Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Тема за политика - Свят
Той на предните избори горе-долу по същият начин спечели, така че сега нека да види какво е от другата страна.
Groucho написа:А, Eminem, що изтри поста с доказателството![]()
![]()
Трябваше да цитирам![]()
[wrapimg=]https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/123698865_2812922348810635_5389568613454854814_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=yLQP0cwyc3kAX_cU_6Z&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=e9f737233de5ec461f59a5e2e804395a&oe=5FC89721[/wrapimg]
paceto написа:Той на предните избори горе-долу по същият начин спечели, така че сега нека да види какво е от другата страна.
На миналите избори според мен спечели, защото демократите вдигнаха жена срещу него и на реднеците щеше да им дойде много да изберат жена след черен президент
А, сега слушам, че и тогава се е оправдал, че има 3 милиона гласа по-малко от Клинтъница, защото е имало фалшиви бюлетини
Гранде "Дони", гранде лъжи. Все ми е тая кой ще стане, но ще бъде забавно да изкара още един мандат. Дано анулират изборите заради измамата с гласувалите стоипетдесетолетници
Eminem написа:[wrapimg=]https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/123698865_2812922348810635_5389568613454854814_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=yLQP0cwyc3kAX_cU_6Z&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=e9f737233de5ec461f59a5e2e804395a&oe=5FC89721[/wrapimg]
Така е по-добре.
- metodito
- Контакти:
rane написа:Аз виждам поне трима душиmetodito написа:ivan56 написа:Groucho написа:ivan56 написа:В Аризона тръмпистите изкараха пушките да защитават бай Тръмп.
С монстъртракове ли са![]()
![]()
Не ве, пред някаква комисия за броене на бюлетини. Диви селяци с пушките през рамо.
...
П.С. Забелязвате ли, че на снимката няма овце с парцали на устите?
А аз виждам само един с кърпа.
vvessel написа:Цветан Цветанов изглежда е ходил на обмяна на опит в щатите, защото виждам, че там се прилага нашенски ноу хау![]()
https://19min.bg/news/8/141860.html#141860
Един познат в САЩ, беше снимал някакви бланки, където и на двете им бяха объркали имената(на него и на съпругата му) с които се гласува по пощата мисля. И това се случва, и на предишните избори. Доста мъртви души има и там.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Е, Бог да го прости Тодор Колев, стигнахме ги американците, или по-точно те стигнаха нас
Тук вече 5-6 пъти по ред учатвам в комисии, подобни идиотщини никога не са се случвали. Ако дадеш на човек, който няма право, да гласува направо става мазало, вота после може да се касира за подобни неща. Там стана куче влачи рейс - Невада с няма и милион и половина гласоподаватели броят 3 дена

Леевски, оле
metodito написа:rane написа:Аз виждам поне трима душиmetodito написа:ivan56 написа:Groucho написа:ivan56 написа:В Аризона тръмпистите изкараха пушките да защитават бай Тръмп.
С монстъртракове ли са![]()
![]()
Не ве, пред някаква комисия за броене на бюлетини. Диви селяци с пушките през рамо.
...
Зад лозунга са двама. Има и една талибанка в десния край на снимката.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
- metodito
- Контакти:
rane написа:metodito написа:rane написа:Аз виждам поне трима душиmetodito написа:ivan56 написа:Groucho написа:С монстъртракове ли са![]()
![]()
...
Зад лозунга са двама. Има и една талибанка в десния край на снимката.
Сега видях.
Глупости просто вие яд че Тръмп губи. Какво да се прави и двамата старци са изкууфеняци
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- paceto
- Контакти:
В Пенсилвания се обърнаха нещата и сега води Байдън макар и с около 8000 гласа.
49.5% на 49.4%
49.5% на 49.4%