Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CaptainBertorelli
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот CaptainBertorelli » 02 окт 2020 22:23

Е, те за август и септември, нямат дарения. Не е случайно, че нямаха отчет за август, както имаха предишните месеци. Едни 700 000 към данъчните, споменати от Сираков през юли, но нефигуриращи в отчета за юли...Как ли са платени през август и септември и съответно новите им данъчни задължения? Тук или е имало голямо анонимно дарение, или голям анонимен кредит. Няма средно положение!
Хайл Мусолини

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 02 окт 2020 22:32

CaptainBertorelli написа:Е, те за август и септември, нямат дарения. Не е случайно, че нямаха отчет за август, както имаха предишните месеци. Едни 700 000 към данъчните, споменати от Сираков през юли, но нефигуриращи в отчета за юли...Как ли са платени през август и септември и съответно новите им данъчни задължения? Тук или е имало голямо анонимно дарение, или голям анонимен кредит. Няма средно положение!

Ясно е, че кампанията с даренията, смс-ите и т.н е направена за прикиване на реалният начин за финансиране на клуба през последните 10 месеца и за това ми е смешно като почнат да разказват вицове как феновете спасявали отбора. То пак може да са феновете, но те са няколко фена. ;) Очквам поредният чичко паричко, назначен от Тиквата да се появи на бял свят и динамовци да превъртят играта. Клубът е там, където е бил винаги през последните години - в задкулисието. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2020 22:37

Ozzimozzi написа:...
Държавата в лицето на БМБ приложи двоен стандарт към нашият и вашият клуб при идентични ситуации, та не ми се правете на много велики. :mrgreen:

Вярно е така, дейва. Завлякохте български и всякакви данъкоплатци с едни 20 000 000 - 30 000 000, направиха ви нова лига и ви "поканиха", напук на всякакви спортни норми и разпоредби, че даже се напъват да се случи и припознаване, по тънката лайсна - с вресливи глашатаи, платени журналисти и всякаква друга нагаждаческа измет.
За щастие, ние не сме принизени и причислени към тоя гнусен и позорен стандарт, който се прилага спрямо вас, и с който е видно, че се гордеете. Припознавачи, узурпатори и мошеници! Срам за славния някога ЦСКА, позор за вечния съперник и спортните му ценности и еманация на статуквото и схемите в България! Футболното КТБ, но изпълнено по много по-гнусен и нагъл начин, това сте вие!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 02 окт 2020 22:44

Ozzimozzi написа:
CaptainBertorelli написа:Е, те за август и септември, нямат дарения. Не е случайно, че нямаха отчет за август, както имаха предишните месеци. Едни 700 000 към данъчните, споменати от Сираков през юли, но нефигуриращи в отчета за юли...Как ли са платени през август и септември и съответно новите им данъчни задължения? Тук или е имало голямо анонимно дарение, или голям анонимен кредит. Няма средно положение!

Ясно е, че кампанията с даренията, смс-ите и т.н е направена за прикиване на реалният начин за финансиране на клуба през последните 10 месеца и за това ми е смешно като почнат да разказват вицове как феновете спасявали отбора. То пак може да са феновете, но те са няколко фена. ;) Очквам поредният чичко паричко, назначен от Тиквата да се появи на бял свят и динамовци да превъртят играта. Клубът е там, където е бил винаги през последните години - в задкулисието. :)

В интерес на истината, имам достатъчно приятели говеда и те отделиха, каквото можаха. Но реално, въпреки това щяха да са си отишли, ако не бяха пари, за които е омерта да се говори. Както и да е, надявам се, че при нас някои хора в ръководството гледат и си правят изводите. Нищо не пречи, да направим и ние организация с членски карти. Ма говедата били първи... Първи са тук, копират западни клубове. Няма нищо срамно, в момента има еуфория при нас, пускането на членски карти преди Коледа, ще избие рибата! Нямам връзки нито с ръководство, нито с фракции, но ако някой ги има е редно да се сръчкат.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 02 окт 2020 22:53

Ребрандираните са прави го ева :? хванаха ни.
В Левски пари бол.
Верно въвели някъв смешен таван на заплатите , верно продават всичко което може да ритне топката в правилната посока повече от два пъти в мача , верно пуснаха/изпуснаха без пари национален състезател .....уж щото не му били плащали заплатата.
Ама иначе лъжат говедата с говеда , пари имат колко искаш.
Не взимат печки от Франция , а някакви никому ненужни , вечно преотстъпвани българчета , но и това е за да прикрият че ПАРИ В ЛЕВСКИ ИМА БОЛ.
Какви сте тъпанари .....ребрандирани.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 02 окт 2020 22:57

Е, така е. Боби Цонев е настроен благотворително, не е взел пари на ръка. Както и неговия мениджър, левскар от малък. Как ги събрахте толкова хора с мениджъри левскари от малки не знам, но повярвах в чудеса!
Хайл Мусолини

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 02 окт 2020 23:04

LoveAndPeace написа:Ребрандираните са прави го ева :? хванаха ни.
В Левски пари бол.
Верно въвели някъв смешен таван на заплатите , верно продават всичко което може да ритне топката в правилната посока повече от два пъти в мача , верно пуснаха/изпуснаха без пари национален състезател .....уж щото не му били плащали заплатата.
Ама иначе лъжат говедата с говеда , пари имат колко искаш.
Не взимат печки от Франция , а някакви никому ненужни , вечно преотстъпвани българчета , но и това е за да прикрият че ПАРИ В ЛЕВСКИ ИМА БОЛ.
Какви сте тъпанари .....ребрандирани.

