Впрочем тая фалшива публика дето я издокарват на тв-то размазана като ваденки по трибуните направо ме хвърля в тъч. Все едно играя фифа 99, ако си спомняте там трибуните бяха нарисувани по същия начин и се виждаше всеки пиксел.
Ла Лига (сезон 2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (сезон 2020-21)
Ла Реал и Реал М хиксираха. Да видим как ще се възползват Барса, Атлетико и Севиля...
Впрочем тая фалшива публика дето я издокарват на тв-то размазана като ваденки по трибуните направо ме хвърля в тъч. Все едно играя фифа 99, ако си спомняте там трибуните бяха нарисувани по същия начин и се виждаше всеки пиксел.
maikop написа:Ла Реал и Реал М хиксираха. Да видим как ще се възползват Барса, Атлетико и Севиля...![]()
И четвъртият влиза в ШЛ, така че няма значение как ще се възползват изброените отбори от теб. Зидан вече, ако и до четвъртото място не може да стигне не знам.
kingofpop написа:...Явно всичките тормози и унижения,нанесени през годините, яко са го комплексирали и са му чукнали психиката, просто няма друго обяснение![]()
![]()
Мда. Това май обяснява подписа ти и постоянното висене в темите на един английски отбор.
Sardukar написа:Уелсецът има повече голове, повече асистенции, повече купи, дори по-хубав гол на финал в ШЛ!
Не казвам, че е по-добър играч от Зизу, но заслужаваше много повече уважение от колкото получи.
Рядко съм съгласен с теб, но тук си абсолютно прав!
(...една забележка - далеч не всички фенове на Мадрид мразят, освиркват или плюят Бейл.
- Los Che
- Контакти:
Не винаги спортно-техническите качества са определящи за избора на един играч. Има и адаптация към новото място, включване в културно-масовите мерприятия на отбора след мача / чувал съм за един играч в България който отказвал да участва в моабетите, друг англичанин хойкал по съпругите на съотборниците си - това разваля атмосферата в съблекалнята/ Ема Рийс-Джоунс може да тъгува по маглата в Лондон. Искат малката Алба да контактува само с изисканите младежи по "Бейкър стрийт".
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Real написа:kingofpop написа:...Явно всичките тормози и унижения,нанесени през годините, яко са го комплексирали и са му чукнали психиката, просто няма друго обяснение![]()
![]()
Мда. Това май обяснява подписа ти и постоянното висене в темите на един английски отбор.
Всъщност отново се изказваш неподготвен. Аз си пиша във форума им от години, много преди мачовете миналата година. Подписът ми също е много преди това. А и там общия резултат е 4-3, не е 5-0, или 2-6, както ние ви унижаваме
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- KOPScousers
- Контакти:
kingofpop написа:Real написа:kingofpop написа:...Явно всичките тормози и унижения,нанесени през годините, яко са го комплексирали и са му чукнали психиката, просто няма друго обяснение![]()
![]()
Всъщност отново се изказваш неподготвен. Аз си пиша във форума им от години, много преди мачовете миналата година. Подписът ми също е много преди това. А и там общия резултат е 4-3, не е 5-0, или 2-6, както ние ви унижавамепредполагам сега осъзнаваш колко жалък опит за сравнение се опита да измислиш
Е как ще е отпреди това, като последният кръг във ВЛ тогава беше след като ви бихме 4-0? Или забравяме, че при издънка на Сити имахме шанс да станем шампиони още тогава? Ей така като почнеш да се правиш на ощипан си ми много забавен. Бтв, може да го махнеш вече, не е актуално. Последният път, в който Ливърпул беше на върха на Коледа, стана шампион. Само информативно.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
kingofpop написа:Real написа:kingofpop написа:...Явно всичките тормози и унижения,нанесени през годините, яко са го комплексирали и са му чукнали психиката, просто няма друго обяснение![]()
![]()
Всъщност отново се изказваш неподготвен. Аз си пиша във форума им от години, много преди мачовете миналата година. Подписът ми също е много преди това. А и там общия резултат е 4-3, не е 5-0, или 2-6, както ние ви унижавамепредполагам сега осъзнаваш колко жалък опит за сравнение се опита да измислиш
Комплексар си единствено ти и си личи по всичките ти мнения. Повечето хора, дори не ти и обръщат внимание точно затова.
Една година ревеше за 4:0 от Ливърпул, а после почна да броиш дузпите за Реал Мадрид като Илиан Илиев след мач срещу Левски.
Точно затова трябва УЕФА най-накрая да ви даде една ШЛ, че да спре тази ваша истерия и този рев.
Нападателят на Барселона Луис Суарес има постигнато споразумение с Атлетико Мадрид, но за да влезе то в сила, трябва да бъдат изпълнени определени условия.
Суарес се е договорил за двугодишен договор с „дюшекчиите“, твърди радио „Cadena COPE“.
Преди да вземе Суарес, Атлетико Мадрид трябва да се раздели с Диего Коста, но на този етап за нападателя няма оферти.
Изпълнителният директор на Атлетико Мадрид Хил Марин и треньорът Диего Симеоне са в постоянен контакт с уругвайския футболист.
В същото време Суарес не може да се разбере с Барселона, тъй като нападателят иска да получи цялата си заплата, която му се полага до края на договора му с клуба, а той изтича на 30 юни 2021 година.
Атлетико Мадрид не се е отказал от намеренията си да привлече Луис Суарес и „дюшекчиите“ продължат да следят внимателно случващото се с него.
- JackPackage
- Контакти:
1914.1902 написа:Нападателят на Барселона Луис Суарес има постигнато споразумение с Атлетико Мадрид, но за да влезе то в сила, трябва да бъдат изпълнени определени условия.
Суарес се е договорил за двугодишен договор с „дюшекчиите“, твърди радио „Cadena COPE“.
Преди да вземе Суарес, Атлетико Мадрид трябва да се раздели с Диего Коста, но на този етап за нападателя няма оферти.
Изпълнителният директор на Атлетико Мадрид Хил Марин и треньорът Диего Симеоне са в постоянен контакт с уругвайския футболист.
В същото време Суарес не може да се разбере с Барселона, тъй като нападателят иска да получи цялата си заплата, която му се полага до края на договора му с клуба, а той изтича на 30 юни 2021 година.
Атлетико Мадрид не се е отказал от намеренията си да привлече Луис Суарес и „дюшекчиите“ продължат да следят внимателно случващото се с него.
Няма с Диего Коста да се разделяме, а с Мората (1г под наем в Юве за 10 млн + 45 млн опция за продажба).
Суарез се е разбрал за личните си условия при нас и ще напусне Барса като свободен агент (за разтрогването ще вземе 7 млн компенсация, а не 14, колкото иска)
Чоло, Диего Коста и Суарез в един отбор ще е голяма забава за хейтърите
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]