Колоездене

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Колоездене

Мнениеот rhaegar » 18 сеп 2020 22:59

Отличен тур за Сънуеб.

Дано утре има поне интрига в часовника.

Инеос са обявили, че Карапаз ще е ко-лидер на отбора във Вуелтата. Ама ако формата на Фрум не се подобри фрапиращо, по-скоро ще е единствен лидер.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 19 сеп 2020 11:55

Днешния етап обещаваше да бъде наистина много интересен, но след разликите до момента не очаквам в него да се случат някакви кой знае какви важни събития. Мисля, че тази минута е предостатъчна на Роглич за генералното класиране , и ако не му се случи нещо тя ще му бъде достатъчна да спечели и на практика обиколката. Нещо повече, очаквам днес да бие Погачар в часовника, а най-вероятно и да спечели етапа.
Другата въпросителна е за последното място на подиума, където Лопез към момента има предина от 1.40 пред Ричи Порт. Втория със сигурност е по-добрия часовникар, и ако в етапа не фигурираше финалното изкачване, то той със сигурност щеше да заличи изоставането си. И все пак очаквам да видим битка до края между двамата, и разликата може би на ще бъде на кантар до края.
Трудно ще бъде да посочим кой ще спечели часовника, защото в групата има много добри часовникари, и някои вероятно са съхранявали сили именно за етапна победа. Моя фаворит за днес обаче е Роглич, и смятам, че днес е деня, в който да покаже на всички, че е най-добрия в тазгодишния тур, и да покаже, че заслужено ще облече жълтата фланелка на подиума. Смятам, че отбора му го съхрани добре в етапите, и днес може да направи едно силно в каране в етап, в който се чувства в свои води. Другото ми очакване е за много сериозна доминация в днешния ден на Висма, защото почти всички състезатели са изкючителни часовникари. Отбора винаги е бил силен в часовниците и има традиции в тези етапи. Освен роглич, Дюмолен, Ван аерт, Къс, Мартин, ако разбира се не излязат на разходка, е вероятно да видим в първите 10.
Рядко сме свидетели на часовник с подобно изкачване от първа категория, и днешния етап обещава да бъде черешката на тортата в тазгодишния тур, за това задължава да бъде наблюдаван.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 сеп 2020 19:07

Това е нещо феноменално.

Изображение

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 19 сеп 2020 19:35

Аз нямам думи.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 19 сеп 2020 20:37

Аз предлагам Роглич догодина да вземе за Тур-а за грегари и Фруум и Кинтана, че явно с 5 страхотни съотборници и катерачи не става. Феноменален Погачар, много мога да напиша, но няма смисъл, свръхестествено е практически сам да биеш подобен отбор.
Много се радвам за Ричи Порт, след всичките нещастия през годините утре ще бъде на подиума на Шанз- Елизе. Напълно заслужено за един страхотен спортист като него.

П.п. Хейта настрана, евала на Роглич, че поздрави Погачар накрая, не всеки би имал сили да го направи.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 сеп 2020 21:35

В крайна сметка пасивноста на Роглич и Висма им изигра лоша шега. Не натиснаха още в етапа с вятъра, после позволиха на Погачар да навакса 30 секунди без да го гонят. Сякаш до самия край не вярваха, че е способен да навакса достатъчно време.

Изображение

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 19 сеп 2020 23:45

То онези, които въобще са вярвали в подобно нещо са били неколцина. Но ето че се случи. По-рано бяхме писали много за висма и роглич, за държанието им по време на състезанието, че то в един момент може да им изиграе лоша шега, и ето че се случи. Просто никой не очакваше да се случи точно сега. Защото когато преминаха през всички трудни етапи си помислихме, че роглич наистина е най-добър, но ето, че той демострира своята слабост, за която всички предполагахме. Изключителен завършек на тура. Спази си обещанието да бъде необикновен.
А каква да кажем за погачар. На 21 печели жълтата, бялата и фланелката на точки. Мисля, че това казва всичко. След залеза на колоездачи като контадор, нибали и валверде се бях притеснил, че колоезденето скоро няма да бъде същото, но с младежи като погачар бъдещето е розово.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 сеп 2020 13:03

Този удар сега е целенасочен, за да се измести фокуса от ОЧЕВИДНИЯ допингиран, астматик Фрум.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 сеп 2020 17:09

Те всички са допингирани, просто нещата които взимат още не са забранени.

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 сеп 2020 12:35

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Евала на Погачар, Висма трябва да бъдат разпуснати след този тур!
:mrgreen:

Върни се в “Други спортове”