Как да "мисля"(за) нещо, което не му се е случвало с Ман Юнайтед!?
Още по-малко пък си мисля, че Меси ще му вкара със средно-слаб удар от 20 м. с десния крак, че и да изпусне топката...
За 59 мача и то "насечени" във времето, да се постигат подобни статистики е уникално.
На пръсти се броят мачовете, в които е бил титуляр един след друг.
Което иде реч и да покаже, че подготовката и професионализмът са му на много високо ниво.
Да играеш най-малко минути и да имаш най-високото КПД. Част от по-рядко играещите поне чат-пат влизат като смени.
А резервният вратар влиза само при контузия или червен картон на титулярния, а понякога даже и не влиза, защото трите смени са били извършени.
Ние сме имали няколко подобни случая, което малко или много бе забавно.
О'Шей и Рио сложиха ръкавиците и даже спасиха няколко опасни положения.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Ти явно се инатиш и не можеш да ме разбереш, или не искаш да разбереш какво искам да ти кажа.
Ромеро няма броя мачове на Де Хея, той е лимитиран, за да се даде реална картина на нещата. Я да имаше мачовете на Де Хея да видим дали нямаше да е пускал по 3 или 4 гола, при положение че със всеки от предишните си клубни отбори е допускал толкова голове...понякога и повече. С Аржентина също има едно 0-4 - сети се в кой мач...Може и да пропускам някои други мачове на негови отбори, в които са му пълнили кошничката.
Ромеро няма броя мачове на Де Хея, той е лимитиран, за да се даде реална картина на нещата. Я да имаше мачовете на Де Хея да видим дали нямаше да е пускал по 3 или 4 гола, при положение че със всеки от предишните си клубни отбори е допускал толкова голове...понякога и повече. С Аржентина също има едно 0-4 - сети се в кой мач...Може и да пропускам някои други мачове на негови отбори, в които са му пълнили кошничката.
Допускане на 3+ гола Ромеро vs Де Хеа
Ромеро в АЗ Алкмаар 111 мача - 8 пъти(7%)
Ромеро в Сампдория/Монако 83 мача - 9 пъти(11%)
Ромеро в Ман Юнайтед 59 мача - 0 пъти
Ромеро Аржентина 96 мача - 4 пъти(4%)
Общо: 349 мача - 21 пъти
Де Хеа в Атлетико Мадрид 84 мача - 13 пъти(15%)
Де Хеа в Ман Юнайтед 404 мача - 28 пъти(7%)
Де Хеа Испания 41 мача - 4 пъти(10%)
Общо: 529 мача - 45 пъти
Интересуват ме главно показателите за Манчестър Юнайтед!
Де Хеа(2012-2015) - 175 мача-187 гола-61 сухи мрежи
--------------------------------------------------------------------------------------
Де Хеа(2016-2020) - 229 мача-228 гола-82 сухи мрежи
Ромеро(2016-2020) - 59 мача-26 гола-38 сухи мрежи
Ако Ромеро бе изиграл 229 мача, показателите щяха да бъдат: 229 мача - (100-160 гола)
Ромеро в АЗ Алкмаар 111 мача - 8 пъти(7%)
Ромеро в Сампдория/Монако 83 мача - 9 пъти(11%)
Ромеро в Ман Юнайтед 59 мача - 0 пъти
Ромеро Аржентина 96 мача - 4 пъти(4%)
Общо: 349 мача - 21 пъти
Де Хеа в Атлетико Мадрид 84 мача - 13 пъти(15%)
Де Хеа в Ман Юнайтед 404 мача - 28 пъти(7%)
Де Хеа Испания 41 мача - 4 пъти(10%)
Общо: 529 мача - 45 пъти
Интересуват ме главно показателите за Манчестър Юнайтед!
Де Хеа(2012-2015) - 175 мача-187 гола-61 сухи мрежи
--------------------------------------------------------------------------------------
Де Хеа(2016-2020) - 229 мача-228 гола-82 сухи мрежи
Ромеро(2016-2020) - 59 мача-26 гола-38 сухи мрежи
smoothc написа:
Ако Ромеро бе изиграл 229 мача, показателите щяха да бъдат: 229 мача - (100-160 гола)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
smooth, бях ти казал вече че във футбола не могат да се правят механични прехвърления/пресмятания какво щяло да бъде, той не е проста математика/аритметика където 2+2 винаги да прави 4. Навремето един резервен вратар на Барса изигра 5 мача в първенството и получи 1 гол, докато титулярния изигра 33 мача и получи 39 гола в тях, т.е. коефициент някъде 1.1 голове получени на мач, а резервата от тия 5 мача с получен 1 гол излиза че е 0.2! Разсъждаваш като някой кръчмар в селска кръчма в България от началото на 20 век, който вади тефтера и прави бакалска сметка...значи и аз мога като тебе да кажа, че щом резервния вратар на Барса е получил 0.2 гола средно на мач, ако той пазеше всички 38 мача от първенство щеше отбора да е получил 7 или 8 гола за целия шампионат и да е счупил всички рекорди за най-малко получени голове и сухи мрежи. Усещаш ли сега защо това няма да стане и сметките ти по оста Де Хея - Ромеро НЯМА как да са точни. Това е същото като да кажеш например ако вие (Ман.Ю) биете Челси с 4-0, а после Челси бие Ливърпул с 2-0 (както стана в мача за ФА Къп), следователно по твоята механично-прехвърлителна логика Ман.Ю ще бие Ливърпул със 6-0.
