11 кръг /Черно море - Славия/ 17.10.21 неделя 17.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: 11 кръг /Черно море - Славия/ 17.10.21 неделя 17.00ч.

Мнениеот mursusaid » 08 окт 2021 08:52

rodman написа:Здравейте всички! С риск да бъда наврян в кучи г.з, много моля преодолейте егото си и елате на стадиона, за да подкрепим отбора в може би най-важният мач от началото на сезона!!!
Не откривам топлата вода, някой далеч преди мен забеляза феномена - постовете под позитивни резултати (и игра бих добавил) са много по-малко от тези при загуба или хиксове... Още повече, част от тях са неразбираемите писания на Косьо, който не знам защо се чувства длъжен и той да информира, че сме вкарали. Може пък да иска да е медия (писател, а не читател).
Т.е. подвърждение на двата постулата - варненецът (ако останахме такива) предпочита събота и неделя да отиде на лозето, а не на мач и дори и колче да забиеш в зоната пред пейката или на терена - най-много след 15 минути от трибуната ще го грабнат.
Забравете всичко поне за два часа и да подкрепим истински отбора си!!!

Все едно написа и моите мисли.Само една забележка,няма нужда да молим който и да било да идва на Тича.Всеки който обича Черно море мястото му е там.Мястото на всеки Моряк е там .Мястото на всеки фен е на стадиона когато играе любимия му отбор.Любим отбор и човек не се гледа и подкрепя само когато бие и е горе ,а и когато е долу и има нужда да бъде подкрепен.Нима привържениците на отбори от Долни дивизии в Англия или Германия ,например,са доволни от състоянието на отборите си,като има и отбори със славно минало по тези дивизии.Но въпреки това те всеки мач са там и стадионите им са пълни ,въпреки моментната им форма.Не знам,може след мача в кръчмата да седят и на по бира и да нареждат собствените си футболисти и треньори ,но там на стадиона трибуните са пълни и подкрепящи любимия отбор.
Така че в крайна сметка фена,привърженика ,човека обичащ Черно море не мисля ,че би било нужно да бъде подканян да дойде на стадиона.Самия факт че любимия ми отбор играе е достатъчен стимул и тръпка да те подтикне да отидеш на стадиона.
Не знам ,но поне аз така мисля.
За вас моряци ний живеем...

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 08 окт 2021 19:52

mursusaid написа:
rodman написа:Здравейте всички! С риск да бъда наврян в кучи г.з, много моля преодолейте егото си и елате на стадиона, за да подкрепим отбора в може би най-важният мач от началото на сезона!!!
Не откривам топлата вода, някой далеч преди мен забеляза феномена - постовете под позитивни резултати (и игра бих добавил) са много по-малко от тези при загуба или хиксове... Още повече, част от тях са неразбираемите писания на Косьо, който не знам защо се чувства длъжен и той да информира, че сме вкарали. Може пък да иска да е медия (писател, а не читател).
Т.е. подвърждение на двата постулата - варненецът (ако останахме такива) предпочита събота и неделя да отиде на лозето, а не на мач и дори и колче да забиеш в зоната пред пейката или на терена - най-много след 15 минути от трибуната ще го грабнат.

Все едно написа и моите мисли.Само една забележка,няма нужда да молим който и да било да идва на Тича.Всеки който обича Черно море мястото му е там.Мястото на всеки Моряк е там .Мястото на всеки фен е на стадиона когато играе любимия му отбор.Любим отбор и човек не се гледа и подкрепя само когато бие и е горе ,а и когато е долу и има нужда да бъде подкрепен.Нима привържениците на отбори от Долни дивизии в Англия или Германия ,например,са доволни от състоянието на отборите си,като има и отбори със славно минало по тези дивизии.Но въпреки това те всеки мач са там и стадионите им са пълни ,въпреки моментната им форма.Не знам,може след мача в кръчмата да седят и на по бира и да нареждат собствените си футболисти и треньори ,но там на стадиона трибуните са пълни и подкрепящи любимия отбор.
Така че в крайна сметка фена,привърженика ,човека обичащ Черно море не мисля ,че би било нужно да бъде подканян да дойде на стадиона.Самия факт че любимия ми отбор играе е достатъчен стимул и тръпка да те подтикне да отидеш на стадиона.
Не знам ,но поне аз така мисля.

+1913
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 08 окт 2021 21:28

То ние в този форум не сме останали толкова много, че да пълним стадиони. По-скоро този призив е за фб групата, там са сега повечето фенове. А и от друга страна имам чувството, че голяма част от потребителите във форума не живеят във Варна. Кой в чужбина, кой в София и т.н. Мое мнение.

Аз когато съм във Варна и има мач, не пропускам. За жалост това не се случва толкова често.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 14 окт 2021 22:59

Славия никога не са идвали на Тича за да играят футбол! Играта им е симулации,груби фалове,лежане и бавене на времето. Не случайно идват с най доброто което разполагат в момента: Волен Чинков и Валентин Железов който ще ги накрива на ВАРа.
....между другото мачът е на 16.10(събота)17:45

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 окт 2021 10:16

Нали го изместиха за 17.10? Значи е НЕДЕЛЯ 17.10!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 15 окт 2021 22:08

Извинете, но не ми се рови в новините! Публика ще пускат ли или забраната е само за София?
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 окт 2021 23:03

Да. Няма забрана за Варна. Ние също ще сме в червена зона на 14 дневна графика, но това ще се отрази чак в понеделник, така, че 100% публика ще има.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 17 окт 2021 17:09

Поздравления за позицията ви към мокета!Така требва!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 17 окт 2021 17:33

Браво ве Жекаа! Това е, качеството си личи веднага. Нека сега Зе-то да търка скамейката.

Василев и той ми пълни душата. Днес вече мога с пълна убеденост да кажа, че той има място в Черно море.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 17 окт 2021 19:24

Василев наистина впечатли много тоя мач .....понеже е млад ще има спадове, но ако се доближава често до тая си игра ще е просто супер :idea: иначе поредна изтървана победа ......изпусната дузпа по най-тъпия начин, повече ми хареса пропуска на Панайотов честно казано :oops: не, че нещо .......ама някой в отбор не смята ли, че трябва да се потренират малко дузпите или постоянно ще ги пропиляваме една след друга? досега най-добре Пабло е бил дузпа..... Славия беше ясно, че ще е тегав мача ама според ситуациите трябваше да бием днес :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”