3 кръг /Черно море - Лудогорец/ 22.08.20 Събота 21.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: 3 кръг /Черно море - Лудогорец/ 22.08.20 Събота 21.00ч.

Мнениеот ogrizko » 20 авг 2020 13:37

тия са мега зле!
да сте забелязали, че имахме 16 човека с коронавирус и че отбора няма подготовка заради 1 месец карантини и глупости ....ако не загубим от Лудогорец ще е супер за мен :roll: даже ми е чудно, че имаме 4 точки и сме на 1 място ......ама все пак Лудогорец си е класа, дано не паднем..... с подготовка можеше и да си мислим за победа :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 20 авг 2020 15:29

Ако трябва да съм честен Лудогорец преди ми бяха симпатични. С изцепките на Домусчиев и превръщането им в "отбор на властта" вече са в същата графа, заедно с Левски, ЦСКА (или Литекс, кой както му харесва) и Славия. Що се отнася до мача, не трябва да сме толкова песимистично настроени. Нещо куца при лудите. Не знам какво е. Дали причината е в треньора или играчите, нямам идея? Факт е обаче че са на светлинни години от футбола, който демонстрираха преди години, когато разполагаха с играчи доста по-слаби от сегашните си звезди. Върба вероятно е добър треньор, но нещо не му се получава, според мен и вероятно не е далеч денят, при който ще си тръгне от Разград. За мен слабото им мято е защитата - Сисиньо е бавен, склонен е да прави много грешки и задължително Курьор или Родриго трябва да са срещу него. Моци (ако е титуляр) отдавна му е минало времето, а и си е с жълт картон от съблекалнята. Григоре и Недялков също не са във върховата си форма. Така че шансове има, просто трябва да се възползваме от тях. Какво става с Патрик? Има ли някакви новини за трансфера му?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 авг 2020 19:02

Не знам, според мен Лудогорец повлияват добре българския футбол... преди това бяха все Левски и ЦСКА .......сега покрай Лудогорец взеха Левски и ЦСКА(-)(1948)(и други ако има) да са ми по-симпатични и чак да ми става жал на моменти за тях, че им е голяма мъка вече 10 години :lol: :lol: :lol:
ама и Лудогорец са ми симпатични поне играят футбол и в Европа не срамят страната..... освен това сега примерно и Локо Пд взеха да следват примера, че провинциалните отбори може да постигат успехи :roll:
но да, преди по-симпатични бяха и сега малко спадна заряда към тях, но все пак не мога да кажа, че ме дразнят....
иначе си прав определено нещата им куцат и това е, че няма търпение достатъчно и се търсят големи резултати и все да сме в ШЛ или ЛЕ...... еми, един сезон пропусни, подмлади отбора, избери правилния ама наистина правилния треньор, не само по визитка ....сякаш за Домусчиев българските треньори не стават, все "надгражда" с чуждестранни и стават издънките :lol: та, пропусни един сезон и се подготви, изгради наново стила с новите си играчи и така..... ама щото се гледа на дребно както повечето хора гледам, че гледат.... все бързи резултати, да не вземе да изтървем нещо.... трябва на всяка цена да сме шампиони 100 години подред ....затова буксуват вече няколко години :idea: като си позволят един нулев сезон и през тоя нулев сезон се впрегнат на максимум да изградят и подмладят отбора ще са много по-добре..... ама няма да се сетят 100% ;)

винаги има шанс да бием, може и да сме оптимисти .....но нека си признаем, че сме прецакани спрямо всички отбори - прекалено много играчи с коронавирус и прекалено дълго, абсолютно никаква подготовка за сезона реално..... играем с мускули и желание, но нито имаме бързината, нито издръжливостта ....засега имаме по-скоро късмет.... срещу Славия успяхме да вкараме 1 от 2 положения ...срещу Етър поведохме с 0:2 до 10 мин. и после късмет, че не получихме гол да се закучи мача.... ако късмета тоя сезон се е обърнал в наша полза - да ги бием Лудогорец, ама без доста късмет не вярвам да стане :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 авг 2020 09:33

Няма да сте капо!
1X ще е мача. Ще влезете в топ6 за сметка на Левски! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 авг 2020 10:27

Бием!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 авг 2020 20:20

Идват от ШЛ - победа и отивт в ШЛ - един мач само. Твърдо бием! Просто трябва да се играе на макс и безмилотно за всяка педя терен. Илиан знае какво да им каже! 3:0 :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 22 авг 2020 09:12

Най-новото попълнение на "моряците" е в групата за мача с Лудогорец

Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи групата за срещата с Лудогорец. В нея попадна последното ново попълнение на “моряците” Файсел Касми. Белгиецът подписа договор с варненци през миналата седмица и за първи път попада сред 18-те за двубой от efbet Лига.

Черно море приема шампиона на България тази събота от 21:00 часа на стадион “Тича” във Варна. Цената на билетите за срещата е 6 лева и ще се продават в деня на мача от 17:45 часа.

Групата на Черно море: Иван Дюлгеров, Георги Георгиев, Цветомир Панов, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Васил Панайотов, Дани Кики, Патрик Андраде, Стефан Велев, Родриго Енрике, Илиан Илиев, Матиас Курьор, Файсел Касми, Исмаил Иса, Денислав Ангелов
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 22 авг 2020 13:35

Iceberg написа:Най-новото попълнение на "моряците" е в групата за мача с Лудогорец

Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи групата за срещата с Лудогорец. В нея попадна последното ново попълнение на “моряците” Файсел Касми. Белгиецът подписа договор с варненци през миналата седмица и за първи път попада сред 18-те за двубой от efbet Лига.

Черно море приема шампиона на България тази събота от 21:00 часа на стадион “Тича” във Варна. Цената на билетите за срещата е 6 лева и ще се продават в деня на мача от 17:45 часа.

Групата на Черно море: Иван Дюлгеров, Георги Георгиев, Цветомир Панов, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Васил Панайотов, Дани Кики, Патрик Андраде, Стефан Велев, Родриго Енрике, Илиан Илиев, Матиас Курьор, Файсел Касми, Исмаил Иса, Денислав Ангелов

Дано Илиан заложи на Патрик- агресивен, бърз, с идеи. От новия нямам никакви впечатления, Дани Кики отново заема бройка.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 22 авг 2020 15:27

Vladislav написа:
Iceberg написа:Най-новото попълнение на "моряците" е в групата за мача с Лудогорец

Дано Илиан заложи на Патрик- агресивен, бърз, с идеи. От новия нямам никакви впечатления, Дани Кики отново заема бройка.

Абсолютно! Дори и да се окаже добро попълнение, не е времето и мястото сега да излиза и се пробва. Ако всичко около Патрик е точно, не виждам по-добра опция от него. Много се надявам да излезе титуляр - с него в състава изглеждаме къде, къде по-агресивни, стабилни и иновативни. За Кики е ясно, само не проумявам по каква причина е още при нас..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 22 авг 2020 22:38

Както писах по рано след подарените 3 т от Етър на Черно Море,сега те ги подариха на резервите на Лудогорец .

Върни се в “Черно море”