Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CaptainBertorelli
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот CaptainBertorelli » 05 мар 2021 12:34

damyanov1963 написа:
CaptainBertorelli написа:
damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:
CaptainBertorelli написа:Ти за избития отбор го питай. Свален е, защото е накарал подопечните му милиционери, да приканват хората да ходят на погребение. Тези архиви поне вече са достъпни.

Аз бях на погребението без никой да ме кара, а архивите от вашите циклостили си ги печатайте в землянките.

Разбира се, майната им на архивите. Истината е в староподуенските легенди и митове.

Митовете ги пускате вие. Я кажи с ръка на сърцето у вас идвала ли е милиция да ви кара да ходите на погребението.

Не са ходели по домовете, а са разлепяли афиши. Та, няма нужда да го питаш по този въпрос, наблегни на избитите!

Тука вече изби рибата :lol:
Ти, или някой твой познат, или роднина виждал ли е такъв афиш? А, няма начин да няма снимка в архивите, покажи такава, ако обичаш.

Не съм бил роден, но аз и през ВСВ не съм бил роден, значи не се е състояла.
Тук добре ти сипват с извадки от архивите, но ти продължавай :lol:
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 мар 2021 12:35

zieek91 написа:
damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:Какво да го питам, защо и кои го свалиха от поста му, ли?

Ти за избития отбор го питай. Свален е, защото е накарал подопечните му милиционери, да приканват хората да ходят на погребение. Тези архиви поне вече са достъпни.

Аз бях на погребението без никой да ме кара, а архивите от вашите циклостили си ги печатайте в землянките.

Разбира се, майната им на архивите. Истината е в староподуенските легенди и митове.

Митовете ги пускате вие. Я кажи с ръка на сърцето у вас идвала ли е милиция да ви кара да ходите на погребението.

Наборе :) я кажи, през ония години милицията ли ви караше да драскате "Л-С" /Л тире С/ по стените на училищата, казармите, затворите, сградите из цяла България?
Я кажи и ти стари хулиганино :) с ръка на сърцето колко пъти си писал тирето между Л и С по стените на София?

Къв набор си ми ти бе :lol: Кой ти го е разправял това :)
Сега ме накарахте да съжалявам, че съм изпуснал страхотната гледка - милиционери да разлепват афиши :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 05 мар 2021 12:36

“30 юни 1971 година, при автомобилна катастрофа, в изпълнение на служебния си дълг загинаха нашите изтъкнати футболисти, заслужилите майстори на спорта, служителите на МВР майор Георги Аспарухов и майор Никола Котков. Георги Аспарухов и Никола Котков се отличаваха със своето трудолюбие, висок спортен морал, горещ патриотизъм и всеотдайност. Те бяха истински бойци на спортното поле, незабравими другари, приятели, любимци. Тяхното многократно участие в състава на националния футболен отбор – световни, олимпийски и множество вътрешни и международни първенства и турнири са венец на достойно изпълнен дълг пред родината. Заслужилите майстори на спорта Георги Аспарухов и Никола Котков не са вече между нас, но светлият спомен за тях ще живее в сърцата на многобройните приятели на спорта. Поклонението ще бъде на 2 юли т.г. от 8 до 11 часа на представителния стадион на дружеството “Левски”, квартал “Подуяне”. Погребението ще се състои същия ден от 12 часа на Софийските гробища.”
"Нищо общо с МВР"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 мар 2021 12:39

damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:Аз бях на погребението без никой да ме кара, а архивите от вашите циклостили си ги печатайте в землянките.

Не са ходели по домовете, а са разлепяли афиши. Та, няма нужда да го питаш по този въпрос, наблегни на избитите!

Ти, или някой твой познат, или роднина виждал ли е такъв афиш? А, няма начин да няма снимка в архивите, покажи такава, ако обичаш.

Покажи ми афиш, млади момко!
Толкова сте тъпи, че не се усещате какви глупости пишете.
Добре, да речем, че е имало афиши. Ти ако видиш афиш на някой филм, или театрална постановка, които не ти харесват, ще отидеш ли да ги гледаш?
Последна промяна от damyanov1963 на 05 мар 2021 12:41, променено общо 1 път.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 05 мар 2021 12:40

Анто пак си на Хамбразурата :lol: :lol: :lol: :lol:
Леко да не подлъзнеш работата :lol: :lol:
Толко лизане по ЦСКА... :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 05 мар 2021 12:48

анто маина написа:“30 юни 1971 година, при автомобилна катастрофа, в изпълнение на служебния си дълг загинаха нашите изтъкнати футболисти, заслужилите майстори на спорта, служителите на МВР майор Георги Аспарухов и майор Никола Котков. Георги Аспарухов и Никола Котков се отличаваха със своето трудолюбие, висок спортен морал, горещ патриотизъм и всеотдайност. Те бяха истински бойци на спортното поле, незабравими другари, приятели, любимци. Тяхното многократно участие в състава на националния футболен отбор – световни, олимпийски и множество вътрешни и международни първенства и турнири са венец на достойно изпълнен дълг пред родината. Заслужилите майстори на спорта Георги Аспарухов и Никола Котков не са вече между нас, но светлият спомен за тях ще живее в сърцата на многобройните приятели на спорта. Поклонението ще бъде на 2 юли т.г. от 8 до 11 часа на представителния стадион на дружеството “Левски”, квартал “Подуяне”. Погребението ще се състои същия ден от 12 часа на Софийските гробища.”

Окей, сигурно съм изтървал нещо съществено от разговора, но цитираният текст не се ли включва в определението за думата "некролог" и, съответно, такива не се ли разпространяват преди повечето погребения, опела, помени и пр.? Какво е нередното в случая? :roll:
Само "Левски"!

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 05 мар 2021 12:49

damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:
CaptainBertorelli написа:Разбира се, майната им на архивите. Истината е в староподуенските легенди и митове.

Добре, да речем, че е имало афиши. Ти ако видиш афиш на някой филм, или театрална постановка, които не ти харесват, ще отидеш ли да ги гледаш?

Афиш от 1971-а ли да ти покажа? Ти наистина си изплискал легена. Не става въпрос, дали тези афиши са повлияли на някой, а че те са една от причините да изпадне в немилост. За което си има протокол.
Протокол, а не "спомените" на сополив първокласник, какъвто си бил тогава.
Хайл Мусолини

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 05 мар 2021 12:50

damyanov1963 написа:
zieek91 написа:
damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:
CaptainBertorelli написа:Ти за избития отбор го питай. Свален е, защото е накарал подопечните му милиционери, да приканват хората да ходят на погребение. Тези архиви поне вече са достъпни.

Наборе :) я кажи, през ония години милицията ли ви караше да драскате "Л-С" /Л тире С/ по стените на училищата, казармите, затворите, сградите из цяла България?
Я кажи и ти стари хулиганино :) с ръка на сърцето колко пъти си писал тирето между Л и С по стените на София?

Къв набор си ми ти бе :lol: Кой ти го е разправял това :)
Сега ме накарахте да съжалявам, че съм изпуснал страхотната гледка - милиционери да разлепват афиши :lol:

Иване, пардон, Дамяне, кажи си :).... не е срамно един дъртанян да признае детските си изпълнения, та било и писането на Л тире С по стените на София :)

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 05 мар 2021 12:54

damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:
CaptainBertorelli написа:Разбира се, майната им на архивите. Истината е в староподуенските легенди и митове.

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 мар 2021 12:57

damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:
damyanov1963 написа:Митовете ги пускате вие. Я кажи с ръка на сърцето у вас идвала ли е милиция да ви кара да ходите на погребението.

Афиш от 1971-а ли да ти покажа? Ти наистина си изплискал легена. Не става въпрос, дали тези афиши са повлияли на някой, а че те са една от причините да изпадне в немилост. За което си има протокол.
Протокол, а не "спомените" на сополив първокласник, какъвто си бил тогава.

Защо да не покажеш, нали има архиви?
А, забравих, че циклостилите не са можели да печатат снимки.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”