Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот vvessel » 30 май 2021 22:27

dedra написа:Утре се очаква пресконференция.

Аман от пресконференции. Какво ще кажат - големия бизнесмен е някакъв 30 годишен льольо с отбор в седма дивизия на който не плаща и заплатите даже. Иначе ще налива 150 милиона евро :)
Най-добре тая пресконференция да я води Благо Джизъса и всичко ще е точно :lol:
Очертава се поредната гавра от ПК и Насо Г.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 30 май 2021 22:48

Цялата ситуация изглежда абсурдна. Това можем да кажем към момента.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 май 2021 22:52

Kotooshu написа:TristaNNN, не ти отива в този момент да цитираш курвата на младежа...хубаво е да го питаш този боклук, що не всеха акциите при любимия им шофер.
Лоши новини ли чакахте, баси и хората сте честно...врагове не ни трябват ... още не сме си "заминали"- каквото и да означава това , изчакайте още малко..
Това, че ти или аз не обичаме Сираков е отделна тема, ам баш бибочко ли намери да цитираш!!!

Момент! Никой не чака и не иска лоши новини. Едва ли има човек, който да не иска добри новини около Левски. Аз и преди дни си споделих мнението за т.нар. "сделка" и защо Сираков я обяви, сега споделям друго мнение по темата, или по-скоро възмущение - как, едва ли не, трябва да уважаваме безкрайните усилия на ръководството, разбираш ли ... Усилие за кое, бе? :| И дадох примери защо не смятам да уважавам това ръководство. Примери, бе, човек, а не измислици, блянове, менструални настроения и прочее празнодумия! Не знам защо точно за това мнение се закачи, не знам знащо толкова мразиш тръста и Колев. Ма да ти кажа честно - през крачола ми е.
А Колев мога и ще да го цитирам колкото си искам, щото не форумните пичове ходят да предлагат разни планове за спасението на отбора пред ръководството, нито ФБ врещялниците се занимават да помагат за преговори между клуба и телевизии, а ходят такива като Колев и момчетата от тръста. И се търсят начини клубът сам да изкарва някакви пари, както подобава на сериозен клуб, само дето ръководството явно не смята така. Явно така не смятат и масата левскари. Ние си искаме бащицата и тва е - после прелъстени и изоставени, с нова порция дългове. После следващ бащица и пак същото, сетне друг, сега пореден такъв ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 май 2021 23:04

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:TristaNNN, не ти отива в този момент да цитираш курвата на младежа...хубаво е да го питаш този боклук, що не всеха акциите при любимия им шофер.
Лоши новини ли чакахте, баси и хората сте честно...врагове не ни трябват ... още не сме си "заминали"- каквото и да означава това , изчакайте още малко..
Това, че ти или аз не обичаме Сираков е отделна тема, ам баш бибочко ли намери да цитираш!!!

Момент! Никой не чака и не иска лоши новини. Едва ли има човек, който да не иска добри новини около Левски. Аз и преди дни си споделих мнението за т.нар. "сделка" и защо Сираков я обяви, сега споделям друго мнение по темата, или по-скоро възмущение - как, едва ли не, трябва да уважаваме безкрайните усилия на ръководството, разбираш ли ... Усилие за кое, бе? :| И дадох примери защо не смятам да уважавам това ръководство. Примери, бе, човек, а не измислици, блянове, менструални настроения и прочее празнодумия! Не знам защо точно за това мнение се закачи, не знам знащо толкова мразиш тръста и Колев. Ма да ти кажа честно - през крачола ми е.
А Колев мога да го цитирам колкото си искам, щото не форумните пичове ходят да предлагат разни планове за спасението на отбора пред ръководството, нито ФБ врещялниците се занимават да помагат за преговори между клуба и телевизии, а ходят такива като Колев и момчетата от тръста. И се търсят начини клубът сам да изкарва някакви пари, както подобава на сериозен клуб, само дето ръководството явно не смята така. Явно така не смятат и масата левскари. Ние си искаме бащицата и тва е - после прелъстени и изоставени, с нова порция дългове. После следващ бащица и пак същото, сетне друг, сега пореден такъв ...

Разбрах те много добре какво искаш да кажеш, живи и здрави ... съдбата е кучка !

п.п.Ако ти си ходил да преговаряш със Сираков... еми пиши ги ти , на теб лично аз ти имам доверие, знаеш!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 май 2021 23:08

TristaNNN написа:

А Колев мога и ще да го цитирам колкото си искам, щото не форумните пичове ходят да предлагат разни планове за спасението на отбора пред ръководството, нито ФБ врещялниците се занимават да помагат за преговори между клуба и телевизии, а ходят такива като Колев и момчетата от тръста. И се търсят начини клубът сам да изкарва някакви пари, както подобава на сериозен клуб, само дето ръководството явно не смята така. Явно така не смятат и масата левскари. Ние си искаме бащицата и тва е - после прелъстени и изоставени, с нова порция дългове. После следващ бащица и пак същото, сетне друг, сега пореден такъв ...

Колев , "момчетата от тръста" и НКП трябва да излезнат и да си кажат :? как ги виждат спасението на клуба , преговорите с когото и да било и като цяло тая любов към клуба в която се кълнат - Безвъзмездно или възмездно усилие ли им е това.
От там натам вече всеки да преценява за себе си.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 май 2021 23:13

"Меморандум"- при първия такъв откраднати хиляди лева от даренията за любилея на левскарите и план "Феникс"!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 31 май 2021 08:12

Нз що им верват, и защо мислите, че такива като Синя приказка казват истината...
Та той казва различни неща през ден
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 31 май 2021 10:05

Сагата с Джоузеф Диксън е актьорски трик, за да се скрие истинския собственик и да се заблудят многото "доброжелатели", които щяха да опитат да спънат сделката.
Платили са на момчето да дойде, да разгледа музея, да посети базата и да се поразходи около стадиона.
Очаквам съвсем друг човек да излезе иззад завесата. А от тръста са имали среща с реалният кандидат-собственик чрез видеоконференция онзи ден. Подозирам, че той изобщо не е стъпвал още в България.
Това е моята версия, да видим дали ще съм прав.

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 31 май 2021 10:13

Michael_Buble написа:Сагата с Джоузеф Диксън е актьорски трик, за да се скрие истинския собственик и да се заблудят многото "доброжелатели", които щяха да опитат да спънат сделката.
Платили са на момчето да дойде, да разгледа музея, да посети базата и да се поразходи около стадиона.
Очаквам съвсем друг човек да излезе иззад завесата. А от тръста са имали среща с реалният кандидат-собственик чрез видеоконференция онзи ден. Подозирам, че той изобщо не е стъпвал още в България.
Това е моята версия, да видим дали ще съм прав.

Това би било е*ати шпионския сюжет :mrgreen:

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 31 май 2021 10:32

„Марката Левски си струва в една средна перспектива. Всичко е бизнес. Ако се направи стадион с мол, магазини, хотел, какъв ще бъде проблемът?" Т.Батков. Аз мисля, че тук е скрит ключът от бараката и че много бързо отхвърлихме другите първоначално споменати и неспоменати имена. А този Диксън може да се окаже Никсън, Хиксън или Миксън. Преди време първо журналята писаха, че привличаме Гаске, пък после се оказа, че бил Даске!

Върни се в “Левски”