Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот Red_Neck » 11 юни 2021 14:47

delqnski47 написа:Явно си е имало причина. Неща без причина не стават. Основният проблем е че чужденци се отнасят по добре с тебе от собствената ти родина. Всички видяхме кво стана и с Бербатов. Разбирачи и разни кретени го изгониха от нац. отбор.

Проблемът е много по-генерален. Голяма част от нашенците не понасят успелите (особено зад граница) сънародници и всячески се стремят да принизят успехите им. Смачкани от живота и собствените си неудачи, на половинка ракия стават баш патриоти и всестранно развити експерти, които никога не са били оценени подобаващо. Вечно мрънкащо стадо, на което винаги някой друг е виновен за лузърския му живот.
Едва ли ще сме живи да видим отново български футболист с над 100 гола в ЛаЛига, с над 100 гола и голмайстор на ЕПЛ, ... за голмайстор на Световно и Златна топка да не говорим!
Тия лешпери, които наричат бат' Ицо "кюрд" за съжаление не си дават сметка, че и за 10 живота не биха могли да направят толкова за България, колкото H8S.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юни 2021 14:55

Red_Neck написа:
Проблемът е много по-генерален. Голяма част от нашенците не понасят успелите (особено зад граница) сънародници и всячески се стремят да принизят успехите им. Смачкани от живота и собствените си неудачи, на половинка ракия стават баш патриоти и всестранно развити експерти, които никога не са били оценени подобаващо. Вечно мрънкащо стадо, на което винаги някой друг е виновен за лузърския му живот.

Кратко и ясно. :!:
Най-скорошните примери - Мария Бакалова и победата на Слави и гласувалите за него (аз не съм сред тях) над Хунтата. Вот, който събори сатрапа (бях убеден, че ББ ще стигне и мине като продължителност Живков)! Тези ретарди, които са мнозинството, дърпат страната назад вече не години, а век.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 11 юни 2021 15:07

Red_Neck написа:
delqnski47 написа:Явно си е имало причина. Неща без причина не стават. Основният проблем е че чужденци се отнасят по добре с тебе от собствената ти родина. Всички видяхме кво стана и с Бербатов. Разбирачи и разни кретени го изгониха от нац. отбор.

Едва ли ще сме живи да видим отново български футболист с над 100 гола в ЛаЛига, с над 100 гола и голмайстор на ЕПЛ, ... за голмайстор на Световно и Златна топка да не говорим!
Тия лешпери, които наричат бат' Ицо "кюрд" за съжаление не си дават сметка, че и за 10 живота не биха могли да направят толкова за България, колкото H8S.

... " с над 100 гола и голмайстор на ЕПЛ".
Може би имаш предвид Бербатко, също оплюван от динамовци, твърдящи, че не бил отбелязал голове във важни мачове срещу силни противници. Нека на свой ред ги попитам кой сега бележи редовно на средняци и слабаци? Май няма такъв, защото самите ние под вещото ръководство на "Боби и ко" се превърнахме в аутсайдер, който гледа да не допуска по половин дузина голове на мач в собствената врата.

А какво да кажем за великия Любо Пенев, голмайсторът на испанското първенство? За Стилян? За Марто? Костадинов? И редица други, оставили следи в големи западни клубове?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 юни 2021 15:14

.
Последна промяна от Red_Neck на 11 юни 2021 15:15, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 юни 2021 15:15

Red_Neck написа:
Mitata написа:
Red_Neck написа:Едва ли ще сме живи да видим отново български футболист с над 100 гола в ЛаЛига, с над 100 гола и голмайстор на ЕПЛ, ... за голмайстор на Световно и Златна топка да не говорим!

....

Визирах Ел Любо, Бербатов и Ицо.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 юни 2021 15:15

metodito написа:
Red_Neck написа:

Най-скорошните примери - Мария Бакалова и победата на Слави и гласувалите за него (аз не съм сред тях) над Хунтата. Вот, който събори сатрапа (бях убеден, че ББ ще стигне и мине като продължителност Живков)! Тези ретарди, които са мнозинството, дърпат страната назад вече не години, а век.

Мария е ОК, ама искаш да ми кажеш, че огромната маса мега-интелЕгенти от чужбина гласували за "тука в комбайна на-на-най-на" правят разликата ( а и са победили, ама няма значение )....
Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 юни 2021 15:21

Иначе да се изкажа по основната тема - осмокласник да дава пресконференция на Герена (каква работа има пичагата там, той си знае) като проекто-собственик на Левски, в компанията на Белия зъб и да обявява как ще строи МОЛ и ще инвестира 250млн. , които са му дадени да ги управлява след голямата му маса успешни проекти (кога учи, кога завърши, кога има' толкова големи проекти никой не знае) - все неща, от които ми капе мед на сърцето и знам, че цирка в Левски ще продължи да ни забавлява, надявам се, по-дълго :lol: Единствено ме е яд, че не се класираха за евротурнирите ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 юни 2021 15:36

Пиян Боби:
Надявам се Левски да се оправи, тъй като това е в плюс и на БФС.
Всички отбори вече са взели лиценз за efbet Лига, като Левски и Черно море ще са на мониторинг всеки месец по финансови причини.

:o :idea: :roll:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юни 2021 15:41

boabbb написа:
metodito написа:
Red_Neck написа:

Мария е ОК, ама искаш да ми кажеш, че огромната маса мега-интелЕгенти от чужбина гласували за "тука в комбайна на-на-най-на" правят разликата ( а и са победили, ама няма значение )....
Изображение

Много добре знаеш за какво са гласували. Не се прави.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юни 2021 15:42

Red_Neck написа:Пиян Боби:
Надявам се Левски да се оправи, тъй като това е в плюс и на БФС.
Всички отбори вече са взели лиценз за efbet Лига, като Левски и Черно море ще са на мониторинг всеки месец по финансови причини.

:o :idea: :roll:

Ако след Шиши и Божков, Байдън опраскат ТИМ и ББ, си татуирам мутрата му. :lol:

Върни се в “Левски”