Славишата си е добряк човек , но мише сърчице. И като мотиватор явно повече клони към 0 , показателни са приказките , че отбора се събрал и играчите си казали някои неща ........без треньора.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
100 кинта за екип който ще развяваме из Б група
ебаси цирка
Славишата си е добряк човек , но мише сърчице. И като мотиватор явно повече клони към 0 , показателни са приказките , че отбора се събрал и играчите си казали някои неща ........без треньора.
Да връщат Хубчев да си довърши договора, ако не се яви на работа да го уволняват без обезщетения или да върне парите до края на договора си.
От началото казахме, че Славиша не треньора, който ще изправи Левски на крака и ще го накара да играе футбол. Време е да се спре с експериментите и Стойчо Стоев да се завърне. Той знае как се работи с подобни "млади надежди".
От началото казахме, че Славиша не треньора, който ще изправи Левски на крака и ще го накара да играе футбол. Време е да се спре с експериментите и Стойчо Стоев да се завърне. Той знае как се работи с подобни "млади надежди".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Остава!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Остава!
Мъките ще продължат и за него и за нас.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Така, от днес, вече съм на позиция, че категорично, Раев трябва<>чантичката в джипа, и айде да си гледа внуците.
Това съобщение от 5 реда е обида.
Решението по тоя въпрос, трябваше да го съобщи на пресконференция, където да отговори и на други важни въпроси.
Тука кредита на доверие към Раев изтече.
Тва като един
Това съобщение от 5 реда е обида.
Решението по тоя въпрос, трябваше да го съобщи на пресконференция, където да отговори и на други важни въпроси.
Тука кредита на доверие към Раев изтече.
Тва като един
фен Левски го пишамаргинален
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Какво значение има кой е треньор на Левски?
При всеки един треньор Левски показва една никаква игра и изобщо не е способен да се бори за трофей (освен на думи). Вече не знам колко години.
Какво значение има кой е собственик на Левски?
При всеки един от тях се наблюдава един провал и празни приказки с едни и същи послания за по-добри времена. Вече не знам колко години.
Какво значение има кой играч идва в Левски и кой играч си тръгва от Левски?
Всяка една селекция е един абсолютен провал. Вече не знам колко години.
При всеки един треньор Левски показва една никаква игра и изобщо не е способен да се бори за трофей (освен на думи). Вече не знам колко години.
При всеки един от тях се наблюдава един провал и празни приказки с едни и същи послания за по-добри времена. Вече не знам колко години.
Blue_Blood84 написа:То и Тодоров нямаше търпение да се махне, само на Хубчев му се седеше защото си взимаше по хиледарка на ден, жалко, че сега Живко Миланов ще бъде употребен и след няколко месеца ще си тръгне по същия начин. Всеки, който дойде в сегашното състояние на клуба ще е луд и го чака същата съдба, няма Ясен, кокали вуцовци и тн. Но нека мине точно кокала или Вуцов, че отстрани е лесно да се плюе и да се реди състава, да се провалят и те.
E, той се цани за депутатин. Ще реди състава от парламентарната трибуна.
Колкото до Вуцан, през този сезон всичко е толкова комично при нас, че нямам нищо против и тоя да цъфне, за да вкара още малко колорит. Така де, като няма футбол, поне да има повече смях. Пък и ние вече така или иначе не се борим за нищо, не вярвам и да изпаднем, що да не е пълен сеирът.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Цял живот се занимаваш с футбол и накрая ставаш Ивайло Найденов, Здравко Димитров, Илия Юруков.... И за това не е виновен треньора.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
Blue_Blood84
1914.1902 написа:Какво значение има кой е треньор на Левски?
Абсолютно никакво значение няма кой ще е треньор и кои ще са играчите докато не се погасят тия дългове и ще се въртим в кръг, понеже вместо парите от спонсорите да отиват за футнолни неща в клуба, те отиват за погасяване на дългове и стари заплати, уж имаме голям бюджет, но като отива за минали неща няма файда, докадо я има тая тежест на клуба с тия заеми и забавяне на заплати, играчите как да тренират. Никакво значение няма в момента кой е треньор и кои са играчите. Поне до края на първенството да пускат титуляри Мартин и Марин Петкови, че двамата вкараха по един страшен гол никой не се сеща да бие отдалече. Направо да пускат U-19 U-20 U-21 за 10 мача все някой юноша ще хване окото.
Между другото, в първенството сме единствения отбор без загуба през пролетния полусезон хаха 2 победи и 3 равенства хаха.
Не мисля, че ви е виновен треньора. Според мен просто решихте да градите отбор с прекалено много чупливи играчи. Братята Цоневи са сред най-често контузващите се, Симеон Славчев след Литекс е контузия след контузия. Божинов и той горе-долу, въпреки че сега като не играе май не се контузва толкова
Никито Михайлов пък прекалено много си вярва и не му пука, че е станал 100кг. Значи или трябваше да почнете от аматьорските нива на чисто, или ще се наложи да си преболедувате това дето се случва. С тия играчи нищо няма да постигнете в момента. Просто щото ако не ви броим половината отбор контузени, то общо взето не остават кой знае какви играчи. Няма пари за някакви класни. От българските пък сте решили да залагате само на левскари. Най-доброто щеше да бъде да продадете Робърта и да вземете над 2 млн. лева за него и каквото стане, чак да изпаднете не ми се вярва или догодина ще направят 16 отбора всеки срещу всеки, няма да оставят да изпаднете споко
Смешното е, че феновете сте тотално сбъркани с тая мисъл за титли и купи. Не схващате, че сте болни в момента ...финансово ...и докато не се излекувате и стабилизирате е нормално да сте в такъв период. Ама проблема ви е, че вие не сте фенове на Левски, а фенове на титлите и купите и това е най-важното
готови сте да съсипете клуба, ръководители, треньори ...само и само да ви доставят така желаните титли и купи, че да се почувствате значими
Сигурно ще ми затриете мнението както не веднъж е ставало в тоя форум ...ама ако все пак не го направите, ще дам един съвет - подкрепяйте си отбора докато не се стабилизира финансово и така. Като се изчистят задълженията и има повече пари за заплати - тогава търсете резултати
И като гледам как си подкрепяте младите играчи ....уеуе мауе... първо за един млад играч е труден прехода от младежи към мъже ...второ, специално вашите са натоварени отгоре с глупостите за "титли" "купи" "шампионски лиги" (наблягам на думата "лиги") ...както и с кофти резултатите на отбора и свръхголемите очаквания.... та, предполагам на тия играчи им трябва повече време и доверие, но понеже сте хипер зле изобщо не разбирате как сами саботирате развитието на играчите си и бъдещето на отбора.
И все пак успех на Левски, защото избрахте трудния път за финансово възстановяване и защото без Левски ще е по-скучно в А група и ще има един дразнител по-малко
Смешното е, че феновете сте тотално сбъркани с тая мисъл за титли и купи. Не схващате, че сте болни в момента ...финансово ...и докато не се излекувате и стабилизирате е нормално да сте в такъв период. Ама проблема ви е, че вие не сте фенове на Левски, а фенове на титлите и купите и това е най-важното
Сигурно ще ми затриете мнението както не веднъж е ставало в тоя форум ...ама ако все пак не го направите, ще дам един съвет - подкрепяйте си отбора докато не се стабилизира финансово и така. Като се изчистят задълженията и има повече пари за заплати - тогава търсете резултати
И като гледам как си подкрепяте младите играчи ....уеуе мауе... първо за един млад играч е труден прехода от младежи към мъже ...второ, специално вашите са натоварени отгоре с глупостите за "титли" "купи" "шампионски лиги" (наблягам на думата "лиги") ...както и с кофти резултатите на отбора и свръхголемите очаквания.... та, предполагам на тия играчи им трябва повече време и доверие, но понеже сте хипер зле изобщо не разбирате как сами саботирате развитието на играчите си и бъдещето на отбора.
И все пак успех на Левски, защото избрахте трудния път за финансово възстановяване и защото без Левски ще е по-скучно в А група и ще има един дразнител по-малко