Kotooshu написа:TristaNNN, не ти отива в този момент да цитираш курвата на младежа...хубаво е да го питаш този боклук, що не всеха акциите при любимия им шофер.
Лоши новини ли чакахте, баси и хората сте честно...врагове не ни трябват ... още не сме си "заминали"- каквото и да означава това , изчакайте още малко..
Това, че ти или аз не обичаме Сираков е отделна тема, ам баш бибочко ли намери да цитираш!!!
Момент! Никой не чака и не иска лоши новини. Едва ли има човек, който да не иска добри новини около Левски. Аз и преди дни си споделих мнението за т.нар. "сделка" и защо Сираков я обяви, сега споделям друго мнение по темата, или по-скоро възмущение - как, едва ли не, трябва да уважаваме безкрайните усилия на ръководството, разбираш ли ... Усилие за кое, бе?

И дадох примери защо не смятам да уважавам това ръководство. Примери, бе, човек, а не измислици, блянове, менструални настроения и прочее празнодумия! Не знам защо точно за това мнение се закачи, не знам знащо толкова мразиш тръста и Колев. Ма да ти кажа честно - през крачола ми е.
А Колев мога и ще да го цитирам колкото си искам, щото не форумните пичове ходят да предлагат разни планове за спасението на отбора пред ръководството, нито ФБ врещялниците се занимават да помагат за преговори между клуба и телевизии, а ходят такива като Колев и момчетата от тръста. И се търсят начини клубът сам да изкарва някакви пари, както подобава на сериозен клуб, само дето ръководството явно не смята така. Явно така не смятат и масата левскари. Ние си искаме бащицата и тва е - после прелъстени и изоставени, с нова порция дългове. После следващ бащица и пак същото, сетне друг, сега пореден такъв ...