Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Blue_Blood84 » 14 юли 2021 20:29

kempesmario написа:това сираков е цар да изпуска юноши на Левски, преди Макриев, сега Даниел Начев, и тези двамата близнаците, преди тях Хайдаров и още двама. Почти цял отбор. Предлагам да закрием юношите в Левски защото служат за захранка на други отбори. Кой ще поеме отговорност ? Вальо Грънчаров и Томето Русев.

Ейй тоя Даниел Начев, хиляда пъти ви се каза, че не спазва никакви режими, дебел е и не става за професионален футболист, вие продължавате да си го влачите. Първо някой беше писал, че след мач плюска чипсове и коли, после имаше потвърждение от Наско, че не се държи като професионален футболист.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 14 юли 2021 20:32

kempesmario написа:това сираков е цар да изпуска юноши на Левски, преди Макриев, сега Даниел Начев, и тези двамата близнаците, преди тях Хайдаров и още двама. Почти цял отбор. Предлагам да закрием юношите в Левски защото служат за захранка на други отбори. Кой ще поеме отговорност ? Вальо Грънчаров и Томето Русев.

Така или иначе юношите в отбора след всеки мач ги храним, че не стават за нищо, защо сега се загрижихте за тях така от нищото, нека се развиват, тука в Левски щяхте да пишете, че не стават за нищо.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2021 20:33

Blue_Blood84 написа:

Така или иначе юношите в отбора след всеки мач ги храним, че не стават за нищо, защо сега се загрижихте за тях така от нищото, нека се развиват, тука в Левски щяхте да пишете, че не стават за нищо.

Добре казано. ;)

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 14 юли 2021 22:06

Blue_Blood84 написа:

Ейй тоя Даниел Начев, хиляда пъти ви се каза, че не спазва никакви режими, дебел е и не става за професионален футболист, вие продължавате да си го влачите. Първо някой беше писал, че след мач плюска чипсове и коли, после имаше потвърждение от Наско, че не се държи като професионален футболист.

Недей, че тука някои писаха, че такъв талант не се бил раждал последните 30 години.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 юли 2021 23:15

Само да припомня, че на неговите години Наско също бе пратен в Спартак Варна.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юли 2021 00:35

То талант момчето сигурно има, ама файда като го влекат други неща.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юли 2021 01:57

Марадона - нисък и трътлест. Каниджа - хилав наркоман, един от любимите ми футболисти, Рикелме, като тичаше по терена изглеждаше като бидон. От "Левски" за последно Мариани нямаше нито физика, нито скорост. Талантът не може да го получиш с тренировки, другото - да. Не го знам това момче. Когато съм го гледал, ми изглежда един незаинтересован от играта, бяга от топката. Но аз пък и колко съм го гледал. Сигурно два-три пълни мача, другото - репортажи. А, забравих Меси - кривокрако джудже. Нали, ако ще трябва да се търсят кривици.

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 15 юли 2021 02:20

Спокойно можеш да добавиш Начко, родЕн антиатлет с бразилска техника, както и заклетите режимлии Гиби и сега Тошко. Някои неща не се учат.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 15 юли 2021 07:26

В този дух нека се върнем още по-назад във времето. Мануел Франсишку душ Сантош, наричан Гаринча. Той е смятан за един от най-великите играчи в историята на футбола, въпреки че левият му крак е с шест сантиметра по-къс от десния.
Футболист са става с талант, труд и характер. Без едно от тях е просто ритнитопковец.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 юли 2021 08:40

В съвременният футбол на първо място е физиката и после всичко останало. Преди нещата не са били така и няма как да се правят аналогии. Сега се играе на много по-голяма скорост, с много повече агресия и пресиране. Отборите тактически са много по-грамотни и за това все по-рядко виждаме футболисти тип Марадона. Това момче ако не пази режим, е свършило за футбола преди да е започнало!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Левски”