Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 08 апр 2021 20:04

Димитър Илиев с пропуска на сезона.
Това не беше сериозно от негова страна
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 08 апр 2021 20:04

шивача написа:
rane написа:Е как защо? Те имат петолъчки вместо мозък в главите си ;)

Братле, цялото стадо имате шап. Като филма от глупав по глупав, че и по калъп сте правени. Лош матриал :!:
Ти ми кажи кои са глупаците, дето си затриха и погребаха с лека ръка, уж любимия отбор, а в последствие дружно припознаха Литекс за такъв и вече 5 години живеят в жалки опити да се самоубеждават, че всъщност не са Литекс...
Вие всъщност не сте глупаци, а абсолютни идиоти и шизофреници!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 08 апр 2021 20:23

Ботев Враца яко им резнал страничния главите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 апр 2021 20:29

Dust написа:Димитър Илиев с пропуска на сезона.
Това не беше сериозно от негова страна

Язък за пресечената топка, финтовете и накрая.... :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: TNT

Мнениеот Странджата » 08 апр 2021 20:46

Не агитирам :), по конкретните думи и изяви ще ги познаете :) Давам джокер - оставка е ней-безперспективната позиция на опозиция, която е от рода на онези, които измислиха СтаниДаСеднац и т.н. (ИТН) :)

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 08 апр 2021 20:49

damyanov1963 написа:Е, ти си младо момче, ще си ги намериш сам ;)
Но да ти разкажа какво стана когато заведох наборчето с мен, а сестра и си тръгна със сърбина в обратна посока - след няколко метра кака и се обърна и извика: Янаа, Янаа, клич мааш?
А това означавало - Ключ имаш ли, демек, като се прибираш, да не ни безпокоиш :lol:

:) Интересен казус се получава. Добри изпраща нашите 68ма на туристическа обиколка в Чехия, 80те години чехкините сами си идват при нас. Ама като гледам не сте се справили добре щом сега никакви ги няма по черноморието... Лошо, Дамянов, Лошооо :lol:

П.С Сега ако кажеш, че си ударил едно коляно и на кака й , те признавам за по-голяма легенда от Гунди и Стоичков взети заедно. :lol:
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 08 апр 2021 20:57

rane написа:Защо ли обаче всичко така рязко секна, след падането на комунизма? Чий гол гъз лъсна тогава?

Първо комунизма въобще не си отивал, нито при нас, нито в източният блок ! Ама друга тема.
В ЦСКА след 1989 до 2016..... едва само за няколко години се говореше за футбол. И това е времето в което Васил Крумов Божков #smeliqt беше начело на клуба. Имаше и сериозни успехи.
А през 90те ЦСКА пак беше канен в турнира ''Joan Gamper'', което е признак за статут, най-малкото.
През останалото време се говори за лицензи, тока, водата, мениджъри, парашутизъм, забавени заплати и тн.

На мен въпросът ми е защо вие за тези 31г. не искарахте поне 1 читав футболист на вън, който да остави следа след себе си.
/Ил. Ил. , Мариян Христов и Ники Илиев / само не давай тези тримата за пример !
И не смяташ ли че това е показател ? Та дори един Гонзо, който след Панов, Раев, Гунди, Емил Спасов ви е най-добрия нападател, а в Рен го направиха десен бек :lol:
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 апр 2021 21:44

шивача написа:
rane написа:
damyanov1963 написа:
rane написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:Не искам да ровя кокалите на Тошко колев, но като репресирани да му се дават главни роли в няколко филма, да му се правят концерти и да му се издава плоча, малко странно ми се вижда за един репресесиран :roll:

А репресираните, дето на всеки три година имаха титла в България, ко ги прайм? :lol:
Поредната им пропаганда беше, че бутали ЦСКА напред, а на тях им пречели и ги репресирали :mrgreen:
Само дето като имаше евротурнири им лъсваше голия гъз. Едните убиваха всякакви гиганти и стигаха полуфинали, а другите отпадаха от селяци по най-срамен начин. Що ли така? Сигурно родната милиция им шибна тройка за норматив в Антверп? :lol:
А умрелите, дето за 42-43 години през комунизма имаха 26 титли и само 5 след това до смъртта си? Как така нито веднъж умрелите не играха в пролетната фаза на ЕКТ след комунизма? Как така нито веднъж не играха четвъртфинали и полуфинали там? Как така секнаха поредните титли - по 3, по 4, че и 9 пъти поред? Защо така се сгромолясаха умрелите след като сиренето стана с пари? Защо секнаха младите и перспективни играчи, които идваха първо при умрелите, когато подлежаха на военна служба?
Не, хич не бутаха умрелите напред.
Защо ли обаче всичко така рязко секна, след падането на комунизма? Чий гол гъз лъсна тогава?

