Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот koisa » 06 сеп 2020 10:57

csimoen2 написа:Колеги, някой има ли впечатление от играта на португалеца? Него ли фаулираха за дузпата?

Насиру Мохамед фаулираха след пробив... Иначе на мен португалеца ми се видя стабилен предвид другите опции, които имаме. Но все пак това е контрола с Витоша, а тях с резервите на резервите от сън събудени би трябвало да ги бием. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 сеп 2020 13:06

csimoen2 написа:Колеги, някой има ли впечатление от играта на португалеца? Него ли фаулираха за дузпата?

Тича , бори се , измъкна няколко топки , които Найденов най-вероятно щеше да сгреши или изкара в тъч. Малко обаче е плажно футболистче , направи няколко паса и центрирания с вътрешната страна на крака при които тялото му имаше странна композиция.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 сеп 2020 15:23

Така ще е. В момента отсяваме плявата от плявата. Едно зрънце да изпадне пак е кяр. Поне няма да сме валат.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2020 15:37

Интервюто на Наско с Томека по-скоро ми хареса - умерен оптимист. Не ми хареса, че явно господин Тодоров никой няма да го мръдне и с топ. Да не говорим за Колев. Все си мисля, че предвид обстоятелствата от март до юни можеха да направят така че Холмс да бъде продаден, а не така да си тръгне.
По отношение на вечния спор треньора или играчите са по-важни за клуба, смятам, че ако играта цикли, не играчите, а треньора трябва да се маха, а отборът да се заздравява като колектив (тоест да се запазва) и подобрява, ако може с единици. Един добър треньор може да направи силен колектив и боеспособен тим от от едни неособено добри футболисти и един посредствен треньор може да направи скапан отбор, който се представя под нивото си, от качествени единици и колектив (Митов, Вуцов, ...кофти ми е да призная, но - Роси, Ратко). Сираков ще го разбере по трудния начин, за съжаление. С оставянето на Тодоров си мисля, че не върши добра услуга нито на "Левски", нито на Тодоров, нито на кампанията за спасяването на клуба и намирането на спонсори (с какво ще сме привлекателни във втората седмица за спонсорите). Мога и да се лъжа, и всъщност Тодоров да направи много добър отбор. Ще видим. Все пак не е чак от толкова отдавна начело на "Левски".

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 06 сеп 2020 15:48

metodito написа:Интервюто на Наско с Томека по-скоро ми хареса - умерен оптимист. Не ми хареса, че явно господин Тодоров никой няма да го мръдне и с топ. Да не говорим за Колев. Все си мисля, че предвид обстоятелствата от март до юни можеха да направят така че Холмс да бъде продаден, а не така да си тръгне.
По отношение на вечния спор треньора или играчите са по-важни за клуба, смятам, че ако играта цикли, не играчите, а треньора трябва да се маха, а отборът да се заздравява като колектив (тоест да се запазва) и подобрява, ако може с единици. Един добър треньор може да направи силен колектив и боеспособен тим от от едни неособено добри футболисти и един посредствен треньор може да направи скапан отбор, който се представя под нивото си, от качествени единици и колектив (Митов, Вуцов, ...кофти ми е да призная, но - Роси, Ратко). Сираков ще го разбере по трудния начин, за съжаление. С оставянето на Тодоров си мисля, че не върши добра услуга нито на "Левски", нито на Тодоров, нито на кампанията за спасяването на клуба и намирането на спонсори (с какво ще сме привлекателни във втората седмица за спонсорите). Мога и да се лъжа, и всъщност Тодоров да направи много добър отбор. Ще видим. Все пак не е чак от толкова отдавна начело на "Левски".

Точен коментар

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 сеп 2020 16:25

Докато няма Генерален спонсор, Гошо Тодоров ще си води отбора. Той си го обичка и не плюе футболистите. Може би Генералният спонсор ще си дойде с треньора. Спонсор няма, защото Управляващата мафия, наследник на трибуквени дезеита, ще го ударят. А чужд спонсор не се задава.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 06 сеп 2020 16:25

:(
“Сините“ са доволни и от Клаудио Тавареш, но въпреки това е преценено, че на този етап той няма да бъде ангажиран, тъй като политиката на клуба е да разчита на чужденци, ако те се открояват чувствително над наличните футболисти.
....
Тавареш също се е понрави и е показал, че е школуван играч, но на „Герена“ разчитат твърдо на Ивайло Найденов, който е младежки национал на България.

Роналдо ли чакат :evil:
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2020 16:46

А Ивайло не е бек. [:facepalm:]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 сеп 2020 18:17

NOMER14 написа:Докато няма Генерален спонсор, Гошо Тодоров ще си води отбора. Той си го обичка и не плюе футболистите. Може би Генералният спонсор ще си дойде с треньора. Спонсор няма, защото Управляващата мафия, наследник на трибуквени дезеита, ще го ударят. А чужд спонсор не се задава.

Е откъде да ти се зададе този чужд спонсор? Нали за да спонсорира трябва да има нещо тук? Кво ще рекламира производството си на мигачи или щавена кожа за седалки? :lol:
А от достатъчно мощните олигарси имаше трима дет бяха склонни да мятат пари. Единият го отсвириха, а другите двама си имат отбори.
Практически големи спонсори в Бг могат да бъдат в момента Виваком при които в момента не е ясно какво става, а си имаме наследствени проблеми - трите големи банки, като най-големите две са чужди и не проявяват интерес, евентуално имаш Лукойл и сикаджийските структури. Това е положението. Други нема.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 сеп 2020 12:13

Аз не мога да си обясня нещо... търсят играчи без пари, които да се открояват над останалите, а взимат Даске, Стаматов и т.н.
Те по-точно с какво се открояват над останалите? :roll: И накрая, ако вземат да подпишат с Курдов, то логиката в думите им съвсем ще изчезне...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”