Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Предполагам, че е така. Истината ще остане някъде там. Това с множество малки спонсори, вместо един голям звучи по-... демократично. Помня Щурм и тениските им как бяха нашарени по ръкави, гащета, тениска с различни спонсори. Може да не е естетично, но е по-устойчив модел, отколкото един голям, който утре се врътва и цирка се разпада. Така един се отказва, друг идва.
Договора да не е само за кампанията от два месеца
https://trud.bg/50-hil-leva-na-mesec-za ... -ot-chips/
https://trud.bg/50-hil-leva-na-mesec-za ... -ot-chips/
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Реално в момента Левски като бранд (марка) е изключително актуален (той винаги е бил, но да речем, че сега е на гребена на вълната).
Феновете са доста активни (винаги може и повече
), а всички информационни агенции ни заливат с инфо за клуба 24/7.
Наистина това сега е златна възможност тази повишена популярност да се осребри, ако въобще има някакъв нормален пазар у нас.
Въпросните чипсове аз до сега не ги и бях чувал, а от тук нататък само от тях ще взимам.
Същото важи и за палмите, не се занимавам със залози, но ако го правех би било само през тях....
Феновете са доста активни (винаги може и повече
Наистина това сега е златна възможност тази повишена популярност да се осребри, ако въобще има някакъв нормален пазар у нас.
Въпросните чипсове аз до сега не ги и бях чувал, а от тук нататък само от тях ще взимам.
Същото важи и за палмите, не се занимавам със залози, но ако го правех би било само през тях....
България !!!!
- LoveAndPeace
- Контакти:
mrw8 написа:Реално в момента Левски като бранд (марка) е изключително актуален (той винаги е бил, но да речем, че сега е на гребена на вълната).
Феновете са доста активни (винаги може и повече), а всички информационни агенции ни заливат с инфо за клуба 24/7.
От както го обявиха , до снощи съм влизал в 7-8 магазина и от любопитство го търсих
Бизнес по български
Аз го взех от CBA 
- LoveAndPeace
- Контакти:
mikata написа:Аз го взех от CBA
Вкусен ли е
Имах предвид , че тая работа е малко като с на Минев бирата
LoveAndPeace написа:mikata написа:Аз го взех от CBA
Вкусен ли е![]()
![]()
Имах предвид , че тая работа е малко като с на Минев биратапусна я септември ако не се лъжа
Чипса ми хареса. Ломска бира за 3лв.
mikata написа:LoveAndPeace написа:mikata написа:Аз го взех от CBA
Вкусен ли е![]()
![]()
Имах предвид , че тая работа е малко като с на Минев биратапусна я септември ако не се лъжа

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
- modor
- Контакти:

На този ден преди 171 години се ражда Иван Вазов, останал в историята ни като Патриарха на българската литература.
Знаете ли, че спортен футболен клуб „Левски“ има честта да покани този велик българин на тържество през 1921 г.? Самият Иван Вазов, тогава на преклонна възраст, не може да присъства, но отговаря с неподправен стил на отправената към него покана.
„Сърцати сте! Дерзайте все така!“, гласи оригиналното послание на Дядо Вазов към левскарите. Макар и писан преди век, заветът му ни задължава на чест и отговорност пред бъдещите „сини“ поколения.
Писмото от Иван Вазов до „Левски“, и още много артефакти от първата половина на ХХ век, можете да откриете в клубния музей, намиращ се в сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“.
Само „Левски“ завинаги!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Kotooshu написа:mikata написа:LoveAndPeace написа:mikata написа:Аз го взех от CBA
Вкусен ли е![]()
![]()
Ех, сега германците да имаха един Олаф Маршал(къдравия над Сфорца вдясно).
Какво означава тази снимка? Търсим българския Рехагел, а Живко може да стане като Бреме.