Мнениеот metodito » 06 сеп 2020 15:37
Интервюто на Наско с Томека по-скоро ми хареса - умерен оптимист. Не ми хареса, че явно господин Тодоров никой няма да го мръдне и с топ. Да не говорим за Колев. Все си мисля, че предвид обстоятелствата от март до юни можеха да направят така че Холмс да бъде продаден, а не така да си тръгне.
По отношение на вечния спор треньора или играчите са по-важни за клуба, смятам, че ако играта цикли, не играчите, а треньора трябва да се маха, а отборът да се заздравява като колектив (тоест да се запазва) и подобрява, ако може с единици. Един добър треньор може да направи силен колектив и боеспособен тим от от едни неособено добри футболисти и един посредствен треньор може да направи скапан отбор, който се представя под нивото си, от качествени единици и колектив (Митов, Вуцов, ...кофти ми е да призная, но - Роси, Ратко). Сираков ще го разбере по трудния начин, за съжаление. С оставянето на Тодоров си мисля, че не върши добра услуга нито на "Левски", нито на Тодоров, нито на кампанията за спасяването на клуба и намирането на спонсори (с какво ще сме привлекателни във втората седмица за спонсорите). Мога и да се лъжа, и всъщност Тодоров да направи много добър отбор. Ще видим. Все пак не е чак от толкова отдавна начело на "Левски".