Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 24 авг 2021 17:34

Odessit написа:
metodito написа:
groti написа:Насо пак се доказа като тарикат и майстор в измиването на ръцете. Един пост в сайта "предложих на Мъри, казах му че положението е много тежко и така (Оттук нататък ако той не е съгласен обвинявайте него, аз нали ви послушах и опитах...)". Брей че тарикат. Ами Мъри няма да дойде и то е ясно защо. Не защото иска кинти, а защото иска функциониращ клуб - нещо, което ние нямаме и Насо се прави на тъп, а нас на още по-тъпи като не признава. Страшен тарикат се оказа тоя Насо..

++

Ако по този начин играе и покер, винаги ще е на загуба.

Ми, не разбирам от покер, но по народно му му казваме топа топката. Само да не вземат да го наритат някъде накрая. Не мога да го обясня на колегите или те се правят на ударени - за това, което казваш. Мъри иска функциониращ клуб. "Левски" не е такъв в момента. Не, заради пари било.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 авг 2021 17:35

Стойчо Стоев май е без отбор, ще се справи не по-лошо от Миланов според мен!
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2021 17:38

miro_rz написа:Стойчо Стоев май е без отбор, ще се справи не по-лошо от Миланов според мен!

Той Наско надали е чувал за Стоев. А и какво правим, ако отборът тръгне нагоре, а? Ей ся Тошката, после ще върнем Буки, може да се онодим на Мечо...

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 24 авг 2021 17:45

metodito написа:
Odessit написа:
metodito написа:
groti написа:Насо пак се доказа като тарикат и майстор в измиването на ръцете. Един пост в сайта "предложих на Мъри, казах му че положението е много тежко и така (Оттук нататък ако той не е съгласен обвинявайте него, аз нали ви послушах и опитах...)". Брей че тарикат. Ами Мъри няма да дойде и то е ясно защо. Не защото иска кинти, а защото иска функциониращ клуб - нещо, което ние нямаме и Насо се прави на тъп, а нас на още по-тъпи като не признава. Страшен тарикат се оказа тоя Насо..

++

Ако по този начин играе и покер, винаги ще е на загуба.

Ми, не разбирам от покер, но по народно му му казваме топа топката. Само да не вземат да го наритат някъде накрая. Не мога да го обясня на колегите или те се правят на ударени - за това, което казваш. Мъри иска функциониращ клуб. "Левски" не е такъв в момента. Не, заради пари било.

Май Мъри вече иска по-малко - финансова сигурност и спокойствие, за да направи затъналия до гуша в организационни проблеми от всякакъв род клуб функциониращ (много отбори у нас са били в подобна ситуация и са излизали от нея), но НС по никакъв начин не му ги гарантира.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2021 17:54

Аз пък въобще не съм убеден, че са разговаряли вече. НС стана като ПК. Като ти каже "Добър ден", гледаш къде е слънцето.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 авг 2021 18:08

Този разговор между двамата трябва да трае не повече от 2-3 часа. Сираков няма какво да предложи като финанси на този етап. Мъри е гледал всички мачове на Левски до сега и ги знае наизуст колко могат. Какво ще ми се лигавят 2-3 дена. Мъри трябва да си върне в Левски но не сега. Не е магьосник и може би ще напусне при първо предложение отвън. Такава ще е договорката със сигурност

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 авг 2021 18:23

miro_rz написа:Стойчо Стоев май е без отбор, ще се справи не по-лошо от Миланов според мен!

Ми то и Топузаков е без отбор. Да не говорим за В.Овч., Велев и други "юнаци"... :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 авг 2021 18:27

blue avalanche написа:

Ми то и Топузаков е без отбор. Да не говорим за В.Овч., Велев и други "юнаци"... :mrgreen: :mrgreen:

Велев е на позиция във Вихрен!
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 авг 2021 18:56

Велев защо го броите за треньор? Отпадна Добруджа. С Лом беше последен. С Оборище едва се спаси. С Хасково беше от последните. Със Спартак Плевен закъса във В група. Треньор на изпадащи отбори.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 авг 2021 19:04

Преди ОС на клуба не очаквайте никакъв Мъри, нито отговор от него. Ако преди това приеме ще е цяло чудо. Сираков просто си спечели още седмица-две.
Мъри ще чака Палмсбет да станат генерален спонсор и да му гарантират някаква стабилност. Сираков пък ползва времето до ОС за да намали напрежението като уж преговаря с Мъри.

При Сираков лошото е, че хем няма пари, хем голямото его му пречи да поиска помощ. Освен това има търкания с хора, които можеха да му помогнат. Например Херо като нищо без пари можеше да му намери 4-5 добри играчи без проблем.

На мен обаче ми се струва, че и Мъри ще бъде поредния бушон за няколко месеца, макс до пролетта, ако не му вземат играчи.
С Горановци, Михайловци, Божиновци и Славчевци няма да стане...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”