rhaegar написа:"Уважаемият господин Диксън". Вече като е да е.tiamat написа:Трудна работа за човек дето част от името му е dick
Майка ми навремето имаше пекинез, дето се казваше Диксън и всички му викахме Курсън. И те така.
Това е яко.. .
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:"Уважаемият господин Диксън". Вече като е да е.tiamat написа:Трудна работа за човек дето част от името му е dick
Майка ми навремето имаше пекинез, дето се казваше Диксън и всички му викахме Курсън. И те така.
wilge написа:Кодошите започнаха. Което значи, че повечето левскари претръпнаха и вече им е през оная работа какви ги върши Раев. Сещам се колко много хора ръкопляскаха на Иво Тонев когато събори сектор А, пък сега са по-въздържани. Така е – парен каша духа. Имам питане: въпросният ниско разряден ритнитопковец виждал ли е 150 млн. € през живота си? Едва ли, след като не е в състояние да плати на ритащите за удоволствие момчета от кварталното си отборче 80 паунда седмично. От два месеца бил в България! Сериозен бизнесмен може да се позволи да дойде за два часа. Да сложи подписа си под това което е направил адвокатския му екип, да се запознае с обстановката на място и да излети обратно. Бил ли е някога шампион по нещо? Ако да, по какво. Защото да ръководиш отбор с шампионски амбиции трябва да имаш шампионски манталитет. Този по-скоро е някаква пионка. Основният въпрос е на кого.
vvessel написа:metodito написа:Кой знае какво се случи. Тръгна да го играе мениджър и май знаеше, че е за кратко... Но дълговото бреме сега е също и негово дело. За мен, това, което трябваше да направи Божков, ако наистина му е пукало за "Левски" е да запази футболистите (а защо не и треньорът) и да НАДгражда. А той разгради. Той и господин Павел.
Абе нали знаеш как се копае чуждо лозе![]()
Спас беше помолен и бързаше да се отърве, а Божков директно си каза , че Левски е бил чист рекет. Затова остави ПК да докаже своята некомпетентност, като му е определил някакъв бюджет и му е казал - оправяй се. И той ни оправи. С футболисти, с треньора, с всичко което може. Аз затова не мога да го понасям, не само защото започна работата си при нас с лъжа, а защото резултатите от пряката му дейност бяха разрушителни за отбора.
В редакцията на Sportal.bg получихме мейл, който се твърди, че е от името на кандидат купувача на Левски Джоузеф Диксън. В него англичанинът призна за разговори с клуба, но изрази разочарованието си, че в последните дни е бил изнудван от хора в ръководството на “сините”, като са били променяни параметри, които вече са били уточнени. Диксън подчерта, че не одобрява това и ще преосмисли следващите си действия. Подател на мейла е "Fulcrum investments ltd" и е пратен до още няколко колеги от медии.
"По отношение на моите неформални преговори с настоящите собственици на ПФК Левски и моето желание да стана мажоритарен собственик на най-популярния и най-успешен футболен клуб в България. Както вече знаете вече постигнахме джентълменско споразумение и ръководството. Въпреки това в последните 72 часа няколко души в ръководството започнаха да изнудват мен и партньорите ми, променяйки вече уточнени параметри. Искам да подчертая активното участие на г-н Георгиев, който първи започна разговорите като посредник. Като уважавана легална единица няма да толерираме подобни бизнес действия и ще преосмислим следващите си действия", се казва в мейла.

mikata написа:В редакцията на Sportal.bg получихме мейл, който се твърди, че е от името на кандидат купувача на Левски Джоузеф Диксън. В него англичанинът призна за разговори с клуба, но изрази разочарованието си, че в последните дни е бил изнудван от хора в ръководството на “сините”, като са били променяни параметри, които вече са били уточнени. Диксън подчерта, че не одобрява това и ще преосмисли следващите си действия. Подател на мейла е "Fulcrum investments ltd" и е пратен до още няколко колеги от медии.
"По отношение на моите неформални преговори с настоящите собственици на ПФК Левски и моето желание да стана мажоритарен собственик на най-популярния и най-успешен футболен клуб в България. Както вече знаете вече постигнахме джентълменско споразумение и ръководството. Въпреки това в последните 72 часа няколко души в ръководството започнаха да изнудват мен и партньорите ми, променяйки вече уточнени параметри. Искам да подчертая активното участие на г-н Георгиев, който първи започна разговорите като посредник. Като уважавана легална единица няма да толерираме подобни бизнес действия и ще преосмислим следващите си действия", се казва в мейла.
Потребители, разглеждащи този форум: Ioan912, TristaNNN, W84me и 11 госта