Ей царе сме обаче да възвеличаваме и да след миг да оплюваме всичко живо.
Сега е много лесно да се плюе след наистина страшно слаб мач.Причини за това могат да се намерят,но не ми се влиза в подробности за разбори на всеки един.И стига сме се оправдавали със съдии ,умора и т.н. Да ,и те са фактор затова и причините за слабите резултати сега са комплексни. Но общо казано лошото е ,че вече в поредица от мачове показваме тенденция след 60 мин.никакви да ни няма на терена.Другото ,което се затвърди (с уговорката че все пак не сме в кухнята на отбора и не знаем състоянието на Младши,умора или контузия) упорството вече в три поредни мача Илиан да вади най-градивните си футболисти.А днес просто бях изумен какви смени направихме,като накрая влизането на Дичев,на крилото и Димов ,показваха че явно играем за точката ,а не да спечелим срещу един много слаб съперник.Вилела даже е няма смисъл да се коментира.А Димов с влизането си в средата ,където повечето искате да го гледате ,беше комичен..
Въпреки всичко не мисля ,че е отчайващо положението и аз все още съм оптимист.Ако не за друго,то поне последния мач може да се окаже с доста голям заряд и какво по-сладко от това да се класираме като ги накажем тук.
П.с. Темата с умората не искам да я коментирам и да влизам в излишни филми ,че видиш ли програмата нарочна така я направили.Защото всеки сериозен и уважаващ себе си отбор и уважаващ труда на футболисти и треньори би спестил целия този път.Просто ако имахме ръководство,което поне малко да разбира от футбол,би ангажирал хотел някъде в София и да намери къде да се готви отбора за една седмица.Другия вариант и о още по-смешния за нас ,че не се е случил ,една от фирмите на собствениците ти да е авиокомпания и ти да не я използваш ,взимайки разстоянието от София за 40 Мин,а не лашкане с рейс 600 км.
Така че ми писна от това оправдание с умора и разстояние.
Плейофни мачове (обща тема)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Плейофни мачове (обща тема)
За вас моряци ний живеем...
ами умората и пътуванията са факт ...не ги решавам аз нещата със самолети и хотели ......на ръководството, че не му пука е ясно
ако летяхме със самолети нямаше да говоря толкова за умора ...просто лично аз ако бях на Илиан щях да играя срещу ЦС и Левски с титулярите до постигане на резултати, срещу Ботев Пд само с резерви и младежи (титулярите остават във Варна да почиват), срещу ЦС и Левски накрая пак с титулярите
пак казвам това са полувинчати глупости, във всеки мач играем с титулярите ама не колкото трябва да може да ги запазим за следващия мач и някакви такива.... еми, кофти програма, жертваш единия мач и то съвсем благоприятно се пада даже средното гостуване срещу Ботев Пд дето не са ни пряк конкурент! мач за мач може да се гледа в друга ситуация дето е по-нормална, аз такова нещо като 3 поредни гостувания в редовните мачове не се сещам да е имало, че и през 3 дни
т.е. нестандартна ситуация, нестандартни решения и си решаваш проблемите ....мен по-тъпото ми е това, че играем на дребно мач за мач и не гледаме голямата картина и как най-лесно и безпроблемно да стигнем до 7 място, щото според мен вече щяхме да сме се класирали още след мача с Левски и сега с Ботев Пд каквото и да бяхме пуснали и да паднем 5:0 вече щяхме да сме сигурни за 7 място
ние сега пестим сили на някои играчи да имат сили да играят в следващия, което за мен си е безумие понеже рядко пада класата и всичко и не постигаме никакви смислени резултати.... дразня се яко ама никой не ме пита мен ....а пък и сигурно ако питам другите из форума, и те ще ми скочат, че трябва да играем всеки мач за победа и че не може да излизаме само с резерви и юноши дори в един мач ....еми аз не съм такъв максималист и гледам да се постигне целта най-ефикасно и ми е все едно тоя мач колко ще паднем (говоря при тая програма 3 гостувания за 6 дни, при друга ситуация сигурно и аз ще искам победи само) ...пък и би ми се искало да видя резервите и младежите в 1 цял мач какво ще направят
все пак нали уж другия сезон ще се разчита повече на тях, що да не ги хвърлим 1 мач в реална бойна обстановка тъкмо ще се прецени и доколко са близо за титуляри другия сезон ...щото по 15 мин. резерви не може да се прецени добре...
