Димитър Илиев с пропуска на сезона.
Това не беше сериозно от негова страна
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Ти ми кажи кои са глупаците, дето си затриха и погребаха с лека ръка, уж любимия отбор, а в последствие дружно припознаха Литекс за такъв и вече 5 години живеят в жалки опити да се самоубеждават, че всъщност не са Литекс...шивача написа:rane написа:Е как защо? Те имат петолъчки вместо мозък в главите си![]()
Братле, цялото стадо имате шап. Като филма от глупав по глупав, че и по калъп сте правени. Лош матриал![]()
Вие всъщност не сте глупаци, а абсолютни идиоти и шизофреници!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Ботев Враца яко им резнал страничния главите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Димитър Илиев с пропуска на сезона.
Това не беше сериозно от негова страна
Язък за пресечената топка, финтовете и накрая....
- Странджата
- Контакти:
Re: TNT
Не агитирам
, по конкретните думи и изяви ще ги познаете
Давам джокер - оставка е ней-безперспективната позиция на опозиция, която е от рода на онези, които измислиха СтаниДаСеднац и т.н. (ИТН) 
-
Martinez1948
- Контакти:
damyanov1963 написа:Е, ти си младо момче, ще си ги намериш сам
Но да ти разкажа какво стана когато заведох наборчето с мен, а сестра и си тръгна със сърбина в обратна посока - след няколко метра кака и се обърна и извика: Янаа, Янаа, клич мааш?
А това означавало - Ключ имаш ли, демек, като се прибираш, да не ни безпокоиш
П.С Сега ако кажеш, че си ударил едно коляно и на кака й , те признавам за по-голяма легенда от Гунди и Стоичков взети заедно.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
-
Martinez1948
- Контакти:
rane написа:Защо ли обаче всичко така рязко секна, след падането на комунизма? Чий гол гъз лъсна тогава?
Първо комунизма въобще не си отивал, нито при нас, нито в източният блок ! Ама друга тема.
В ЦСКА след 1989 до 2016..... едва само за няколко години се говореше за футбол. И това е времето в което Васил Крумов Божков #smeliqt беше начело на клуба. Имаше и сериозни успехи.
А през 90те ЦСКА пак беше канен в турнира ''Joan Gamper'', което е признак за статут, най-малкото.
През останалото време се говори за лицензи, тока, водата, мениджъри, парашутизъм, забавени заплати и тн.
На мен въпросът ми е защо вие за тези 31г. не искарахте поне 1 читав футболист на вън, който да остави следа след себе си.
/Ил. Ил. , Мариян Христов и Ники Илиев / само не давай тези тримата за пример !
И не смяташ ли че това е показател ? Та дори един Гонзо, който след Панов, Раев, Гунди, Емил Спасов ви е най-добрия нападател, а в Рен го направиха десен бек
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
шивача написа:rane написа:Е как защо? Те имат петолъчки вместо мозък в главите сиdamyanov1963 написа:rane написа:А умрелите, дето за 42-43 години през комунизма имаха 26 титли и само 5 след това до смъртта си? Как така нито веднъж умрелите не играха в пролетната фаза на ЕКТ след комунизма? Как така нито веднъж не играха четвъртфинали и полуфинали там? Как така секнаха поредните титли - по 3, по 4, че и 9 пъти поред? Защо така се сгромолясаха умрелите след като сиренето стана с пари? Защо секнаха младите и перспективни играчи, които идваха първо при умрелите, когато подлежаха на военна служба?шивача написа:damyanov1963 написа:Не искам да ровя кокалите на Тошко колев, но като репресирани да му се дават главни роли в няколко филма, да му се правят концерти и да му се издава плоча, малко странно ми се вижда за един репресесиран
А репресираните, дето на всеки три година имаха титла в България, ко ги прайм?![]()
Поредната им пропаганда беше, че бутали ЦСКА напред, а на тях им пречели и ги репресирали![]()
Само дето като имаше евротурнири им лъсваше голия гъз. Едните убиваха всякакви гиганти и стигаха полуфинали, а другите отпадаха от селяци по най-срамен начин. Що ли така? Сигурно родната милиция им шибна тройка за норматив в Антверп?
Не, хич не бутаха умрелите напред.
Защо ли обаче всичко така рязко секна, след падането на комунизма? Чий гол гъз лъсна тогава?
Че те нали внедриха Цола в Левски за да станат 9 пъти подред шампиони, ние сме носили главата на Сталин на Еверест под нейно давление, а те защо още носят петолъчката на гърдите си, даже вече и като Литекс?
