rodman написа:Здравейте всички! С риск да бъда наврян в кучи г.з, много моля преодолейте егото си и елате на стадиона, за да подкрепим отбора в може би най-важният мач от началото на сезона!!!
Не откривам топлата вода, някой далеч преди мен забеляза феномена - постовете под позитивни резултати (и игра бих добавил) са много по-малко от тези при загуба или хиксове... Още повече, част от тях са неразбираемите писания на Косьо, който не знам защо се чувства длъжен и той да информира, че сме вкарали. Може пък да иска да е медия (писател, а не читател).
Т.е. подвърждение на двата постулата - варненецът (ако останахме такива) предпочита събота и неделя да отиде на лозето, а не на мач и дори и колче да забиеш в зоната пред пейката или на терена - най-много след 15 минути от трибуната ще го грабнат.
Забравете всичко поне за два часа и да подкрепим истински отбора си!!!
Все едно написа и моите мисли.Само една забележка,няма нужда да молим който и да било да идва на Тича.Всеки който обича Черно море мястото му е там.Мястото на всеки Моряк е там .Мястото на всеки фен е на стадиона когато играе любимия му отбор.Любим отбор и човек не се гледа и подкрепя само когато бие и е горе ,а и когато е долу и има нужда да бъде подкрепен.Нима привържениците на отбори от Долни дивизии в Англия или Германия ,например,са доволни от състоянието на отборите си,като има и отбори със славно минало по тези дивизии.Но въпреки това те всеки мач са там и стадионите им са пълни ,въпреки моментната им форма.Не знам,може след мача в кръчмата да седят и на по бира и да нареждат собствените си футболисти и треньори ,но там на стадиона трибуните са пълни и подкрепящи любимия отбор.
Така че в крайна сметка фена,привърженика ,човека обичащ Черно море не мисля ,че би било нужно да бъде подканян да дойде на стадиона.Самия факт че любимия ми отбор играе е достатъчен стимул и тръпка да те подтикне да отидеш на стадиона.
Не знам ,но поне аз така мисля.