сега и другия мач ще са уморени, че и с тоя с Левски въпреки домакинството, вече ще бъде и решават и напрежение че си изпуснал 9 точки преднина... абе как да е, сега при 1:1 между Левски и ЦС си увеличаваме шансовете, но....... вече щяхме да сме се класирали вместо всеки мач нерви и да вадим най-добрите 60 мин.
сега и другия мач ще са уморени, че и с тоя с Левски въпреки домакинството, вече ще бъде и решават и напрежение че си изпуснал 9 точки преднина... абе как да е, сега при 1:1 между Левски и ЦС си увеличаваме шансовете, но....... вече щяхме да сме се класирали вместо всеки мач нерви и да вадим най-добрите 60 мин.

Ами и ония в София направиха Х така че играта още е отворена.Сега бием селото там и последния кръг излизаме с юношите и бием сладко сладко Левски с тях

За вас моряци ний живеем...
-
ShooterMan
- Контакти:
Кое им беше шокиращото на смените? Дичев крило и т.н....? Смени правени от ПОМОЩНИК сме гледали на Тича с години, какви ли не помощници се упражняваха и какви ли не смени сме гледали, особено в ерата на Прическата. Иначе след като съдийския отбор се спъна - впрочем, 1000% дузпа за Царско село, не знам как не я дадаха, но явно има директива някой да е 7ми, все още имаме шансове. Но да не стане Х със селото, 3 точни аванс и реферите да добутат онези тука (както винаги)....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
mursusaid написа:Ами и ония в София направиха Х така че играта още е отворена.Сега бием селото там и последния кръг излизаме с юношите и бием сладко сладко Левски с тях![]()
![]()
![]()
Този убийствен хикс м/у Ц.село и ЛС компенсира донякъде поредната ни издънка. Иначе ако си бяхме взели кьоравия мач със Селото сега щяхме да имаме 6т. преднина и вече и на теория да сме 7ми. /при равенство в точките с Левски ние имаме предимство защото се гледат само двата преки двубой от редовния сезон/
А защо тези цървули от Подуене винаги играят след нас!? Ako "Селото" бие нас и Ботев ,то после ще ни трябва само победа с/у ЛС,защото при равен с ЛС на баража ще отиде "Селото".
Иначе сега разумно беше да поемат директно към Сф. Безмислено е да се връщат във Варна утре сутринта и вдругиден/сряда/ да тръгват пак обратно!
На мен не ми се сториха толкова слаби нашите. Леко по-лежерно играхме, но чак пък пълна трагедия не бяхме. В нападение продължаваме да имаме слабости точно пред гола, но това си е вече цял сезон. Иса за мен това ще му бъде може би последното влизане като титуляр, не съм сигурен дали отправи удар този мач. Зе също е доста непостоянен, даже ми се струва, че леко несериозно се отнася към мачовете, да не говорим и че въобще не обича да подава. Георгиев според мен след като последно взе вратарския пост от Дюлгера е доста стабилен, играе много добре с крака и помага при изнасянето на топката. Също е и доста спокоен в мачовете със залог и често взима правилните решения в трудни ситуации. С него на вратата се чувствам много по-спокоен. Не виждам причина за толкова много критики към него.
Относно темата с умората и дългите пътувания. Тук наистина съм доста озадачен, защо не останахме в София или около София на лагер. Но то организацията в нашия клуб ми е пълна мъгла и логика в решенията не търся.
Относно темата с умората и дългите пътувания. Тук наистина съм доста озадачен, защо не останахме в София или около София на лагер. Но то организацията в нашия клуб ми е пълна мъгла и логика в решенията не търся.
