шивача написа:delqnski47 написа:ФК Будьо/Глимт са четвъртите
Супер. Тея ще ги изнасилим доволно
Според мен, това е един от най-силните съперници от 4-та урна.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:delqnski47 написа:ФК Будьо/Глимт са четвъртите
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Red_Neck написа:норвежците не ги знам.
Gotzev.88 написа:Тука въпросът е ще удържи ли Моуриньо този път поста си достатъчно дълго, че да посети България... за трети път в рамките на три годиниБи било интересно Моу срещу бг Моу Тройчо! Очаквам бетон срещу контрабетон
delqnski47 написа:Red_Neck написа:норвежците не ги знам.
Колкото по- тегаво името толкова по- тегав отборът .
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:delqnski47 написа:Red_Neck написа:норвежците не ги знам.
Колкото по- тегаво името толкова по- тегав отборът .
Градчето Бодо е на майна му райна на север, скоро не си спомням в каква връзка го гледах. Около 47000 население. Глимт е прозвище и означава "Мълния". Стадиона им едва ли е с по-голям капацитет от 7500 - 8000 зрители, те всички северни стадиони в Норвегия са такива.
Dust написа:шивача написа:delqnski47 написа:ФК Будьо/Глимт са четвъртите
Според мен, това е един от най-силните съперници от 4-та урна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта