P.S. Отговорих на твоя пост,защото даде неточен пример с феновете в Бразилия ! Нямах за цел да се заяждам,просто уточнявам

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Blue_Lion написа:Стадионите не са празни заради ultras-ите и хулиганите,а заради корупцията във родното ни първенство
r3d написа:Blue_Lion написа:Стадионите не са празни заради ultras-ите и хулиганите,а заради корупцията във родното ни първенство
Точно,преспокойно може да заведеш детето си в сектор А и В и нищо няма да му се случи ,не че в Г и Б ще стане нещо
deepblue1963 написа:r3d написа:Blue_Lion написа:Стадионите не са празни заради ultras-ите и хулиганите,а заради корупцията във родното ни първенство
Точно,преспокойно може да заведеш детето си в сектор А и В и нищо няма да му се случи ,не че в Г и Б ще стане нещо
Питай Гергана Орлова.И нещо друго.За поведението на запалянковците се съди не само по време на мача,а и преди него и след него.
deepblue1963 написа:r3d написа:Blue_Lion написа:Стадионите не са празни заради ultras-ите и хулиганите,а заради корупцията във родното ни първенство
Питай Гергана Орлова.И нещо друго.За поведението на запалянковците се съди не само по време на мача,а и преди него и след него.
Blue_Lion написа:r3d написа:Blue_Lion написа:Стадионите не са празни заради ultras-ите и хулиганите,а заради корупцията във родното ни първенство
Blue_Lion написа:Че сме назад отностно подкрепата на отбор,назад сме - спор няма ! Дори нашите ultras-и си го знаят. То и футбола ни е в същото положение,ако трябва да съм точен,но както и да еА за това с ложата на Батков мисля,че не е нужно даже да се коментира ! Ножа опря до кокала,тогава ! Ти какво предлагаш да се направи,за да се вразуми тоя дебел мустак ? Да му пращаме писма с поезия ? Пффф...стегни се ! Това е нашият клуб и никой няма да право да се подиграва с ЛЕВСКИ ! Особено борат ! И аз да бях в Сектор "А" и да съм ядосан,защото в Левски има проблеми,със сигурност,ако не друго щях да се обърна в неговата посока и да спомена родната му майка
Що се касае до Ботев и Локото...за кое точно дерби говориш ? На последното специално футболистите се държаха като улигофрени,не феновете
А случката с феновете на ЦСКА беше жалка,действително,но и за нея си има причини ! Но такива неща се случват навсякъде така или иначе ! Бил съм на доста мачове,имало е инцидентни разбира се,но това си е част от футбола ! Повярвай ми,както каза,найстина сме назад и в това отношение ! Ако това тук ти се струва сериозно,то в страни като Полша,Русия,Италия,Англия,Германия,Гърция,Турция,Сърбия,Чехия,Холандия и т.н. това не само,че е ежедневие - това си е жив ад ! Ако това се случва и в България,ще се молим да се върнат ситуацийте който ти спомена
Плюс това,тук медийте изкарват нещата все едно гледаме повторение на Втората световна т.е. много раздухват нещата и насаждат ненужно напрежение ! Това пък е положението според мен
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта