Италианската Серия А (2020-21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Real
Контакти:

Re: Италианската Серия А (2020-21)

Мнениеот Real » 29 сеп 2020 00:33

Groucho написа:
rhaegar написа:То никой не го е гледал тоя мач, може и да лъже. :lol:

Aз гледах 20-30 минути от второто полувреме.

И аз го гледах, не лъже.
Колегата от Имперския Корпус има ли идея защо Дибала търка пейката, к'ъфф и откъде е тоя шоколадовия халф и защо Артур не почна мача? Първи мач на Юве гледам този сезон и Пирло ми скри топката...
На Криско преди мач трябва да му проверяват гуменките за експлозиви, басси! Не е нормално да скача така на тия години!

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 29 сеп 2020 10:07

Udoji90 написа:Абе, щом срещу Сити дадоха 3 дузпи, вече няма от какво да си потресен. :lol:
Иначе аз като относително неутрален спрямо водещите отбори се надявам на по-интригуващ сезон, т.е. някой (може би Интер, може би Лацио) да подложи Ювентус под по-голямо напрежение, така че шампионът да не се реши твърде рано.
И също така отново се надявам Аталанта да правят зрелищни мачове и ще се радвам пак да влязат в 4-ката.

Крайно време е Милан да направи добър сезон и да се върне в ШЛ. Както казах, чичо Ибра има още несвършена работа на терена и според мен тя е да върне Милан, където му е мястото. При Пиоли като цяло за първи път от години играят добър футбол и най-важното - постигат резултати. Направиха отлични мачове след НГ, сега също започват силно, така че се надявам да успеят да се преборят за място в Топ 4. Аталанта са симпатяги, но се наиграха, нищо лично против пичовете, но ЛЕ сякаш повече им подхожда. :roll:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 сеп 2020 15:37

Наполи имали много позитивни за Ковид, нищо чудно да отложат мача им с Ювентус от третия кръг.

Милан май продали Пакета на Лион за цели 20 милиона евро. Много пари, при положение, че на бразилеца основното му умение е следното нещо :lol: :arrow:

Изображение

Fbf

Мнениеот Fbf » 29 сеп 2020 17:09

KOPScousers написа:
Udoji90 написа:Абе, щом срещу Сити дадоха 3 дузпи, вече няма от какво да си потресен. :lol:
Иначе аз като относително неутрален спрямо водещите отбори се надявам на по-интригуващ сезон, т.е. някой (може би Интер, може би Лацио) да подложи Ювентус под по-голямо напрежение, така че шампионът да не се реши твърде рано.
И също така отново се надявам Аталанта да правят зрелищни мачове и ще се радвам пак да влязат в 4-ката.

Крайно време е Милан да направи добър сезон и да се върне в ШЛ. Както казах, чичо Ибра има още несвършена работа на терена и според мен тя е да върне Милан, където му е мястото. При Пиоли като цяло за първи път от години играят добър футбол и най-важното - постигат резултати. Направиха отлични мачове след НГ, сега също започват силно, така че се надявам да успеят да се преборят за място в Топ 4. Аталанта са симпатяги, но се наиграха, нищо лично против пичовете, но ЛЕ сякаш повече им подхожда. :roll:

Съмнявам се росонерите да могата да изместят за място в топ 4, някой между Интер, Лацио, Юве, неаполетанците и Аталанта.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 30 сеп 2020 12:26

Groucho написа:Милан май продали Пакета на Лион за цели 20 милиона евро. Много пари, при положение, че на бразилеца основното му умение е следното нещо :lol: :arrow:

Не се радвай, ами кажи кога купувате Бакайоко :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Fbf написа:Съмнявам се росонерите да могата да изместят за място в топ 4, някой между Интер, Лацио, Юве, неаполетанците и Аталанта.

Според мен няма да влезете в четворката, Рино и "новия" Милан ви дишат във врата :? И доста слаба селекция направихте :?
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 30 сеп 2020 12:38

locke написа:Не се радвай, ами кажи кога купувате Бакайоко :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Ем, слуховете са, че в Милан чакат последния ден от трансферния прозорец.
Марина да мигне и да свали цената на 11 015 000 евро :lol:

А и се появиха спекулации, че ПСЖ иска да го взима за 40 млн., което е крайно невероятно, та ще видим какво ще стане с Бакайоко.
Ако остане в Челси, могат да го направят примерно централен защитник, след като не харесват халфовите му качества :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 сеп 2020 12:47

Тоя безполезен негер освен за чистач в Кобъм не става за нищо друго.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 сеп 2020 13:14

Groucho написа:Наполи имали много позитивни за Ковид, нищо чудно да отложат мача им с Ювентус от третия кръг.

Милан май продали Пакета на Лион за цели 20 милиона евро. Много пари, при положение, че на бразилеца основното му умение е следното нещо :lol: :arrow:

Изображение

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Тоя пич от клипа няма ли да дойде на проби в някое отборче от А група?
Ей те па закриха тигрите!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 30 сеп 2020 13:17

rhaegar написа:Тоя безполезен негер освен за чистач в Кобъм не става за нищо друго.

В Милан игра добре един полусезон, аз съм ОК да се върне и да е резерва на Кеси. В Челси сигурно Канте му е направил Вуду и затова не са му се получили нещата на Бакайоко :lol:

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 30 сеп 2020 13:36

Не, просто италианското е трагично :mrgreen: Виж, че Лацио с едни клетници от Ливърпул мачка, Ибра и Роналдо ще си цъкат до 40 и ще са голмайстори :?
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Върни се в “Архив”