Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот шивача » 04 ное 2020 18:48

honda написа:
шивача написа:
honda написа:
шивача написа:
realno написа:
шивача написа:Бизнес интереси казваш :lol:
В тоя лилав умрелтак кой нормален бизнесмен ще инвестира? Да не говорим за щрабак, които печелят ОБЩЕСТВЕНИ поръчки, които не зависят от рекламата, а какво са подали като оферта в писъмцето. Ако ще щрабак да рекламира във всички футболни клубове в цял свят, офертата, ако им е с едно евро отгоре, отпадат. Тук става въпрос, както Иво55 е написал, че ББПП ви води спонсори и дори не го крие :mrgreen: Щрабак обира всички големи поръчки в държавата и това при тях не зависи дори и от офертите, които подават, просто им е осигурено срещу снасяне на едни пари, където трябва. Нарича се корупция и вие сте в схемата с тях. Но това не е разбираме за определени хора от обществото, които са, как да кажа: като едни животни, дето ги стрижат за вълна :mrgreen:

А ДПсаря Инджов от партията на Пеевски с какво живее? Да не произвежда зеленчуци? Или за едните може, а за другите, не? Освен това престъпление ли е да се печелят обществени поръчки или според полит бюро на БКП това е буржоазна практика на лошите капиталисти? Единственото незаконно нещо е нагласените обществени поръчки като на ваши г-н Ганчев.

Мани ги Инджов и Ганчев-те са дребни риби. Но щом отговаряш по този начин на въпроса с въпрос, приемаш очевидно нашите твърдения :mrgreen: Та в този ред на мисли,шиши и бойко всячески ви помагат и ми любопитно дали ще отървете кожата този път или пак ще се наложи да припознаете някое динамо или спартак, или на Лафчис измишльотина? Ясно е, че с вашите пари от закуски стигат да покрият заплатата на ПК и Раев, за останалото има шиши и ббпп

Дребни, дребни - колко да са дребни - след като могат да си позволят ВСЯКА година да дават по- 10 на млн лв. от джоба си (според собствения ви ГФО, реално са повече). Как би коментирак,че ГГ дължи на КТБ( известна като банката на ДПС) приблизително 400 млн лв (без лихвите), в момента основен кредитор на бизнеса на ГГ е държавната ББР(известна като банката на ДП). Това не е ли корупция? Но е напълно нормално помаците ГГ и ЮИ да бъдат в отбора на ДПС.
На твое място бих бил доста по-внимателен в определенията си за Щрабаг. Говориш за публична компания,ако не знаеш какво значи това (би ме изненадал ,ако знаеш). Много бих искал да знам как става номера с корупцията в публична компания. Сериозно го говоря - работя с подобни компании и знам за какво става дума.
Добре е да научиш и кои са собствениците на Щрабаг ,дали не е са много близки до бившия ни собственик Михаил Семьонович Чорни.
И какво общо имат евреите от Щрабаг с турците от ДПС?

През уя ми е щрабак кви са и на кой са :mrgreen: Точат държавна пара и връщат ресто! И за ГГ и Инджов ми е през уя, но да ги сравняаш тях с щрабак е, като кон и кокошка. Но за теб не се учудвам, че правиш подобни сравнения :) Щом не знаеш как става номера, напускай работа и ходи сей картофи :mrgreen:

Би ли ми посочил българска публична компания ,чиито акции се продават на световните борси?
Честно казно много искам да знам как става този номер с нерегламентираните плащания в една публична компания?
Ако ти знаеш мога да те свържа със съответните хора ,които ще ти дадат много добра комисионна . Най-вероятно по-голяма от стойността на цялата реколта картофи на България.

:mrgreen: :lol: :shock:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 04 ное 2020 19:00

TNT написа:
miros написа:
honda написа:
Непринуден написа:
honda написа:За да покажа доказателства трябва да стане ясно и откъде ги имам. Никой не си издава информаторите.

Ясно. От сигурен източник пожелал анонимност знам, че (тук всеки пише каквото му харесва, примерно че си педал, Гунди е най-добрия БГ футболист, ЦСКА бил Литекс и всякакви такиа щуротии). Естествено никой не си издава информаторите.

