Ozzimozzi написа:paceto написа:Ozzimozzi написа:soilwork написа:Най вероятно обединение с авиаторите предстои и триумфалнно завръщане на Цеката на Армията.
За какво му е на Цеката обединение и какво ще спечели? Не виждам логика в това.
Обединение ще има само ако отбора тръгне надолу. Нали се сещаш, че есента ако нямате собственик ще го закъсате за пари и както сега сте на 0 според Ганчев, така много бързо за няколко месеца отново ще сте под нулата понеже няма да идват милионите за наеми и другите неща. Ще изпаднете много бързо в онова положение от 201-16 преди да натиснат Ганчев да премести Литекс в София.
Тези процеси се управляват. Вие сте типичен пример, но аз пак не виждам какво ще спечели Цеката от обединение! Подкрепа на фенове няма да си докара. Може да се настани на Армията, което ме съмнява, защото там са много разходи, но той никога няма да бъде признат от червената общност! Дори вие не го пожелахте, когато вис е предложи, а вие сте известни с това, че сте говтови на всикчо. Той и Тити сълзата си го каза!
На Стоичков не се надявам, защото той няма чий да го дири в тази държава! Той е успял човек и не е зависим от събитията в скапаната държава - т.е не е Наско Сираков, за да е готов на всичко! В най-добрият случай (ако Ганчев не остави клуба с много милиони задължения) ще си живуркаме и това е!
Ще скачате срещу него до едно време и с времето ще ви мине. Той ще остави клуба на някой и изобщо няма да се свързва с него и всичко лек по лек ще отмине. Тези филми сме ги гледали вече, защото не малък процент от вас бяха против преместването на Литекс в София и да си смени името и цветовете. Още тогава искахте Ганчев да ви поеме, но да започнете на чисто без такива сливания, а и Божков ви предложи същият вариант, но от В група както би трябвало да стане при фалиране на даден клуб и започването му от нулата. Тогава Ганчев ви предложи варианта с Литекс и вие с половин уста се съгласихте понеже тогава Литекс беше изхвърлен от А група заради онзи мач с Левски, прекроиха първенството много удобно и тогава ви поканиха да участвате и така старият Литекс от Ловеч стана ЦСКА-София и веднага стъпи в А група.
Тези неща се помнят, а и не е като да няма материал да се проверят какви бяха настроението ви тогава и как се промениха с времето. От джуджето Ганчев преди 2016 стана Господин Ганчев, а сега гледам, че отново етикетите влизат в сила, че дори го наричате тънко-обидният.
И кои точно сме ние, че ме слагаш към някаква група? Аз бг футбол не гледам от 2015 точно заради ей тези схеми, които станаха и го направиха пред очите на всички и с ясната идея защо се прави. Още преди това футбола ни беше в калта, а след това му натикахме главата още по дълбоко и там си стои. С такива схеми никога футбола ни няма да се надигне още повече, когато държавата си играе с тях за собствени цели. То се и вижда какъв е националният ни отбор и с големите отбори или поне на хартия са такива вече, то колко българи играят в тях. Напълниха ги с чужденци от знайни и незнайни държави от Африка и после искаме да вървим нагоре, е как да стане?