Братле, цялото стадо имате шап. Като филма от глупав по глупав, че и по калъп сте правени. Лош матриал
Добре лош материал сме, но какво да кажем за любимия ти отбор - аз лично съм гледал много повече победи на "лошия материал" над любимия ти отбор отколкото ти . Щом "лошия материал" побеждава най-силната формация на любимия ти отбор с 4:0 , побеждава най-силната формация на любимия ти отбор 7 пъти подред с 8 собствени юноши.
Аз лично не бих нарекъл "лош материал" отбор ,който е победил любимия отбор с 7:1 ,7:2 , 5:0 , 4:0 , 9 пъти подред, 7 пъти подред. Отбор ,който има много сериозен положителен баланс срещу любимия ти отбор.
Преди време ти бях задал няколко въпроса за Хр.Стоичков- претендираше ,че си много добре запознат с биографията му.
Например :
На кой отбор е юноша Хр.Стоичков( юноша ,не дете)?
В кое училище е учил Хр.Стоичков?
На колко години Хр.Стоичков завършва средното си образование?
На 3 пъти Стоичков биваше обявяван за кандидат депутат и после отпадаше от списъците защо?
Martinez1948 написа:rane написа:Защо ли обаче всичко така рязко секна, след падането на комунизма? Чий гол гъз лъсна тогава?
Първо комунизма въобще не си отивал, нито при нас, нито в източният блок ! Ама друга тема.
В ЦСКА след 1989 до 2016..... едва само за няколко години се говореше за футбол. И това е времето в което Васил Крумов Божков #smeliqt беше начело на клуба. Имаше и сериозни успехи.
А през 90те ЦСКА пак беше канен в турнира ''Joan Gamper'', което е признак за статут, най-малкото.
През останалото време се говори за лицензи, тока, водата, мениджъри, парашутизъм, забавени заплати и тн.
На мен въпросът ми е защо вие за тези 31г. не искарахте поне 1 читав футболист на вън, който да остави следа след себе си.
И не смяташ ли че това е показател ? Та дори един Гонзо, който след Панов, Раев, Гунди, Емил Спасов ви е най-добрия нападател, а в Рен го направиха десен бек
През 80-те Левски завърши в приятелски мачове наравно с Байерн(М) и с актуалния носител на Междуконтиненталната купа Пенярол. А през 90-те в приятелски мач победи Байерн(М) .
Между другото на въпросния мач от турнира "Хуан Гампер" не загубихте ли с познат резултат - 7:1 или 7:2 ли беше
Аз винаги съм си мисли ,че футбола е колективна игра.
Може ли да ко кажеш ,примерно кой от футболистите играли в Милан остави следа след като напусна миланския отбор?
Какво се случи с футболисти като Гулит,Шевченко,Папен,Рийкард, Десаи ,Кака,Савичевич, Клуйверт след като напуснаха Милан?
От друга страна във Франция клуба с най-силна школа се счита Оксер, а в Англия - Уест Хям. Дали тези клубова ,се считат за грандове?
Сериозните успехи на ЦСКА при Божков не доведоха дори до 2 поредни титли, камо ли пък да се доближат до онези блокове от поредни титли, дето с лекота взимахте през комунизма със заграбените футболисти от другите отбори и изградената система от сателитни отбори в "А" група.Martinez1948 написа:rane написа:Защо ли обаче всичко така рязко секна, след падането на комунизма? Чий гол гъз лъсна тогава?
При Божков по едно време сънувахте купата на УЕФА, а реалностите бяха "Кой сега е номер 5".
Турнира за купата на краля на Мароко, турнета и турнирчета в Либия, Таджикистан, Китай, Австралия, Бора Бора, междугалактическият шампионат(повечето от тези просто съм ги написал на шега - да не вземеш да се хванеш за имената им) и т.н. служеха за фалшивото помпане на мускули от ГА и останалите ви вождове, дето бяха натоварени да ви внушават фалшиво самочувствие и фалшивите успехи.
Отговорът ми на твоя въпрос за 31 години е, че винаги ми е било през **** за играчите, които вече не играят в Левски. Моят любим отбор, единствен при това, е Левски. Мен други отбори не ме интересуват и няма как да ме зарадват, а от няколко години в това число включвам дори и нац. отбор на ГГ и ВС.
Не, не смятам, че това е показател!
пп: Показател е любовта на хората към клуба си! Едните отделяха каквото могат, за да го има любимият им отбор, а другите, дето казваха "само" и изреждаха един списък с любими отбори с лекота погребаха, уж техният единствен и любим отбор. Показател е кои са привържениците на тенекетата и кои на отбора си, дори и в най-трудните му мигове, когато дори е изправен пред отпадане от първенството и фалит.
Показатели много...
Най-важният е, че Левски го има и е обичан, а ЦСКА не!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,