Вече предложих на един колега във форума - аз съм готов да се закълна в най-скъпото -децата си, че на играчи от Черно море е било платено да играят симулативно срещу ЦСКА-София в мач игран на 04.05.2019. Ако си сигурен,че всичко е било чисто във въпросния мач съгласен ли си да се закълнеш в децата си?

И аз съм готов да се закълна,че преди две семици бях на мач ЦСКА-Клуж.
Но може и да бъркам и да съм бил на мач на Литекс.И понеже съм простичко момче,ще бъдеш ли така любезен да ми разясниш дали съм бил на мач наЦСКА и ако не съм бил,сложи клетва на децата ти за вярност и тежест на твърденията ти.И моля без лакърдии и локуми.

Лъжеш като дърта циганка.Всички знаят,че си бил на мач на ЦСКА--СОФИЯ (София) или като ви изписват в Европата- CSS !Ще се закълнеш ли,че не е вярно това коетосъм написал? :? :lol: :mrgreen:

Ами аз си написах и в предният пост.Аз съм простичко момче и бих се заклел във всяка една дума която пиша.Питам и теб на кой мач съм бил.И не ме интересува кой какво написал,и кой какво е казал.Аз казвам,че бях на мач на ЦСКА.И съм готов да дам клетва за това.И това беше отправено към колегата който иска клетви.Щом искаш и ти нещо или дай клетва ,че не съм бил на мач на ЦСКА като мъж,или продължи с лакърдиите като женски полов орган.Решението е твое.(Всъщност ти нямаш решение,ще се възползваш от втората възможност)
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 ное 2020 19:09

miros написа:
honda написа:
Непринуден написа:
honda написа:За да покажа доказателства трябва да стане ясно и откъде ги имам. Никой не си издава информаторите.

Ясно. От сигурен източник пожелал анонимност знам, че (тук всеки пише каквото му харесва, примерно че си педал, Гунди е най-добрия БГ футболист, ЦСКА бил Литекс и всякакви такиа щуротии). Естествено никой не си издава информаторите.

Вече предложих на един колега във форума - аз съм готов да се закълна в най-скъпото -децата си, че на играчи от Черно море е било платено да играят симулативно срещу ЦСКА-София в мач игран на 04.05.2019. Ако си сигурен,че всичко е било чисто във въпросния мач съгласен ли си да се закълнеш в децата си?

Но може и да бъркам и да съм бил на мач на Литекс.И понеже съм простичко момче,ще бъдеш ли така любезен да ми разясниш дали съм бил на мач наЦСКА и ако не съм бил,сложи клетва на децата ти за вярност и тежест на твърденията ти.И моля без лакърдии и локуми.

Първо се научи да си изписваш правилно името на отбора и тогава казвай на кой мач си бил.
Време е да си смениш снимката на Lovech forever. И подписа от НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА, на НАШЕТО ПРЕДАТЕЛСТВО Е СИЛНО КАТО ВАШАТА ЛЮБОВ.
Последна промяна от realno на 04 ное 2020 19:20, променено общо 2 пъти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 ное 2020 19:12

miros написа:
TNT написа:
miros написа:
honda написа:
Непринуден написа:

Лъжеш като дърта циганка.Всички знаят,че си бил на мач на ЦСКА--СОФИЯ (София) или като ви изписват в Европата- CSS !Ще се закълнеш ли,че не е вярно това коетосъм написал? :? :lol: :mrgreen:

Ами аз си написах и в предният пост.Аз съм простичко момче и бих се заклел във всяка една дума която пиша.Питам и теб на кой мач съм бил.И не ме интересува кой какво написал,и кой какво е казал.Аз казвам,че бях на мач на ЦСКА.И съм готов да дам клетва за това.И това беше отправено към колегата който иска клетви.Щом искаш и ти нещо или дай клетва ,че не съм бил на мач на ЦСКА като мъж,или продължи с лакърдиите като женски полов орган.Решението е твое.(Всъщност ти нямаш решение,ще се възползваш от втората възможност)

Ако бях припок щях да ти кажа дежурната им реплика когато нямат доводи, че трябва да си пиеш хапчетата и спешно да потърсиш помощ. Но няма да го кажа, защото само си признаваш, че си простичко момче. Говориш несвързано и не осъзнаваш какво казваш.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 04 ное 2020 19:18

realno написа:
miros написа:
TNT написа:
miros написа:
honda написа:
Непринуден написа:

Ако бях припок щях да ти кажа дежурната им реплика когато нямат доводи, че трябва да си пиеш хапчетата и спешно да потърсиш помощ. Но няма да го кажа, защото само си признаваш, че си простичко момче. Говориш несвързано и не осъзнаваш какво казваш.

Реално ака беше малко по-умен нямаше да се припознаеш в последното изречение написано от мен.Но уви!!!
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 04 ное 2020 19:35

TristaNNN написа:
Непринуден написа:Твърдиш, че в белите държави няма нито една фалирала фирма и всеки си изплаща задълженията по-рано или по-късно с разсрочвания? Аз все си мислех, че има фалиращи, както и че е съвсем нормално след това да започнат нов бизнес за препитанието си.

Да, като се замисля, световната икономика и прогреса се дължат точно на фалиралите фирми: Почваш си бизнесчето, хапваш и пийваш, пилееш парата, а сетне фалираш, завличаш персонала си, завличаш стотици партньори, барабар с държавата и хоп - правиш си нов бизнес, нова фирмичка и си свиркаш. Сладка работа. А ако си нагъл и в червата, може да твърдиш, че всъщност си старата фирма, тая фалиралата. :mrgreen:

Защо все си измисляте лъжи или слагате думи в устата ни, които не сме изричали?

Никъде не съ казал, че световния прогрес се движи от фалиращи фирми. Казвам, че има и такива. Може 5 милиарда бизнеса да са печеливши, но все има една фирма губеща. Вие твърдите, че няма и всеки се разплащал, било то и разсрочено. Тук аз или трябва уверено да твърдя, че съм прав, а вие нещо сте изкукуригали или да напусна тази глуповата дисусия. Няма смисъл да споря за нещо толкова очевидно. Съвсем друг въпрос е, че фалиращите дори не са единици, каквито вие не виждате и една по света, а са по-голяма част от регистрираните фирми.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 04 ное 2020 19:39

miros написа:дали съм бил на мач наЦСКА и ако не съм бил,сложи клетва на децата ти за вярност и тежест на твърденията ти.И моля без лакърдии и локуми.

Молбата ти не бе приета. При това целокупно, от стадото.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 04 ное 2020 19:42

И аз имам една простичка молба ама и аз ще бъда отсвирен с елегантна врътка като от стриптизьорки. Утре ЦСКА ли играе или друг (и кой) с Йънг Бойс? Същия въпрос мога да задам и за следващите ни мачове по програма. Кратък и ясен е.

И сега се почва с ама Литекс, ама Етрополе, ЦСКА ама София. Ние не уточняваме ама Динамо, ама Левски на циганите. Левски, то е ясно кои са и без другите уточнения.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 ное 2020 20:04

Динамовци умират от мъка, че ЦСКА бие наред в Европа. Еми заслужили са си тази съдба. То бива злоба, завист и омраза, ама такова чудо като тяхното го няма никъде по света.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 04 ное 2020 20:06

Непринуден написа:И аз имам една простичка молба ама и аз ще бъда отсвирен с елегантна врътка като от стриптизьорки. Утре ЦСКА ли играе или друг (и кой) с Йънг Бойс? Същия въпрос мога да задам и за следващите ни мачове по програма. Кратък и ясен е.

И сега се почва с ама Литекс, ама Етрополе, ЦСКА ама София. Ние не уточняваме ама Динамо, ама Левски на циганите. Левски, то е ясно кои са и без другите уточнения.

Отговорът на този въпрос е съвсем ясен . Утре играе ЦСКА - София ( София ) - преименуван и преместил се в София през 2016 год. Чавдар ( Етрополе ).

Върни се в “Левски”