CaptainBertorelli написа:"Кюрд" го измисли онзи нещастник Ефрем! По това време правеше колажи на Бербатов като поститутка в Д_он Балон.
Омразата и злобата го съсипаха Ефрем.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
CaptainBertorelli написа:"Кюрд" го измисли онзи нещастник Ефрем! По това време правеше колажи на Бербатов като поститутка в Д_он Балон.
peliforewer написа:CaptainBertorelli написа:"Кюрд" го измисли онзи нещастник Ефрем! По това време правеше колажи на Бербатов като поститутка в Д_он Балон.
Омразата и злобата го съсипаха Ефрем.
damyanov1963 написа:То от вашите обсъждания за Левски ние не можем да се доредиме да си кажем думата бре
Red_Neck написа:damyanov1963 написа:То от вашите обсъждания за Левски ние не можем да се доредиме да си кажем думата бре
Айде бе, Дамянка, сипвай, че в съседното село вече си набиха жените и повръщат
damyanov1963 написа:Red_Neck написа:damyanov1963 написа:То от вашите обсъждания за Левски ние не можем да се доредиме да си кажем думата бре
Е, ти ги разбираш повече тия работи, явно доста бой си хапнала
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:damyanov1963 написа:Red_Neck написа:damyanov1963 написа:То от вашите обсъждания за Левски ние не можем да се доредиме да си кажем думата бре
Е, ти ги разбираш повече тия работи, явно доста бой си хапнала
Я, кажи този Дик ако ти беше зет/син кво щеше да го правиш?
Ше върши ли работа туй лапе или чеп за зеле не става?
vlong написа:Тези дето не харесват Диксън да си спомнят как изглеждаше ганчо на кочината.Това ли ви е идеалът за интелигентен собственик?
Пак костюмче,с червена вратовръзка,обграден от бодигардове и държанки.На трибунката се облегнал с две ръце като някой бостанджия на сергия.Аз ша ва издържам,,аз съм заможен,,,,нищо не митрябва ,ни бази ни нищо,,,,стадионът ша е готов,по всички изисквания на Уефа,,евроуспехи,титли,и гледа лошо.ХАА,ХАА
Кой лъже повече?Кой е по-смешен?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта