Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот vvessel » 18 фев 2021 01:23

Cheradonna написа:Мисля си тоя цирк е нещо свързано с предстоящите избори.Съвсем сериозно очаквам тея дни да се изтипоса Б.Б.по телевизора и да съобщи,че е спасил ЦСКА,като е убедил лично той Г.Г. да остане и да не напуска,гласувайте за мен един вид понеже съм много загрижен за вас и отбора ви цесекари..... 8-)

Може и това да е включено в схемата, но по-скоро си мисля че е нещо като наказателна акция за непослушните. ГГ се прави на тънкообиден и ще се цупи известно време но накрая ще го подаде на феновете да му го лигавят малко и ще се завърне отново като спасител.
Другия вариант е, че вижда че Боко е пътник и схемата със стадиона пропада, а отбора е заглъзнал в дългове и си бие камшика, след като кешират квото може. Който се хвърли на "безплатните" акции ще наследи и сериозните дългове, които са най-вероятно към фирми на ГГ.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 фев 2021 01:52

Cheradonna написа:Мисля си тоя цирк е нещо свързано с предстоящите избори.Съвсем сериозно очаквам тея дни да се изтипоса Б.Б.по телевизора и да съобщи,че е спасил ЦСКА,като е убедил лично той Г.Г. да остане и да не напуска,гласувайте за мен един вид понеже съм много загрижен за вас и отбора ви цесекари..... 8-)

И колко пълнолетни активни червени гласподаватели ще си сменят избора и евентуално сърдечно ще гласуват за Герб за благодарност?
Ще припомня, че за един депутат трябват около 12 хил. гласа. Ако повече малки парти влязат, числото стига до 14 хил.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 18 фев 2021 05:14

alexdb написа:
Tsetsochisloto написа:Легендите , които са на пет годишна хранилка взеха да се меткат на амбразурата.... фарсът се развива по план, припоцииии

Най-хубавото предстои. Предложили са акциите на простия Кюрд и сега и той ще ги отреже. :lol: :lol: :lol:

Аууу, той е много прост човек...за някой лев ще се навие,той за пари 100 % че направи Ми Ми и на Жужето за камерите на телевизията, в която е Шут ....

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 18 фев 2021 08:00

TristaNNN написа:
Cheradonna написа:егатиО,колко е изтрадал и озлобен само синиОт фен,леко бе тристанка,не знаеш какво реално се случва,ама злорадстваш...да не се окаже напразно обаче? :mrgreen:

Пълно е с празноглавци по форумите изказващи се и имащи се за последна инстанция,манталитета и матрЕала е лош както казваше един "мъдрец"!!! :|

Оооо, пропагандатор-троле, ти пак се появи, а? Съвсем случайно наминаваш тука. :mrgreen: Сега за тирейската кауза ли работиш или за своя собствена. Разбира се, че не знам какво реално се случва, но се съмнявам, че и ти знаеш. :mrgreen: Ще ви спукам, ей!

Аз все съм си тук,просто не искам да се цапам с щуротиите ви и да водя безмислени спорове с промити мозъци като теб,но всяко нещо си има граници...Пиши си,но вместо да се интересуваш от Левски ти с лягаш и ставаш с ЦСКА,жалко е!!!
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 18 фев 2021 08:15

Добре де, има ли припоци, които да се вързаха на късото микреснко жуже , че има намерение да си ходи ? Ма некой припок уплаши ли се ? Как че остави Жужето направените инвестиции в ръцете на некви припоци или на който и да е друг ??? Вие нормални ли сте ? 1 терен ви направи - това са инвестициите, но и него няма да ви остави без пари .... хахахахаха

Припошката мъка няма край , жестоко ! Хахахаха

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 фев 2021 09:51

Какво сте се разцъркали бе мишки :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 18 фев 2021 09:56

delqnski47 написа:Какво сте се разцъркали бе мишки :lol:

Офендърс умреха по време на ми ми, задавиха се с чорабе.... кефиме се

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 18 фев 2021 10:03

vvessel написа:

Може и това да е включено в схемата, но по-скоро си мисля че е нещо като наказателна акция за непослушните. ГГ се прави на тънкообиден и ще се цупи известно време но накрая ще го подаде на феновете да му го лигавят малко и ще се завърне отново като спасител.
Другия вариант е, че вижда че Боко е пътник и схемата със стадиона пропада, а отбора е заглъзнал в дългове и си бие камшика, след като кешират квото може. Който се хвърли на "безплатните" акции ще наследи и сериозните дългове, които са най-вероятно към фирми на ГГ.
В нашата държава всичко е възможно,сега ако отлети за Дубай ще е ясна работата...
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 18 фев 2021 11:06

Cheradonna написа:
vvessel написа:

В нашата държава всичко е възможно,сега ако отлети за Дубай ще е ясна работата...

Е той затова хвърля кърпата , щото има страх от самолети ;)

P_Panov
Контакти:

Мнениеот P_Panov » 18 фев 2021 11:16

анто маина написа:
P_Panov написа:
анто маина написа:
damyanov1963 написа:
анто маина написа:
damyanov1963 написа:Кво стана бе пичове, спите ли?

Дамянов,остави майтапите ,сериозно питам. . Какво стана ,защо така "Левски" смени политиката с налагане на свои кадри,пари ли потекаха,или друго нещо стана?Прилича малко като ЦСКА,всеки сезон нови и после фалит.Ти каво мислиш по въпроса?

Ами, честно и аз не знам.
Сигурно е заради комисионни, знам ли.

Щото много странно,ей го оня ден пак казаха ,че заплатите се бавят,в същото време се подписва с чужденци.

6-ма Българи в титулярния състав срещу Монтана, и трима още на резервната скамейка...
С U-19 ли да играйкаме из Еф-Бет Лигата? :)

Ашладисаните бяха с 3ма Българи титуляри срещу Славия и двама резерва :)

А колко от новите играха?
Новите не се ли взимат за титуляри,ако не какъв е смисъла ,след като още състоянието не е стабилно?

Новите ще са титуляри, като влезнат във форма.
Да не забравяме, че резерви също трябват :)

Върни се в “Левски”