Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 24 мар 2021 13:39

Martinez1948 написа:
TristaNNN написа:

Далеч не е основната причина тв рейтингът за това ЦСКА да бъде убит и на негово мястото да се настани някакво си клубче на БА, което да бъде подържано от част от бившите фенове на ЦСКА.
Но погледни снимките на ЦСКА във В група, има клипове, гифчета и тн.... все пак това беше преди 5г. не преди 105.
Форумът не позволява да се прикачват повече от 3 сайта в мнение за това няма и да си правя труда, но ако искаш лесно може да намериш.
Само ще дам няколко примера от онзи прословут сезон.. със Струмска слава ~ 9000, Септември 6000 , Чепинец 6000 , Велбъжд 5000,
Нефтохимик 5500, Созопол Стар Уорс 5000, Рилски спортис 2000 и тн. и тн. И това са само домакинствата. Ами във Пазарджик на гостуването имаше сигурно 10к на стадиона. ФАКТ.
За финала и полуфина няма смисъл да говоря !!!!
ЦСКА във за един мач във В група събра повече хора на стадиона от цял кръг в А група. ФАКТ.

Естествено на припознавачите тези цифри не им харесват понеже те на техният селски смешен отбор и 2000 човека в мач със Славия не могат да докарат. Ама друга тема.

Подуенци ще събират същата бройка ако отидат в окръжните или В . Това са сухите факти. Просто обстоятелствата предразполагат да ходят повече хора заради лъжливото чувство за ''незавимостост'' и ''екзотика'' когато стане въпрос за В група. Сам можеш да направиш сметка колко е адекватно сравнението ти с В групите и сега. 8-) . Колкото и да пропагандирате за някакво разделение, значителна разлика в бройката между ''обикновен мач'' на ЦСКА преди 10 години и сега НЯМА. Тук вече не говорим за сухи факти , по - конкретно за статистика. Просто и ясно. И преди, и сега , много публика има ако отборът се бори за нещо, в добра форма е или... е във В група. Същото важи и за Подуене. Ти не си част от масата, а си един от частните случаи. Не ти се иска, но това е реалността. ''Мрън мрън мрън, аз не ходя на Армията''. Голям праз. :lol:
Хората отиват на стадиона когато имат стимул. Или трофей, или частен случай като нашия, който беше с В група. Екзотиката. Това са ДВЕТЕ причини. Гледам че обичаш клипчета и гифчета . Ще ти дам един прост пример. Пусни си клипче с мача ни с Лудогорец, когато имахме шанс за титлата да ги бием и изместим(когато Соу изпусна дузпа). Ето ти първата причина. Факти, които няма как да обориш...колкото и да ти се иска.
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ost-426427
Последна промяна от delqnski47 на 24 мар 2021 13:50, променено общо 3 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 мар 2021 13:47

TristaNNN написа:
Red_Neck написа:
1914.1902 написа:И този формат беше създаден заради?

Една телевизия, която имаше по-нисък рейтинг от Канал3 ;)

ГеоргиАтанасовски глупости! Тая телевизия е платена и се интересува от броя абонати, които може да прилъже, боли я фара какъв рейтинг има Канал 3.Да не вземеш сега да почнеш да разправяш, че от това зависи броя на рекламите, щото основния рекламодател в лицето на компаниите за спортни залози така или иначе ще рекламира във "футболната" телевизия. А предвид, че същата тая телевизия предава английското първенство, което е най-гледаното у нас, хептен я боли фара, че няколкостотин тирейчета ще се или няма да се абонират, за да гледат тирето. Останалите привърженици на родни отбори така или иначе ще се абонират да гледат своите, със или без фалиралите в лигата.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Всичките ли Очко-Бибочковци сте толкова боси? ;)
Ако платен ТВ канал разчита само на броя абонати, няма да има реклами.
Има ли реклами, винаги има значение какъв е рейтинга на канала във въпросния слот!
... или викаш бетинг компаниите ги боли фара, че по време на мач от А група, конкурентна ТВ има значително по-висок рейтинг и гледаемост. ;)
Ако покрай финансирането на комарджийското хоби на Насо ти е останал някой лев, пусни си за месец DAZN или Netflix да им погледаш рекламите ;)
Седни си, Слаб 2! ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 мар 2021 14:07

Dust написа:Дори без сини и червене, зелени и жълти, без ефбет лиги и подобни те отново ще си прибират тези пари, все пак операторите са сключили договори за разпространение.

... ей го и тоя "експерт" :)
А операторите дали не се интересуват колко техни абоната ще си плащат въпросните спортни пакети, ... или те си плащат по договор доволно на Диема и Макс, па каквото дойде като приход :)
В нормалните частни телевизии, всичко опира до рейтинг->реклама->пари.
Телевизиите създадени за други цели (обществено влияние) се интересуват основно от рейтинг, там парите идват по други канали, но за всяка медия водещото е рейтинг/гледаемост/тираж.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 мар 2021 14:17

Red_Neck написа:
1914.1902 написа:
Red_Neck написа:Форматът на този етап е ОК. Само да има по 2 мача в първата 6-ца.

А всички, които ми дрънкат щуротии за 16 отбора в А група са абсолютни хал-хабери!
Как се издържат 16 отбора в А група?
Те и сега повече от половината са на изкуствено дишане + държавна издръжка : Локо Пд, Арда, Берое, Подуяне, Ботев, Монтана, Враца, Етър.

И този формат беше създаден заради?

Английското го даваха там, даже направиха и Диема Спорт 2 точно тогава.
Не съм съгласен с този аргумент, няма как да ме убедиш. ;)

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 24 мар 2021 14:24

delqnski47 написа:Подуенци ще събират същата бройка ако отидат в окръжните или В . Това са сухите факти. Просто обстоятелствата предразполагат да ходят повече хора заради лъжливото чувство за ''незавимостост'' и ''екзотика'' когато стане въпрос за В група.

На 90% съм съгласен с написаното. Бг фенът ходи или когато има ''екзотика'' или поне се играе добър футбол , за който си заслужава да дадеш 5-10 лв.
Само дето аз бях част от организираните фенове в онзи период и знам какво се зараждаше сезонът преди да ни изпратят във В група и особено когато бяхме във В група. Ако тази инерция се беше продължила на Армията нямаше да има под 3000к на мач, без значение дали се играе за тенекия или не.
И да българският фен не е глупак, той знае, че неговият отбор няма да спечели КЕШ. Но поне иска това, което се случва долу да е истинско без значение качеството. И пак, във В група беше селяние , но беше истинско.

Отностно подуенци е повече от ясно, че се изхвърлят и с дарения и с посещение на мачове само и само да докажат, че са нещо повече от вас.
Но щом Младежа припозна левски-лукойл ще припознае и футболно ГМО, а онези, който с десетилетия наред са посещавали Герена едва ли ще спрат да ходят.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 мар 2021 14:31

Martinez1948 написа:
delqnski47 написа:Подуенци ще събират същата бройка ако отидат в окръжните или В . Това са сухите факти. Просто обстоятелствата предразполагат да ходят повече хора заради лъжливото чувство за ''незавимостост'' и ''екзотика'' когато стане въпрос за В група.

На 90% съм съгласен с написаното. Бг фенът ходи или когато има ''екзотика'' или поне се играе добър футбол , за който си заслужава да дадеш 5-10 лв.
Само дето аз бях част от организираните фенове в онзи период и знам какво се зараждаше сезонът преди да ни изпратят във В група и особено когато бяхме във В група. Ако тази инерция се беше продължила на Армията нямаше да има под 3000к на мач, без значение дали се играе за тенекия или не.
И да българският фен не е глупак, той знае, че неговият отбор няма да спечели КЕШ. Но поне иска това, което се случва долу да е истинско без значение качеството. И пак, във В група беше селяние , но беше истинско.

Отностно подуенци е повече от ясно, че се изхвърлят и с дарения и с посещение на мачове само и само да докажат, че са нещо повече от вас.
Но щом Младежа припозна левски-лукойл ще припознае и футболно ГМО, а онези, който с десетилетия наред са посещавали Герена едва ли ще спрат да ходят.

БГ фенът да не е някое извънземно или да живее на друга планета и не живее на една планета с останалите неБГ фенове , че само него конкретно анализирате всеки път? :lol: Всеки на тая планета БГ или неБГ фен иска да види футболисти (и нормални стадиони), които се стараят повече от тези на квартални мачлета зад блока. Защото в единия случай имаме 0 лева билет, а в другия - 5 или 10, което е малко, но е повече от 0. Ей ги, подуенци направиха нещо като сектор и попривлякоха неква бройка хора. Елементарно е за разбиране.

В другите страни първо се правят бази и среда и тогава се търсят фенове. Само тука се търси обратното и се вайка що не става.... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 мар 2021 15:04

1914.1902 написа:[offtopic]
Red_Neck написа:
1914.1902 написа:
Red_Neck написа:Форматът на този етап е ОК. Само да има по 2 мача в първата 6-ца.

