Колоездене
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Колоездене
Победата на Фрум в Джирото 2018 е едно от най- впечатляващите неща, които съм виждал, а тогава бая се бях настроил против него.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Аз им сера на допинга. Абсолютно всички са назобени, никой не е хванат в реално време, след пет години се сещат да променят класирания.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Не пишете за допинг, не пишете за Фрум че съм бътхърнат като чорбар

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Интересен първи етап, благодарение главно на атмосферните условия, но и наистина организаторите тази година са направили едно по-различно трасе с оглед това, което сме свикнали да виждаме. Този етап следваше като откриващ да бъде равен като дъска, но състезателите се движеха повече нагоре и надолу, а дъжда обърка допълнително сметките на спринтьорите. И все пак с оглед всичко това победителя не е чак толкова изненадващ, и ако приемем че някой от фаворитите за етапа като Юън и Ницоло имаха проблеми по време на състезанието и не се очакваше да дойдат свежи на финала, то за Бенет извинение няма и това поне според мен бе грандиозна издънка от страна на куикстеп, отбор, който сме свикнали да виждаме всяка година да побеждава със спринтьорите си. С оглед на всичко това Кристоф се оказа почти без конкуренция от изявени спринтьори, и това му бе достатъчно да запише победа. Честито на него и UAE.
Днес, отново противно на очакванията, на толкова ранен стадии на състезанието ни очаква първия по-сериозен етап, тъй че пак ще бъде много интересно.
Днес, отново противно на очакванията, на толкова ранен стадии на състезанието ни очаква първия по-сериозен етап, тъй че пак ще бъде много интересно.
То като цяло само втората седмица е по-лежерна. Първата и третата са силни.
Днес е хубав ден за някой като Аланфилип, Ван Аерт, Тайш Бенот, Ван Авермат, Трентин.
Днес е хубав ден за някой като Аланфилип, Ван Аерт, Тайш Бенот, Ван Авермат, Трентин.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Да, вероятно е да спечели някой от така наречените класици със самостоятелна атака преди финала на някоя от последните или последната височина. Лично аз не очаквам да пристигне голяма група на финала.
Етапа също ще е интересен и с това, че видим кой в каква форма е от фаворитите, и също кой с какви цели ще бъде в тазгодишния тур. Ако алафилип кара днес за победа, то ще е ясно, че ще се бори за етапи и за друга фланелка, но не и жълтата. Ван аерт съм склонен да мисля, че няма да гони победата , защото етапа е достатъчно сериозен и ще работи за отбора, отделно мисля, че е много вероятно победителя да е от откъснала се група още в начолото, където висма е малко вероятно да пласират свой състезател. Също може би днес ще видим някой от претендентите за фланелката на катерач да бъдат в откъсване, защото въпреки че сме още в началото, в днешния етап ще се раздадат много точки за това класиране. Етапа ще е много интересен, вчера видяхме доста падания, ще видим как са се отразили на състезателите, и кой от водещите колоездачи ще губи време още на старта на тура.
Етапа също ще е интересен и с това, че видим кой в каква форма е от фаворитите, и също кой с какви цели ще бъде в тазгодишния тур. Ако алафилип кара днес за победа, то ще е ясно, че ще се бори за етапи и за друга фланелка, но не и жълтата. Ван аерт съм склонен да мисля, че няма да гони победата , защото етапа е достатъчно сериозен и ще работи за отбора, отделно мисля, че е много вероятно победителя да е от откъснала се група още в начолото, където висма е малко вероятно да пласират свой състезател. Също може би днес ще видим някой от претендентите за фланелката на катерач да бъдат в откъсване, защото въпреки че сме още в началото, в днешния етап ще се раздадат много точки за това класиране. Етапа ще е много интересен, вчера видяхме доста падания, ще видим как са се отразили на състезателите, и кой от водещите колоездачи ще губи време още на старта на тура.
Погледнах за секунда залозите на бъкмейкърите за днешен победител. С най-голям шанс за победа е Алафилип, и както вече споменах, ако наистина не кара за жълтата фланелка, то е много вероятно да я спечели, защото етапа му пасва перфектно. Споделих личните си очаквания за него като го имам победител за фланелката за най-добър катерач, днес до голяма степен очаквам да получа отговор дали наистина ще кара за нея.
Сред другите фаворити на букмейкърите са имената на Ван аерт, за който вече споделих, че не очаквам да се бори за победа, серхио игита, на който също му пасва етапа добре , но там все още не е сигурно дали ще се кара единствено за уран и дали няма да имат план б, за да бъде жертван добър състезател като него с подобна свободна роля в случай, че нещо стане с уран, още в началото на състезанието.
Роглич също е даден като потенциален победител, което звучи по-скоро ъпсурдно, и значи основната група да пристигне първа на финала, където роглич да ги бие, мисля, че това няма да се случи.
Томас де Генд кара всяка година за етап и печели по един, но го прави обикновено по-далеч в състезанието, където няма толкова свежи състезатели, които да гонят, така че малко вероятно е да е той.
Валверде вече смятам, че е името, което спокойно може да е считано за един от фаворитите днес. Мувистар заявиха, че ще карат за етапни победи, тъй че тази опция звучи добре на коеф 23.00.
Надолу също има много имена, които потенциално имат шанс, но ако алафилип реши да кара днес за победа и не му се случи нещо също смятам, че е фаворит номер 1.
Сред другите фаворити на букмейкърите са имената на Ван аерт, за който вече споделих, че не очаквам да се бори за победа, серхио игита, на който също му пасва етапа добре , но там все още не е сигурно дали ще се кара единствено за уран и дали няма да имат план б, за да бъде жертван добър състезател като него с подобна свободна роля в случай, че нещо стане с уран, още в началото на състезанието.
Роглич също е даден като потенциален победител, което звучи по-скоро ъпсурдно, и значи основната група да пристигне първа на финала, където роглич да ги бие, мисля, че това няма да се случи.
Томас де Генд кара всяка година за етап и печели по един, но го прави обикновено по-далеч в състезанието, където няма толкова свежи състезатели, които да гонят, така че малко вероятно е да е той.
Валверде вече смятам, че е името, което спокойно може да е считано за един от фаворитите днес. Мувистар заявиха, че ще карат за етапни победи, тъй че тази опция звучи добре на коеф 23.00.
Надолу също има много имена, които потенциално имат шанс, но ако алафилип реши да кара днес за победа и не му се случи нещо също смятам, че е фаворит номер 1.
Дължината на етапите ме убива. На коментаторите обаче им е кеф
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Евроспорт започва излъчването на US OPEN и вечер няма да има повторение на етапите. Някой има ли представа дали ще бъдат качвани някъде за да могат да бъдат гледани след прякото предаване, което очевидно е в работно време.