Това с тавана при вас го слушам за пореден път. Още януари или февруари месец, бе ясно казано че наред с огромните задължения, клуба има по близо 2 милиона на месец текущи харчове. Тук изобщо не говоря за задълженията към НАП. И това при положение, че за една година Черепа е бил рекетиран с 24 милиона за да ви спаси задниците. Харчовете свихте последните два-три месеца, но реални приходи нямате никакви. Ясно е, че ви закрепита в разрез с всякакви правила, но и това си има своята цена и ще се види. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 03 окт 2020 04:01

Ozzimozzi написа:
honda написа:
Непринуден написа:Абе репресираните не се ли усещате, че ни занимавате с глупости? Понеже няма дискусия и осмисляне, няма да спомена, че нямате акъл "факт", както вие обичате да раздавате факти от вашата камбанария, що всичко това за което говорите не си го спазвате вие и нас да не ни занимавате с глупости?
Убили сме били ЦСКА, ако исате и заклали си го кръстете, безмислено е да си дрънкаме глупости.

Станали сте някакви стожери на правовия ред което на човек му идва в повече като ви слуша простотиите. След атентата над Локърби и ембаргото над Либия много европейски държави не го спазваха и си търгуваха нелегално петрол с Кадафито. По левскарсата логика ЕС нещо не е наред, припознал се е за правова демокрация и ред щуротии. Не, просто така излиза по-евтино. Както и на нас да минем през Литекс (кво стана с Етрополе? този хит спряхте да го пеете).

От друга страна говорите глупости какви честни сте били и сте си издържали клуба. Дрън-дрън. Първо нищо не издържате и с вашите пари си фалирахте. Павел Колев няколко пъти го слагаше фалита на няколко седмици разстояние. Задържането му с месеци НЕ Е с вашите пари. Второ, за мен пък вие не сте наред. Давате пари за нещо което не стига. Все едно аз да си давам заплатата за изплащането на външния дълг на България. С моите или на друг хиляда лева е все тая, дълга си стои. Достатъчно големи са лихвите, за да продължида расте. Това да гладувам за нещо безмислено е по-скоро глупост, а не повод за гордост и да се пъча пред тарикатите не плащащи безмислени пари, че били припоци.

Я пак :)
О свещенена простота.
Първо какъв ЕС по време на атентата над Локърби? Кога е атентата и кога е създаден ЕС?

Това е достатъчно. Седни си - слаб 2! :)

Не съм чел по-нататък още мненията, но мога да предположа отговора му. Разсъждавам по левскарски. КЕШ не е ШЛ просто защото не се нарича ШЛ, ЕИО не е ЕС защото пак там до началото на 90-те не се нарича така (и ЦСКА не е ЦСКА защото използва лиценза на Литекс). С две думи. Той е прав, а ШЛ, ЕС и ЦСКА са припознавачи.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 03 окт 2020 04:17

noo написа:Много се разчита на късата памет. Но не трябва да се връщаме 4 години назад. Към припознавачите имам един простичък въпрос: Защо адвокатите на отбора им, в пледоариите в международните съдилища, винаги твърдят, че те са Ловеч, а не наследници на умрялото отборче?

Не знам кого питаш, защото съм от ЦСКА, не съм припознавач. Така, отговора ми към припознавачите на всяка власт е, че адвокатите ни твърдят, че сме Литекс по една много проста причина, която ме учудва, че хора завършили дори само основно образование не могат да разберат. Пари. Всеки рационален субект на тази планета гледа да има повече пари и да губи по-малко (изключение е една група купуваща абонаментни карти, но излючението потвърждава правилото, а и нейното поведение не може да бъде меродавно за останалото човечество, колото и интересно и екстравагантно да изглежда и да привлича погледите и насмешките).
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 03 окт 2020 04:28

noo написа:Пак, че не говориш за закриването на Левски след оня мач за купата. Едва ли има смисъл да говорим за комунистическите безчинства.

damyanov1963 написа:
Mitata написа:
damyanov1963 написа:Попитах от кой е закрит и по каква причина, а не дали има според вас значение.
Щом не ви изнася да отговорите - а то е ясно защо, защото го закриват една година, след като ви създават вас, не се излагайте повече да го коментирате.

Фактите са важни, причини бол. А фактът е, че клубът ви е бил закрит.
Реално съвсем умишлено натрупаха дългове на ЦСКА, за да докарат клуба до фалит. Но пита ли някой нас, привържениците на клуба?

Не се измъква и ти, като еди какво си от еди що си, а отговори от кой и по какви причини. Абе няма ли един доблестен от вас да го признае?

И двамата пишете едно и също. Все искате да чуете комунисти и все питате нас цесекарите, което навежда на мисълта, че БКП и ЦСКА за вас е едно и също. Как да ви отговорят хората на тази глупост?

На единия трябва да му кажеш, че ЦСКА е закрил Левски през 85-та, а на другия, че ЦСКА се е създал година по-рано и после закрил година по-късно Левски. Така излиза от тези писания.

То и аз имам питане защо ударихте кулите близнаци. Не, не бъркам с питането си към вас, така както вие си мислите, че не бъркате като питате цсекарите за БКП. Кулите бяха ударени от радикални ислямисти така че най-логично е да питам синята агитка защо го направи.

Върни се в “Левски”