Че те нали внедриха Цола в Левски за да станат 9 пъти подред шампиони, ние сме носили главата на Сталин на Еверест под нейно давление, а те защо още носят петолъчката на гърдите си, даже вече и като Литекс?
Е как защо? Те имат петолъчки вместо мозък в главите си ;)

Братле, цялото стадо имате шап. Като филма от глупав по глупав, че и по калъп сте правени. Лош матриал :!:

Добре лош материал сме, но какво да кажем за любимия ти отбор - аз лично съм гледал много повече победи на "лошия материал" над любимия ти отбор отколкото ти . Щом "лошия материал" побеждава най-силната формация на любимия ти отбор с 4:0 , побеждава най-силната формация на любимия ти отбор 7 пъти подред с 8 собствени юноши.
Аз лично не бих нарекъл "лош материал" отбор ,който е победил любимия отбор с 7:1 ,7:2 , 5:0 , 4:0 , 9 пъти подред, 7 пъти подред. Отбор ,който има много сериозен положителен баланс срещу любимия ти отбор.

Преди време ти бях задал няколко въпроса за Хр.Стоичков- претендираше ,че си много добре запознат с биографията му.
Например :
На кой отбор е юноша Хр.Стоичков( юноша ,не дете)?
В кое училище е учил Хр.Стоичков?
На колко години Хр.Стоичков завършва средното си образование?
На 3 пъти Стоичков биваше обявяван за кандидат депутат и после отпадаше от списъците защо?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 апр 2021 21:58

Martinez1948 написа:
rane написа:Защо ли обаче всичко така рязко секна, след падането на комунизма? Чий гол гъз лъсна тогава?

Първо комунизма въобще не си отивал, нито при нас, нито в източният блок ! Ама друга тема.
В ЦСКА след 1989 до 2016..... едва само за няколко години се говореше за футбол. И това е времето в което Васил Крумов Божков #smeliqt беше начело на клуба. Имаше и сериозни успехи.
А през 90те ЦСКА пак беше канен в турнира ''Joan Gamper'', което е признак за статут, най-малкото.
През останалото време се говори за лицензи, тока, водата, мениджъри, парашутизъм, забавени заплати и тн.

На мен въпросът ми е защо вие за тези 31г. не искарахте поне 1 читав футболист на вън, който да остави следа след себе си.
И не смяташ ли че това е показател ? Та дори един Гонзо, който след Панов, Раев, Гунди, Емил Спасов ви е най-добрия нападател, а в Рен го направиха десен бек :lol:

През 80-те Левски завърши в приятелски мачове наравно с Байерн(М) и с актуалния носител на Междуконтиненталната купа Пенярол. А през 90-те в приятелски мач победи Байерн(М) .
Между другото на въпросния мач от турнира "Хуан Гампер" не загубихте ли с познат резултат - 7:1 или 7:2 ли беше ;)
Аз винаги съм си мисли ,че футбола е колективна игра.
Може ли да ко кажеш ,примерно кой от футболистите играли в Милан остави следа след като напусна миланския отбор?
Какво се случи с футболисти като Гулит,Шевченко,Папен,Рийкард, Десаи ,Кака,Савичевич, Клуйверт след като напуснаха Милан?
От друга страна във Франция клуба с най-силна школа се счита Оксер, а в Англия - Уест Хям. Дали тези клубова ,се считат за грандове?

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 08 апр 2021 22:02

Martinez1948 написа:

Сериозните успехи на ЦСКА при Божков не доведоха дори до 2 поредни титли, камо ли пък да се доближат до онези блокове от поредни титли, дето с лекота взимахте през комунизма със заграбените футболисти от другите отбори и изградената система от сателитни отбори в "А" група.
При Божков по едно време сънувахте купата на УЕФА, а реалностите бяха "Кой сега е номер 5".
Турнира за купата на краля на Мароко, турнета и турнирчета в Либия, Таджикистан, Китай, Австралия, Бора Бора, междугалактическият шампионат(повечето от тези просто съм ги написал на шега - да не вземеш да се хванеш за имената им) и т.н. служеха за фалшивото помпане на мускули от ГА и останалите ви вождове, дето бяха натоварени да ви внушават фалшиво самочувствие и фалшивите успехи.

Отговорът ми на твоя въпрос за 31 години е, че винаги ми е било през **** за играчите, които вече не играят в Левски. Моят любим отбор, единствен при това, е Левски. Мен други отбори не ме интересуват и няма как да ме зарадват, а от няколко години в това число включвам дори и нац. отбор на ГГ и ВС.

Не, не смятам, че това е показател!

пп: Показател е любовта на хората към клуба си! Едните отделяха каквото могат, за да го има любимият им отбор, а другите, дето казваха "само" и изреждаха един списък с любими отбори с лекота погребаха, уж техният единствен и любим отбор. Показател е кои са привържениците на тенекетата и кои на отбора си, дори и в най-трудните му мигове, когато дори е изправен пред отпадане от първенството и фалит.
Показатели много...
Най-важният е, че Левски го има и е обичан, а ЦСКА не!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”