ами според мен не останахме край София, защото посред мачовете в София имаме ходене до Пловдив така или иначе ...ако бяха 2 мача в София вероятно можеше да останем там между тях ......от друга страна винаги има контузени, наказани, промяна на хората в групата и т.н. Т.е. вероятно трябваше да тръгнем на турне с 25 човека футболисти, някои невъзстановени, наказаните и контузените трябваше да стоят и те из хотелите... и като цяло явно беше необходима много по-добра организация къде да отседнем, как точно да се запълва времето през деня, къде и как да се организират тренировките ....а сигурно Илиан Илиев трябва да ги мисли тия неща, демек той за мачовете и подготовката ли да мисли или и организационни въпроси да се занимава
предвид всички тия обстоятелства аз продължавам да си твърдя, че трябваше да заложим на титулярите по 80+ минути в мачовете с Левси и ЦС ....срещу Ботев Пд да оставим основните играчи във Варна и да пратим юношите и резервите.... и последните 2 мача отново с титулярите по 80+ минути .....което вероятно дори щеше да бъде излишно понеже щяхме да сме класирани, ЦС ги бяхме били ако не бяха промените така че +2 точки.... а и Левски едва ли щяха да ни бият, абе дефакто ако бяхме изиграли тия 2 мача по 80+ минути с титулярите вече щеше да е без значение как точно ще бъдат конструирани последните мачове.... аз затова още не мога да се успокоя от глупостта на Илиан всеки мач да пуска по 60-70 мин. добрите ни играчи и накрая да ни обръщат, вместо да си решим нещата първите 2 мача и след това както прецени да конструира другите мачове, като акцента да бъде как да сме най-добре подготвени за баража емоционално и игрово ... сега тук с тия нерви и напрежение последните мачове дори да стигнем до бараж няма да сме толкова освободени в самия бараж поради това, че всеки мач до края ще сме на тръни, а то и психическа умора се трупа освен физическа.... но това разбира се си е мое мнение, аз поне ги отчитам тия неща и за мен играят важна роля... играчите не са роботи и точно затова се изнервям, защото сами си намаляваме шансовете .....ако бяхме взели мача с ЦС и поне равен с Левски съм сигурен, че щяхме да спечелим баража ...сега и да се доберем до него, сигурно половината ни играчи ще са контузени, наказани или уморени (физически/психически/или и двете)

иначе относно Георгиев и Дюлгера .....вярно е, че Георгиев се старае и се справя по-добре.... но пък конкретно вчера при гола ме подразни, че дори не се опита да си вдигне ръцете... вярно е удара беше отблизо, ама се виждаше къде отива топката и че Наско Илиев ще играе с глава и трябваше да е по-подготвен за реакция в ситуацията ....можеше пак да стане гол, ама поне реагирай и си вдигни ръцете там за заблуда, че се мъчиш да хванеш топката
а Дюлгера също беше доста стабилен преди онази грешка с краката, но то така се израства ...не смятам, че заслужава само да търка пейката и смятам, че дори да направи още няколко грешки има супер голям потенциал особено ако не се фиксира толкова върху грешките и не позволи да му влияят за по-дълго 
предвид всички тия обстоятелства аз продължавам да си твърдя, че трябваше да заложим на титулярите по 80+ минути в мачовете с Левси и ЦС ....срещу Ботев Пд да оставим основните играчи във Варна и да пратим юношите и резервите.... и последните 2 мача отново с титулярите по 80+ минути .....което вероятно дори щеше да бъде излишно понеже щяхме да сме класирани, ЦС ги бяхме били ако не бяха промените така че +2 точки.... а и Левски едва ли щяха да ни бият, абе дефакто ако бяхме изиграли тия 2 мача по 80+ минути с титулярите вече щеше да е без значение как точно ще бъдат конструирани последните мачове.... аз затова още не мога да се успокоя от глупостта на Илиан всеки мач да пуска по 60-70 мин. добрите ни играчи и накрая да ни обръщат, вместо да си решим нещата първите 2 мача и след това както прецени да конструира другите мачове, като акцента да бъде как да сме най-добре подготвени за баража емоционално и игрово ... сега тук с тия нерви и напрежение последните мачове дори да стигнем до бараж няма да сме толкова освободени в самия бараж поради това, че всеки мач до края ще сме на тръни, а то и психическа умора се трупа освен физическа.... но това разбира се си е мое мнение, аз поне ги отчитам тия неща и за мен играят важна роля... играчите не са роботи и точно затова се изнервям, защото сами си намаляваме шансовете .....ако бяхме взели мача с ЦС и поне равен с Левски съм сигурен, че щяхме да спечелим баража ...сега и да се доберем до него, сигурно половината ни играчи ще са контузени, наказани или уморени (физически/психически/или и двете)