А всички, които ми дрънкат щуротии за 16 отбора в А група са абсолютни хал-хабери!
Те и сега повече от половината са на изкуствено дишане + държавна издръжка : Локо Пд, Арда, Берое, Подуяне, Ботев, Монтана, Враца, Етър.

[/offtopic]

Следвай парите, ..... интелигентно момче си, не е толкова сложно ;)
Кой е основният източник на финансиране на БФС? Кой и защо натисна БФС да няма излъчвания на мачове от В група на гърба на А? Под чий натиск продължава да се прави малоумната програма на мачовете от ЕБ лига?

.... и нека не намесваме английско, немско, испанско - онзи продукт е различен и Кирето няма контрол върху техните изпълкоми ;)

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 мар 2021 16:01

Red_Neck написа:
TristaNNN написа:
Red_Neck написа:
1914.1902 написа:И този формат беше създаден заради?

Една телевизия, която имаше по-нисък рейтинг от Канал3

ГеоргиАтанасовски глупости! Тая телевизия е платена и се интересува от броя абонати, които може да прилъже, боли я фара какъв рейтинг има Канал 3.Да не вземеш сега да почнеш да разправяш, че от това зависи броя на рекламите, щото основния рекламодател в лицето на компаниите за спортни залози така или иначе ще рекламира във "футболната" телевизия. А предвид, че същата тая телевизия предава английското първенство, което е най-гледаното у нас, хептен я боли фара, че няколкостотин тирейчета ще се или няма да се абонират, за да гледат тирето. Останалите привърженици на родни отбори така или иначе ще се абонират да гледат своите, със или без фалиралите в лигата.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Всичките ли Очко-Бибочковци сте толкова боси? ;)
Ако платен ТВ канал разчита само на броя абонати, няма да има реклами.[/b]
Има ли реклами, винаги има значение какъв е рейтинга на канала във въпросния слот!
... или викаш бетинг компаниите ги боли фара, че по време на мач от А група, конкурентна ТВ има значително по-висок рейтинг и гледаемост. ;)

Ако покрай финансирането на комарджийското хоби на Насо ти е останал някой лев, пусни си за месец DAZN или Netflix да им погледаш рекламите ;)
Седни си, Слаб 2! ;)

Mайчицеее, какво доживях да прочета! :shock: :lol: Значи, ако платен канал разчита само на броя абонати няма да има реклами, а? Ми ако тия абонати са към 100 000 (неофициални данни за Диема-та към 2015) и ако приемем, хипотетично, че към днешна дата са 200 000, като дойдат рекламните мениджърчета, хората от Диема сигурно ще им кажат - Аааа, не, бягайте, ние си имаме абонати, не ви щем парите за реклама.
Разбира се, че бетинг компаниите ги боли фара, че по време на един мач от А група има друг единствен за гледане мач от В група. Тирето ...пардон, тогава още ЦСКА, играеше по един мач седмично излъчван по Канал 3. Да, в същото време по Диема може да играят Дунав - Пирин, който мач едва ли ще се гледа от повече хора в сравнение с Дядобабовец - ЦСКА, ама Канал 3 няма какво повече да предложи преди и след тоя конкретен слот. В същото време тия от Диема, преди и след тоя въпросен слот, ти дават Ботев Пд - Локо Пд, Челси - Арсенал, Ливърпул - Евертън и т.н. Цял уикенд мачове!
Та, къде според теб ще отиде да рекламира букмейкъра, Георгиатанасовче? В Диема или в Канал 3? :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 мар 2021 16:13

1914.1902 написа:
Red_Neck написа:
1914.1902 написа:

Една от причините е точно телевизията на Домуса.
Било е заложено всеки по-голям общински център да има отбор в новите професионални лиги(Не е причина само новото ЦСКА), така набутаха и Нефтохимик , Локо Го и Верея.
Други или не искаха или просто нямаха възможност да подържат профи отбори.
Макар, че Верея по друга линия се набутаха.
Кметовете удариха по едно рамо, онбашията от Разград да е доволен и да има гледаемост на първенствата.
Колкото и да ни е тъпо първенството, наскоро някъде бях чел, че след ВЛ то е най гледаемо тук. Невероятно но факт.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 мар 2021 16:18

Момчета, говорите за един период, в който Васил Божков е бил "помолен" да снася пари на Домуса и телевизиите му.
Та рекламите са му били най-малкият проблем.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Левски”