Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 03 юли 2021 13:17

honda написа:Донякъде съм съгласен с теб. Но от този отбор в първия отбор вече влезнаха двамата Петкови - единия е 2002 , другия е 2003 . Като Мартин Петков като юноша определено беше с класа над всички останали връстници. Неслучайно преди време беше в полезрението на Динамо(Загреб) , само при него го има проблема ,че при юношите не играеше като крило,а по-скоро като свободен нападател(много повече е играл като ЦН отколкото като крило). И той е по-скоро централен нападател отколкото крило.
Отделно в първия отбор влезнаха и ПГ Галчев и Г.Александров . Като за Галчев титулярната му позиция в никакъв случай не е ляв бек. Между другото в приятелския мач срещу Лок(Пд) показа голямо израстване и самочувствие- нещо което му липсваше в предишния сезон.
За Д.Начев- донякъде го разбирам ,тук виновни са и двете страни - от една страна той не положи никакви услия да влезне в каквато и дае физическа форма- несриозно момче на 17 години да бъде 70кг при височина от под 170см. От друга страна той се чувства и обиден ,понеже играеха в една формация с Марин Петков и винаги се считаше ,че Д.Начев е по-големия талант от двамата(това е и моето мнение) и когато Марин беше взет и започнат да бъде налаган в първия отбор ,Дани Начев се почувства обиден и пренебрегнат. За мен в България няма футболист с неговите качества. Преди време също беше наблюдаван от емисари на Динамо(Загреб) и мнението за него беше - "Ален Халилович №2". За мен и двете страни и Левски и Дани Начев и са прави и не са прави. ако зависеше от мен бих го взел и дал в един клуб по лека атлетика да го тренират. Ако разбере какво трябва да прави - в първия отбор ,ако ли не -прав му път.
За другите изброени от теб момчета - М.Хайдаров( предполагам него имащ предвид) - за мен също има място в първи отбор но при наличието на Райнов, и Цоневи та дори и Найденов трудно може да бъде наложен в първия отбор. Тук не коментирам за коректността на това момче -дойде от Пловдив с хронични контузии ,оказа се скъсана ПКВ . Беше лекуван от Левски повече от година и в момента ,който се оправи разтрогна заради дължими 600 лв.
Иначе за мен и Т.Папазов и Г.Александров са доста по-добри от Игнатов. Макар че и двамата са доста бавни.

По-добри са с опита , макар и малък , натрупан в мъжкия футбол. Игнатов видимо превъзхожда наборите си , но това че е бърз му е създало кофти навик да си напуска зоната за да изпревари противник за някоя малко по-силно подадена топка. При децата в повечето пъти я достига пръв , но при мъжете най-често ще увисва с дупка зад себе си.
Миналата година много често това го правеше Алекс Петков и Атанасов се чудеше на къде да хване и кой да покрие понапред.
Начев :lol: си е уникален , кой каквото ще да говори. Не само с талант , но и с абсурдността на ситуацията покрай него.
Там според мен не трябва да го играем като излъганата мома и да се сърдим и цупим , а да продължат да поддържат някакъв контакт клуб - баща му и да се подсигурят , че ако по някакъв начин изпъкне във Варна , Левски да му бъде първи вариат за следваща крачка , а не да го видим в 1948 (ако все още ги има) например.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 03 юли 2021 13:42

TristaNNN написа:
honda написа:...
За другите изброени от теб момчета - М.Хайдаров( предполагам него имащ предвид) - за мен също има място в първи отбор но при наличието на Райнов, и Цоневи та дори и Найденов ....

Една лека корекция, ако ми позволиш. Онзи ден Райнов подписа с израелския Ашдод.