То е ясно че като си си втълпил нещо и си се фиксирал върху сухите статистики няма кой да те разубеди, ама имай поне малко чувство за реалност. Същото се отнася и за нападателите - ако е вкарал 10 гола в 5 изиграни мача от сезона, това не означава че при 38 мача ще вкара 76 гола.
То е ясно че като си си втълпил нещо и си се фиксирал върху сухите статистики няма кой да те разубеди, ама имай поне малко чувство за реалност. Същото се отнася и за нападателите - ако е вкарал 10 гола в 5 изиграни мача от сезона, това не означава че при 38 мача ще вкара 76 гола.
В конкретния случай може да се приложи! И неслучайно съм написал 100-160.
По формулата е 100 гола, но осъзнавам, че има някои рискове и затова добавям интервал 100-160.
Примерът ти с Барселона на теория може и да се случи, но 5 мача не са 59 и второ, съотношението 229:59 е 3.88.
А вече за нападателя... искрено ме разсмя!
Сам помисли кое е по-вероятно - вратар да допуска често 0-1 гола или нападател х да вкарва всеки мач и то по 2 гола.
Ако условно разделим на 4х15 мачовете на Ромеро, то във всяка една “щафета” се наблюдава статистико-очаквано постоянство, без отклонения.
На практика Ромеро не участва във Висшата лига и точно това е косвеният обект на сметките и прогнозите, ако “той бе титуляр”!
Още нещо - аз не се осланям само на сухата статистика, а добавям и ко-индикатори като поведение в Националните им отбори и влияние върху колектива. Тук Ромеро също превъзхожда Де Хеа, защото има по-устойчиви лидеро-комуникационни качества.
За 5 сезона във ВЛ (190 мача) Ман Юнайтед е допуснал 182 гола.
Де Хеа/Ромеро допуснати голове Топ 10
89 мача - 97 гола
1 мач - 0 гола
Де Хеа/Ромеро допуснати голове извън Топ 10
94 мача - 83 гола
6 мача - 2 гола
* За 52 мача в другите турнири Ромеро е допуснал 24 гола
* Случаите/минутите, в които е допуснал 2 гола
Суонси - 61 и 64 мин
Бристол Сити - 51 и 93 мин
Митдиланд - 44 и 77 мин
Валенсия - 17 и 47 мин
Уулвс - 70 и 76 мин
Вина Ромеро - 4/10
Първо полувреме - 2
Второ полувреме - 8
* Минутите, в които е допуснал 1 гол
53, 86, 32, 85, 45, 89, 15, 59, 61, 76, 75, 8, 27, 42, 17, 91
Вина Ромеро - 5/16
Първо полувреме - 7
Второ полувреме - 9
По формулата е 100 гола, но осъзнавам, че има някои рискове и затова добавям интервал 100-160.
Примерът ти с Барселона на теория може и да се случи, но 5 мача не са 59 и второ, съотношението 229:59 е 3.88.
А вече за нападателя... искрено ме разсмя!
Сам помисли кое е по-вероятно - вратар да допуска често 0-1 гола или нападател х да вкарва всеки мач и то по 2 гола.
Ако условно разделим на 4х15 мачовете на Ромеро, то във всяка една “щафета” се наблюдава статистико-очаквано постоянство, без отклонения.
На практика Ромеро не участва във Висшата лига и точно това е косвеният обект на сметките и прогнозите, ако “той бе титуляр”!
Още нещо - аз не се осланям само на сухата статистика, а добавям и ко-индикатори като поведение в Националните им отбори и влияние върху колектива. Тук Ромеро също превъзхожда Де Хеа, защото има по-устойчиви лидеро-комуникационни качества.
За 5 сезона във ВЛ (190 мача) Ман Юнайтед е допуснал 182 гола.