иначе относно Георгиев и Дюлгера .....вярно е, че Георгиев се старае и се справя по-добре.... но пък конкретно вчера при гола ме подразни, че дори не се опита да си вдигне ръцете... вярно е удара беше отблизо, ама се виждаше къде отива топката и че Наско Илиев ще играе с глава и трябваше да е по-подготвен за реакция в ситуацията ....можеше пак да стане гол, ама поне реагирай и си вдигни ръцете там за заблуда, че се мъчиш да хванеш топката

ogrizko написа:предвид всички тия обстоятелства аз продължавам да си твърдя, че трябваше да заложим на титулярите по 80+ минути в мачовете с Левси и ЦС ....срещу Ботев Пд да оставим основните играчи във Варна и да пратим юношите и резервите.... и последните 2 мача отново с титулярите по 80+ минути .....взели мача с ЦС и поне равен с Левски съм сигурен, че щяхме да спечелим баража ...сега и да се доберем до него, сигурно половината ни играчи ще са контузени, наказани или уморени (физически/психически/или и двете)
Напротив ако бяхме си взели сега мача с Ботев Пд, то последните 2 мача щяха да са без значение и да служат за подготовка за баража./при равни точки с ЛС ние имаме предимство,докато със ЦС не е така- с тях ще се гледа головата разлика при която те ще имат предимство,ако се стигне до равенство в точките /. Ботев Пд въобще не се напъваха пък и още по малко искаха да правят услуга на ЛС или ЦС. Де факто от Ботев се напъваше само Наско Илиев и смешното е ,че това беше достатъчно за да ни лиши от 3 точки. Ако наистина искаме да отидем на бараж не трябва да рискуваме повече с Георгиев.Съмнително небрежно взе да реагира на ударите към вратата.
Sole написа:ogrizko написа:предвид всички тия обстоятелства аз продължавам да си твърдя, че трябваше да заложим на титулярите по 80+ минути в мачовете с Левси и ЦС ....срещу Ботев Пд да оставим основните играчи във Варна и да пратим юношите и резервите.... и последните 2 мача отново с титулярите по 80+ минути .....взели мача с ЦС и поне равен с Левски съм сигурен, че щяхме да спечелим баража ...сега и да се доберем до него, сигурно половината ни играчи ще са контузени, наказани или уморени (физически/психически/или и двете)
Напротив ако бяхме си взели сега мача с Ботев Пд, то последните 2 мача щяха да са без значение и да служат за подготовка за баража./при равни точки с ЛС ние имаме предимство,докато със ЦС не е така- с тях ще се гледа головата разлика при която те ще имат предимство,ако се стигне до равенство в точките /. Ботев Пд въобще не се напъваха пък и още по малко искаха да правят услуга на ЛС или ЦС. Де факто от Ботев се напъваше само Наско Илиев и смешното е ,че това беше достатъчно за да ни лиши от 3 точки. Ако наистина искаме да отидем на бараж не трябва да рискуваме повече с Георгиев.Съмнително небрежно взе да реагира на ударите към вратата.
ама аз мача с Ботев Пд го коментирам от гледна точка на спечелен мач с ЦС и поне равенство с Левски..... което щеше да бъде факт ако титулярите бяха играли по 80-90 мин.
иначе според мен Дюлгеров може да му дойде в повече отговорността точно в тоя момент предвид, че баш заради грешка седна на пейката ....предпочитам Георгиев да си довърши мачовете, а Дюлгеров да е титуляр другия сезон

-
ShooterMan
- Контакти:
За баража (ако стигнем) влизаме с психологиеско предимство. Каквото ще да става, ние срещаме ЗАГУБИЛИЯ Купата. Те със сигурност ще са дали повече жертви във финала, ще са по-уморени и психологически сринати. Разбира се, Арда е по-добрия вариант, защото с тиретата ще е много тегаво.....Но говорим ако не се насе*ем сами още 2 пъти, че както сме я подкарали....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.