Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот tiamat » 01 юни 2021 04:48

rhaegar написа:"Уважаемият господин Диксън". Вече като е да е. :lol:

tiamat написа:Трудна работа за човек дето част от името му е dick :)

Майка ми навремето имаше пекинез, дето се казваше Диксън и всички му викахме Курсън. И те така.

:) :) :)
Това е яко.. .

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 юни 2021 08:39

Кодошите започнаха. Което значи, че повечето левскари претръпнаха и вече им е през оная работа какви ги върши Раев. Сещам се колко много хора ръкопляскаха на Иво Тонев когато събори сектор А, пък сега са по-въздържани. Така е – парен каша духа. Имам питане: въпросният ниско разряден ритнитопковец виждал ли е 150 млн. € през живота си? Едва ли, след като не е в състояние да плати на ритащите за удоволствие момчета от кварталното си отборче 80 паунда седмично. От два месеца бил в България! Сериозен бизнесмен може да се позволи да дойде за два часа. Да сложи подписа си под това което е направил адвокатския му екип, да се запознае с обстановката на място и да излети обратно. Бил ли е някога шампион по нещо? Ако да, по какво. Защото да ръководиш отбор с шампионски амбиции трябва да имаш шампионски манталитет. Този по-скоро е някаква пионка. Основният въпрос е на кого.

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 01 юни 2021 09:27

wilge написа:Кодошите започнаха. Което значи, че повечето левскари претръпнаха и вече им е през оная работа какви ги върши Раев. Сещам се колко много хора ръкопляскаха на Иво Тонев когато събори сектор А, пък сега са по-въздържани. Така е – парен каша духа. Имам питане: въпросният ниско разряден ритнитопковец виждал ли е 150 млн. € през живота си? Едва ли, след като не е в състояние да плати на ритащите за удоволствие момчета от кварталното си отборче 80 паунда седмично. От два месеца бил в България! Сериозен бизнесмен може да се позволи да дойде за два часа. Да сложи подписа си под това което е направил адвокатския му екип, да се запознае с обстановката на място и да излети обратно. Бил ли е някога шампион по нещо? Ако да, по какво. Защото да ръководиш отбор с шампионски амбиции трябва да имаш шампионски манталитет. Този по-скоро е някаква пионка. Основният въпрос е на кого.

Мда Абрамович и Перес са били шампиони по белот! Стига сте драскали глупости! Когато Сашо разнасяше акциите всеки викаше вземи ги ти… Не съм чул някой от ЦСКА да нарича Стоичков, Марианов, защото и за него се носи слух, че жена му го командва… просто имай повече респект от хора, които ще останат в историята на Левски!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 юни 2021 09:34

Дано нещата да са сериозни иначе приключваме!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 01 юни 2021 09:46

В Левски от години няма нищо сериозно. Само лъжи, схеми и харчене на чужди пари. Тук, част от нашите фенове мечтаят за някакви шампионски отбори.... Няма как да стане, ние не можем да платим на хората заплатите, вие за някакви тенекета говорите. А тоя "нов" собственик, имам чувството, че е някаква мега огромна шега с нас.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 юни 2021 11:44

НИКОЙ ОСВЕН НАС САМИТЕ

https://fanshop.levski.bg/category/niko ... s-samite-1

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 01 юни 2021 12:55

Стефано се е разприказвал по сайтовете.. това е добър знак! Нека имаме малко търпение и не се принизяваме до мозъка на тиретата

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2021 13:02

[offtopic]
vvessel написа:
metodito написа:Кой знае какво се случи. Тръгна да го играе мениджър и май знаеше, че е за кратко... Но дълговото бреме сега е също и негово дело. За мен, това, което трябваше да направи Божков, ако наистина му е пукало за "Левски" е да запази футболистите (а защо не и треньорът) и да НАДгражда. А той разгради. Той и господин Павел.

Абе нали знаеш как се копае чуждо лозе :)
Спас беше помолен и бързаше да се отърве, а Божков директно си каза , че Левски е бил чист рекет. Затова остави ПК да докаже своята некомпетентност, като му е определил някакъв бюджет и му е казал - оправяй се. И той ни оправи. С футболисти, с треньора, с всичко което може. Аз затова не мога да го понасям, не само защото започна работата си при нас с лъжа, а защото резултатите от пряката му дейност бяха разрушителни за отбора.

А за мен той си остава назначение на #знаешкой. Дали е случайно и кога се махна в действителност? Щото той се маха от кога, обаче минаха изборите и... Иначе и аз не разбирам отношението към Васко Зара, като един бащица, на който не са му дали възможността да ни спаси.[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 юни 2021 14:03

В редакцията на Sportal.bg получихме мейл, който се твърди, че е от името на кандидат купувача на Левски Джоузеф Диксън. В него англичанинът призна за разговори с клуба, но изрази разочарованието си, че в последните дни е бил изнудван от хора в ръководството на “сините”, като са били променяни параметри, които вече са били уточнени. Диксън подчерта, че не одобрява това и ще преосмисли следващите си действия. Подател на мейла е "Fulcrum investments ltd" и е пратен до още няколко колеги от медии.

"По отношение на моите неформални преговори с настоящите собственици на ПФК Левски и моето желание да стана мажоритарен собственик на най-популярния и най-успешен футболен клуб в България. Както вече знаете вече постигнахме джентълменско споразумение и ръководството. Въпреки това в последните 72 часа няколко души в ръководството започнаха да изнудват мен и партньорите ми, променяйки вече уточнени параметри. Искам да подчертая активното участие на г-н Георгиев, който първи започна разговорите като посредник. Като уважавана легална единица няма да толерираме подобни бизнес действия и ще преосмислим следващите си действия", се казва в мейла.

Изображение
Последна промяна от mikata на 01 юни 2021 14:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 01 юни 2021 14:09

mikata написа:
В редакцията на Sportal.bg получихме мейл, който се твърди, че е от името на кандидат купувача на Левски Джоузеф Диксън. В него англичанинът призна за разговори с клуба, но изрази разочарованието си, че в последните дни е бил изнудван от хора в ръководството на “сините”, като са били променяни параметри, които вече са били уточнени. Диксън подчерта, че не одобрява това и ще преосмисли следващите си действия. Подател на мейла е "Fulcrum investments ltd" и е пратен до още няколко колеги от медии.

"По отношение на моите неформални преговори с настоящите собственици на ПФК Левски и моето желание да стана мажоритарен собственик на най-популярния и най-успешен футболен клуб в България. Както вече знаете вече постигнахме джентълменско споразумение и ръководството. Въпреки това в последните 72 часа няколко души в ръководството започнаха да изнудват мен и партньорите ми, променяйки вече уточнени параметри. Искам да подчертая активното участие на г-н Георгиев, който първи започна разговорите като посредник. Като уважавана легална единица няма да толерираме подобни бизнес действия и ще преосмислим следващите си действия", се казва в мейла.

Г-н Георгиев всъщност г-н Джизъса ли е?

Върни се в “Левски”