За Райнов- много ясно че знам. Когато М.Хайдаров напусна - преди повече от 6 месеца ,М.Райнов си беше в отбора ,като двамата малко или много играят на една и съща позиция. Като номинално и Р.Цонев играе на същата позиция.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 03 юли 2021 15:02

groti написа:
alexdb написа:
groti написа:Съгласен... Това изказване за Михайлов е ненормално. Футболно гробище? А, ние къде сме? Преди няколко дни каза че не се е знаело ще ни има ли и не е имал моралното право да моли футболистите да го чакат. Точно сега имаме нужда от лоялни хора като Михайлов и Божинката, а Сираков демонстрира надменност все едно имаме Донарума и Кейн, а не голобрад юноша и Бари.
Не... С това ръководство няма да го бъде. 10 пъти каза как сега имаме по-малко дълговете.. Ее.. С юноши и по-малко футболисти оставаше и повече дългове да имаме. Особено след голямата подкрепа на феновете.

Всъщтност наистина ли имаме по-малко дългове? Че от публикувания одит за 2020 г. друго излизаше.

Не знам. Аз на Сираков не вярвам. Дойдоха нови спонсори, продадоха играчи, пък май месец "нямаше светлинка от никъде" и затова Славиша си тръгна.. Тук не коментираме, че от 6 месеца вече са се водили преговори и 2 седмици след това вече имахме големи новини за стотици милиони

И аз това се чудя. През миналата година продадохме Стаси, Спиерингс, Горанов, привлякохме и аз не знам какво си, а от отчета се установява, че по отношение изходящи-входящи сме на минус. Отделно след НГ продадохме Поулиньо уж за половин милион лв. , за около 2,5 млн. лв. (по спомен спрягаха 1,5 млн. долара) Найчо, а сега излиза, че хем не са плащани заплати и осигуровки на футболистите след НГ, хем пари пак няма. За какво са отишли?

А в изказването си за задълженията Раев беше много хлъзгав. Каза, че някой от старите задължения са по-малко, но за общите задължения към момента и дума не обели. А от видимата част те са нараснали.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 юли 2021 15:17

Приходите от трансфери до март без парите за Робърта са 1,7млн. лева.
Парите за Паулиньо може би са ги взели мениджърите му имаха да взимат доста комисионни.
Парите за Робърта са на два транша,на някои играчи са платени всичките заплати за да не избягат.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 юли 2021 15:27

Фен магазина ни е заринат от поръчки на карти и фланелки. Който ще идва на контролата и иска да посети магазина. Нека го направи по рано.
Само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 юли 2021 16:31

Интересно ми е с какъв състав ще играем. Играчите са малко. Централни евентуално ще са Александров и Папазов. Бекове Найденов и Галчев, който по принцип е дясно крило. Халфове имаме Цоневи, Краев (на който още не му е ясна изконната позиция). Крила и нападатели - Здравко, Петкови, не знам на Стивън свърши ли му наема? Илия Димитров също. Нямам наблюдения над школата и кои момчета могат да запълват дупки.
Май ще трябва да се огледаме за бивши юноши и играчи :) Чаворски, Башлиев, Мики Орачев, Илиян Йорданов, Ташев :)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 юли 2021 17:07

Serafim написа:Интересно ми е с какъв състав ще играем. Играчите са малко. Централни евентуално ще са Александров и Папазов. Бекове Найденов и Галчев, който по принцип е дясно крило. Халфове имаме Цоневи, Краев (на който още не му е ясна изконната позиция). Крила и нападатели - Здравко, Петкови, не знам на Стивън свърши ли му наема? Илия Димитров също. Нямам наблюдения над школата и кои момчета могат да запълват дупки.
Май ще трябва да се огледаме за бивши юноши и играчи :) Чаворски, Башлиев, Мики Орачев, Илиян Йорданов, Ташев :)

От тези които ви изброил като вариант да играят май трябва да задраскаш Найденов и Краев. Найденов, ако не бъркам, ще ходи в Арда, а Краев е след операция и мисля че не е възстановен. Изобщо състава ще бъде доста интересен.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 юли 2021 18:33

Не вярвам Найденов да се махне, честно казано. А Краев е много далеч тактически от мъжкия футбол, ама..

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 03 юли 2021 19:47

Кръстев какво прави в Левски все още не знам. Това момче е ниво Трета лига.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 03 юли 2021 20:40

Наистина изявата му беше смехотворна.
Жалко за момчето,липсва му самочувствие,за качества незнам.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”