mrw8 написа:Реално в момента Левски като бранд (марка) е изключително актуален (той винаги е бил, но да речем, че сега е на гребена на вълната).
Феновете са доста активни (винаги може и повече

), а всички информационни агенции ни заливат с инфо за клуба 24/7.
Наистина това сега е златна възможност тази повишена популярност да се осребри, ако въобще има някакъв нормален пазар у нас.
Въпросните чипсове аз до сега не ги и бях чувал, а от тук нататък само от тях ще взимам.
Същото важи и за палмите, не се занимавам със залози, но ако го правех би било само през тях....
Аз никога досега не бях залагал онлайн, за последно съм турял по 20 кинта в Еврофутбол на някой мач на Левски.
И сега, след като си поднових абонаментната карта, реших да ползвам ваучъра от 10 кинта на Палмс бет, да сложа и аз някой лев и да си направя регистрация. Поразпитах тук-там кое какво е по тия сайтове, как става схемата, какви капани има и ето ме - активен потребител на Палмс бет. Цъкам си тука мачове вече две седмици с променлив успех, но вероятно в един момент ще съм капо, аз не съм добър комарджия, никога не съм бил. Ама се забавлявам като малко дете.