щял да стои 1 полусезон, докато си намерел клуб, а оттогава има сигурно 200тина игрови минути. Тези са моите фаворити...

До някъде съм съгласен с теб ама той беше човека с най-много заслуги да сме на тази позиция( в положителния смисъл) смятам че той беше мотора на ЦСКА. Без него дори нямаше и да сме втори. Аз на него не гледам на племенник на Лечков. Има талант! Много ме радва!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
red_fan
Контакти:

Мнениеот red_fan » 13 фев 2010 10:50

Аз също много го харесвам като играч, но ми се ще ЦСКА отново да стане трамплин към големия футбол, както беше с Бербо, Марто, Владо Манчев... Примерно Делев за мен не е готов за трансфер, в ЦСКА има на къде да се развива. Иван Стоянов е готов за титулярно място в някой от т.нар. "отбори на средно-европейско ниво".

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 13 фев 2010 18:23

red_fan написа:Аз също много го харесвам като играч, но ми се ще ЦСКА отново да стане трамплин към големия футбол, както беше с Бербо, Марто, Владо Манчев... Примерно Делев за мен не е готов за трансфер, в ЦСКА има на къде да се развива. Иван Стоянов е готов за титулярно място в някой от т.нар. "отбори на средно-европейско ниво".

Съгласен съм! Нямам какво да кажа! За съжаление обаче нивото на българския футбол се срина драстично вече не гледаме на запад а на изток(за съжаление) в западна европа никой не ни ще
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 13 фев 2010 20:45

ЧЕРНИЯ СПИСЪК НА АНДОНЕ

Най-вероятно за лагера в Свиленград няма да заминат следните футболисти:
Ивайло Петров, Кирил Котев, Светослав Петров, Николай Манчев, Йордан Тодоров, Орлин Орлинов, Владимир Манчев, Борис Галчев, Димитър Илиев;

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 13 фев 2010 21:47

Трудно е, но трябва рязане на месо :shock:

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 14 фев 2010 01:08

k_oleto написа:ЧЕРНИЯ СПИСЪК НА АНДОНЕ

Най-вероятно за лагера в Свиленград няма да заминат следните футболисти:
Ивайло Петров, Кирил Котев, Светослав Петров, Николай Манчев, Йордан Тодоров, Орлин Орлинов, Владимир Манчев, Борис Галчев, Димитър Илиев;

"Най-вероятно" журналистите има да си играят на гадателки до понеделник... :lol:

Извинете ме, но тези списъци, които ще се появяват и утре през целия ден и така чак до понеделника някъде към до надвечер - дотогава са си шменти-капели, волни съчинения, излишно мастило или както щете го наречете...

http://topsport.ibox.bg/news/id_12791698

Ей го, тук пък пишат че Андоне ще гони Коста Янев... :roll:

Иначе в по-горния списък повечето и според мен са за освобождаване ( тази дума гонене много не я харесвам, защото все пак малко или много тези футболисти са дали нещо на отбора - И Пифа и Владо Манчев и Котев и Светльо и т.н. ).

Не съм съгласен за Данчо Тодоров и Борис Галчев, другите ако питат мен спокойно може да им търсят други отбори, да ги преотстъпват или да разтрогват ако е възможно това, с оглед на договорите които имат....
И ако преотстъпват - да внимават как го правят, да не стане като онзи случай със Саката, Бранеков и Иван Иванов... :roll:

Ама я по-добре да изчакаме в понеделника инфото от официалния сайт ;)

САМО ЦСКА!
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “Архив”