Де Хеа/Ромеро допуснати голове Топ 10
89 мача - 97 гола
1 мач - 0 гола
Де Хеа/Ромеро допуснати голове извън Топ 10
94 мача - 83 гола
6 мача - 2 гола
* За 52 мача в другите турнири Ромеро е допуснал 24 гола
* Случаите/минутите, в които е допуснал 2 гола
Суонси - 61 и 64 мин
Бристол Сити - 51 и 93 мин
Митдиланд - 44 и 77 мин
Валенсия - 17 и 47 мин
Уулвс - 70 и 76 мин
Вина Ромеро - 4/10
Първо полувреме - 2
Второ полувреме - 8
* Минутите, в които е допуснал 1 гол
53, 86, 32, 85, 45, 89, 15, 59, 61, 76, 75, 8, 27, 42, 17, 91
Вина Ромеро - 5/16
Първо полувреме - 7
Второ полувреме - 9
Последна промяна от smoothc на 05 авг 2020 16:43, променено общо 1 път.
Факт е че в двата най-ВАЖНИ турнира с по-голям коефициент на трудност - вътрешното първенство и ШЛ Ромеро НЕ е играл за да дадем по-представителна оценка. Именно в тези турнири/първенство отбора ти се среща с всички възможни по-трудни противници (разбира се в шампионата има и някои по-леки мачове, да кажем тия дето са в златната среда, но пък топ отборите и изпадащите ти скачат на кръв и се борят за кожат си). За ШЛ да не говорим... При положение че няколко различни мениджъра НЕ гласуват доверие на Ромеро в Висшата лига и в ШЛ - в сезоните когато се класирате за там, това трябва да ти говори не нещо, а МНОГО за Серхио Ромеро. И това нещо продължава вече 5 години, не е от вчера. Аз даже си мисля, че нещата дотам са стигнали при него, че идния сезон в ШЛ като нищо могат да сложат в някой мач от груповта фаза надъхан младок да замести Де Хея, само и само да не е Ромеро. 
При положение че няколко различни мениджъра НЕ гласуват доверие на Ромеро в Висшата лига и в ШЛ
Клаузи, приятелю!
Де Хеа явно има железни клаузи по отношение на договорите за минимум брой мачове във ВЛ и ШЛ.
+ Ако отборът достигне полуфинал за ФА Къп или КК - той трябва да играе.
Колкото пъти сме достигали с него или без него до полуфиналите - Де Хеа винаги е участвал на полуфинала/финала.
Абсолютна клауза, вече тотално съм се убедил, особено след случаите с Ман Сити и Челси този сезон.
Дори няма какво и да се ядосвам, след като нещата стоят по този начин.
В крайна сметка разликите между Ромеро и Де Хеа не са и кой знае колко големи, че мениджърът да пренебрегне клаузите в името на благото на Манчестър Юнайтед.
Все пак Де Хеа дори и в лоша форма не допуска всеки мач по 2+ гола, а най-често е 1 и по-рядко точно 2 гола.
Но в крайна сметка въпросът е принципен и чисто-технически Ромеро е по-надежден от Де Хеа, това е фундаментът!
Последна промяна от smoothc на 05 авг 2020 17:10, променено общо 4 пъти.
tapka4a написа:Аз даже си мисля, че нещата дотам са стигнали при него, че идния сезон в ШЛ като нищо могат да сложат в някой мач от груповта фаза надъхан младок да замести Де Хея, само и само да не е Ромеро.
Всъщност Хендерсън като нищо може да измести дори Де Хея, не само Ромеро, ако му се даде шанс.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Именно в тези турнири/първенство отбора ти се среща с всички възможни по-трудни противници (разбира се в шампионата има и някои по-леки мачове, да кажем тия дето са в златната среда, но пък топ отборите и изпадащите ти скачат на кръв и се борят за кожат си). За ШЛ да не говорим...
Съгласен съм до известна степен, но все пак в изявите на Ромеро се наблюдава стабилност най-общо казано!
Апропо, може да прозвучи странно, но доста по-устойчив индикатор за някои детайли са мачовете срещу т.нар. по-скромни тимове.
Неслучайно условно съм ги разделил на ТОП 10 и Извън ТОП 10.
И тук някъде идва и проблемът, че голям процент от лошите изяви на Де Хеа са точно срещу отборите от Извън ТОП 10.
Ако му извадя головете за ФА Къп/КУК/КШ от 2011 насам + головете срещу т.нар. II-ро ниво отбори от ШЛ/ЛЕ, срещу които е участвал - картинката изглежда леко неприятна и дори тревожна!
В текущият контекст бих прежалил Де Хеа да участва във Висшата лига, но задължително Ромеро да играе за Купите и ШЛ/ЛЕ.
Ако не друго, поне ще имаме доста по-големи шансове да завършваме сезона с някоя друга купа/финал, вместо да сме капо!
* Обратният вариант ми е доста неприемлив, но пък много искам Ромеро за цял сезон във Висшата лига, за видя дали ще ми се потвърди и теорията, че с него ще имаме минимум +15 точки повече от текущите за съответния сезон.
Ще прежаля малко или много както се казва купите, то и при сър Алекс не ги печелихме всяка година де, че да ламтя...
p.s.
Залагам си(метафорично) главата, че ако Ромеро е здрав и продължи да е титуляр в ЛЕ - ще я спечелим и тази година!