pomiqrat написа:
В последните 40 години има ли десет различни шампиона в нба? В ШЛ вероятно са двадесет
В последните 30 години има 11 различни шампиона в НБА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqrat написа:
В последните 40 години има ли десет различни шампиона в нба? В ШЛ вероятно са двадесет
dunavfc написа:Според мен големите европейски отбори можеха да срещнат много по-голяма подкрепа, ако бяха решили вместо да се отделят, да съставят изцяло нова европейска футболна пирамида.
Създава се една обща национална дивизия ( как ще бъде наречена няма значение) с 20 или 24 отбора, всички от които не се канят по симпатии, а на база коефициент през последните години. Тази лига става общонационална за Европа. Става Дивизия 1, Висша лига. Тоест отборите вътре не играят в местните си първенства. Но в това първенство трябва да има 4-5 изпадащи, които при изпадане се завръщат във своите първенства, които съответно ще се водят Втора Дивизия, Б група, Второ ниво и т.н.
Как ще се случва промоцията в новата лига? Всички шампиони на Европа, които са 50 и няколко след завършването на първенствата си играят квалификации помежду си и накрая от всички държави се класират 4- 5 отбора.
Така всички би трябвало да бъдат доволни, защото ще го има нормалният и логичен регламент. Можеш да се класираш, можеш да изпаднеш.
Отбороте, които са част от новата лига няма да участват в местните си първенства, но няма да загубят връзката си с останалите клубове в страната, защото ще продължат да играят за купите.
Пир този вариант според мен всички ще бъдат доволни.
ViscaBarca написа:[list=][/list]Plovdiv_1926 написа:ViscaBarca написа:Шампионска лига вече е минало и това какво е ставало в този турнир вече не е меродавно. Суперлигата е на дневен ред и броенето започва от НУЛАТА, който каквото ще да казва!
![]()
![]()
![]()
Феновете на един отцепнически отбор затова ли искате този турнир, за да може най-накрая да имате повече титли в нещо от един друг отбор![]()
![]()
След години ще слушаме рев кой е председател на този франкенщайн и защо не се печели.
Няма друг европейски клуб с повече официални трофеи от Барселона! Радвам се просто, защото вече няма да ми се налага да слушам за тенекиите на Реал от времето на Франко! А и то както е тръгнало, след 20 години ШЛ ще се приема като второразряден турнир (ако съществува до тогава).
Писах го по-назад, цялостната идея е общо-европейски Лиги, като тази планувана "Супер", да заменят евротурнирите.MuFc1878 написа:Перез: Обмисля се и Втора дивизия вече
От 15 клуба ще станат 30-40 и УЕФА ще е аут от голямата лапачка
MuFc1878 написа:Байерн и Рома с изявление, че няма да вземат участие. Накрая ще са само 12-те клуба, което си е обречено. Въже за Глейзър и останалата пасмина.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
ViscaBarca написа:Няма друг европейски клуб с повече официални трофеи от Барселона! Радвам се просто, защото вече няма да ми се налага да слушам за тенекиите на Реал от времето на Франко! А и то както е тръгнало, след 20 години ШЛ ще се приема като второразряден турнир (ако съществува до тогава)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта