Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот boabbb » 05 окт 2020 23:33

Pichichi написа:Тиретата взеха доста по-сериозни футболист от Десподов. Венецуелеца Пеняранда беше звезда на световното до 21 преди 3 години и записа силни мачове в Ла Лига с Малага и Гранада. Да видим, изненадвам се че този футболист идва в родния футбол.

Бате, щом е стигнал до тука, сметай за какво иде реч - тоя сигурно пие по кило ракия :lol: :lol: :lol: Иначе сериозно - ако влеземе и ние в схемите на фамилия Поцо, покрай тоя Джарета, може да се облажиме с наеми на бая свестни играчи ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 окт 2020 23:37

Когато съм го гледал играеше супер прилично като крило. Не мисля че има някакъв голям голов актив не е 9-ка но доста приличен флангови играч и той тогава беше лапе.
Определено може и да е доста поспрял за да дойде тук. Ще видим.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 окт 2020 00:45

Кой бе, ФМ легендата Пенаранда ли е тва? От Уотфорд/Гранада/Удинезе? Беше един от най-талантливите нападатели в играта до преди 2-3 сезона.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Еми...

Мнениеот Drunken_Master » 06 окт 2020 11:21

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 окт 2020 11:47

Пусни отдолу новите коментари :lol: :lol: :lol: Ще го удари щафета шпек на първия му мач в Разград :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

ЦСКА

Мнениеот Drunken_Master » 06 окт 2020 11:51

Не съм ги чел новите коментари, аз нямам фейсбук... Ама това момче тотално се осра, че има и опция за откупуването му. Не, че ми пука особено за Литекс (без да се обиждаш), понеже отдавна вече спрях да ходя на мачовете на ФК Тире, но това изобщо не е мъжка постъпка. По-скоро курвенска... Едно време Берлускони е давал доста пари на Ицо да заебе Барселона, но той никога дори не си е и помислял. Затова и феновете на Бурса толкова го боготворят.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 окт 2020 11:53

rhaegar написа:Кой бе, ФМ легендата Пенаранда ли е тва? От Уотфорд/Гранада/Удинезе? Беше един от най-талантливите нападатели в играта до преди 2-3 сезона.

Същият!
Явно доста е спрял за да дойде в нащо първенство макар че идеята е ясна. Да се изяви в ЛЕ и Поцо
да го шитнат някъде на печалба.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23 > 24

Мнениеот Drunken_Master » 06 окт 2020 11:57

Pichichi написа:
rhaegar написа:Кой бе, ФМ легендата Пенаранда ли е тва? От Уотфорд/Гранада/Удинезе? Беше един от най-талантливите нападатели в играта до преди 2-3 сезона.

Същият, явно доста е спрял за да дойде в нащо първенство макар че идеята е ясна. Да се изяви в ЛЕ и Поцо
да го шитнат някъде на печалба.

Готвиш ли се за мача ? :twisted:
Днес от 4:00 сутринта !!!
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 окт 2020 12:09

Не мисля да гледам!
Спейки ще се надявам Джими да направи още по-силен мач от предния и да стане 2:2!
После Лейкърсите изпадат в паника и губят финала с 4:2

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 06 окт 2020 13:02

Десподов нали имаше регистрация във форума и пишеше тук, или се бъркам :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”