Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: metodito

Мнениеот Странджата » 20 юли 2021 15:31

Лесно е да се каже - какъвто народът, такава и държавата, каквато и държавата, такъв и Левски. И после?
Да сменим народа, ще сменим и държавата. Може и да се опитаме да го променим, но с митинги и протести не става, а с онова, което е правил Левски - със самоотвержена просвета. Но накрая и той го отнесе.
Не ми се иска да оценявам престоя на Сираков в Левски, но за година - без промяна. А щеше да тръгва и той по села и паланки да припомня, че и ние сме били и шампиони, и носители на купи. Вместо това се заигра с онзи, когото разкриха в Северна Македония. Толкова ли не се разбираме с тези северомакедонци, че нямаше кой да попита това-онова. И не ни ли стигат свалените гащи на Наско, а трябваше и с подписалия се на Колизеума да се примирим. Струва ми се, че е вече обидно да си затварям очите за това, какво е Левски днес. В края на краищата аз и родителите си обичам, макар че са мъртви ... Наистина ни чака пътят на Славия - от царски клуб до Маджо и Венци Стефанов. Аз се отказвам да вървя по него. По-добре надгробна плоча, отколкото жив позор!

Svilen
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Svilen » 20 юли 2021 17:26

Тиам е задължителен!!! Трябва ни някой да тича и покрива фандъците на крилата и бекчетата. Задължителен!!!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 юли 2021 17:36

Едва ли ще се навие за 10 бона заплата.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юли 2021 17:43

А на фона на какво да иска повече? Идва със свободен трансфер от Реал Мадрид ли, що ли?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 20 юли 2021 19:04

[offtopic]
Странджата написа:Лесно е да се каже - какъвто народът, такава и държавата, каквато и държавата, такъв и Левски. И после?
Да сменим народа, ще сменим и държавата. Може и да се опитаме да го променим, но с митинги и протести не става, а с онова, което е правил Левски - със самоотвержена просвета. Но накрая и той го отнесе.
Не ми се иска да оценявам престоя на Сираков в Левски, но за година - без промяна. А щеше да тръгва и той по села и паланки да припомня, че и ние сме били и шампиони, и носители на купи. Вместо това се заигра с онзи, когото разкриха в Северна Македония. Толкова ли не се разбираме с тези северомакедонци, че нямаше кой да попита това-онова. И не ни ли стигат свалените гащи на Наско, а трябваше и с подписалия се на Колизеума да се примирим. Струва ми се, че е вече обидно да си затварям очите за това, какво е Левски днес. В края на краищата аз и родителите си обичам, макар че са мъртви ... Наистина ни чака пътят на Славия - от царски клуб до Маджо и Венци Стефанов. Аз се отказвам да вървя по него. По-добре надгробна плоча, отколкото жив позор!

Аха, да ти е един оптимистичен поста, ма накрая стигаш до вярното заключение. Не. Това, че орисията, съдбата, де да знам какво ти е такава, каквато е и осъзнаваш, че не може да я промениш, не означава, че трябва да лягаш и да чакаш да свърши филма. Просто трябва да я приемеш и се примириш с реалностите. Както казваш (макар и леко цинично да звучи, това е истината).
Но накрая и той го отнесе
Нали помниш онова, което каза царчето за чипа? Не приемам думите на псевдопрофесора Иво "Обичам да Слушам Гласа Си" Христов - бяха вулгарни, а и той не е в позицията да го казва. Това с чипа е общо взето същото, но виж колко по-меко и красиво звучи. Как сменяш чип? Първо изключваш компютъра от захранването. Какво ли ще означава за една държава това? А за един футбоен клуб?[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 юли 2021 19:39

Левскари! Измина най-тежкият сезон в историята на любимия ни клуб, като успяхме да докажем, че всичко се състои в нашите задружни сили. Рекорд за България по продадени абонаментни карти, изкупени са и над 19 хиляди членски карти, а за близо месец, откакто са пуснати абонаментните карти за новия сезон, отново няма клуб в България, който не просто да ни стигне, а дори да се доближи до нас. Новият сезон започва ударно с най-старото столично дерби. Събота, 21:00 ч., всички на Герена! ВСИЧКИ ЗА “ЛЕВСКИ”!
Ултрас Левски
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 юли 2021 09:44

Левски има нужда от нас! Продължаваме да чупим немислими рекорди в България. Всичко се състои в нашите общи, задружни усилия, които до събота изглеждат ето така. Включи се и ти! Разпространи! Популяризирай! Всички заедно в борбата, за Левски, името и свободата!

КУПИ -> Абонаментна карта за сезон 2021/2022
КУПИ -> Официална фланелка за сезон 2021/2022
КУПИ -> Билет за мача срещу Славия в събота, 24.07, 21:00ч.
БЪДИ -> На трибуните на ст. "Георги Аспарухов" срещу Славия.

Купѝ за Левски днес е по-важно от ку̀пите, които Левски може и ще спечели отново някой ден. Те са с отложен срок на действие. Защото днес изнасяме на себе си и на останалите урок по вярност, чест и любов. Само при тези условия бъдещите отличия биха имали смисъл и стойност.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 юли 2021 15:24

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 21 юли 2021 16:50

Ако вземем Миланов и в средата сме екстра, като за БГ с Цоневи и Славчев.
Остават и споменатите дясно крило и централен защитник, както и Боруков за таран....
Всичко това разбира се подплатено с финансова дисциплина, преговори с нови и стари спонсори, редовно плащане на заплати на всички служители на клуба.
България !!!!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: metodito

Мнениеот Странджата » 21 юли 2021 18:25

Не разбирам какво си написал ...
И СИМ-картата е чип. Той служи за връзка с оператора. Нищо му няма на телефона( той е вид компютър), когато се сменя. Чипът по принцип е интегрална схема. Ако става дума за микропроцесор, компът след смяната не може да е същият, защото тази смяна предопределя редица други - най-много да ти остане кутията, ако е функционална и ти харесва. Така че тази метафора не е еднозначна. Още повече, че на всеки две години чиповете се оптимизират. Да сменим чипа като метафора аз го разбирам, че трябва да станем по-съвременни в мисленето си, във възприемането на днешния свят. Но смяната на чипа е само начало на цялостната промяна, бих я нарекъл промяна на екзистенциалните основания. И затова смятам, че не става с едностранни решения и без големи жертви. Затова и правя аналогия с Левски - защото той е разбирал, че смяната на основанията за съществуване на един народ е дълъг процес, за който са нужни апостоли, а не Димитър Общи. Дали Наско Сираков може да бъде такъв апостол - на равнище клуб - опазил ме Господ да си го помисля редом с Левски? Аз мисля, че не. Но името и славата на клуба най-малкото го задължават поне тефтерче като Апостола да има. И да води клуба с определена идеология, която да огласява по начин, който е подобен на този на Апостола - т.е. така, че всички да му вярват, защото виждат неговото посвещение ... И тук едно прозрение - може би си искал да кажеш, че не съм достатъчно оптимистичен. Ако е така - това поне съм го разбрал ...

Върни се в “Левски”