smoothc написа:Във всички останали спортно-технически вратарски компоненти Ромеро превъзхожда Де Хеа!
Ромеро го превъзхожда и в категориите лидерство и комуникация.
Извод: Ако слушате част от медиите и болните фенове на Ман Юнайтед - то нищо чудно да кажете, че Де Хеа "е по-добър".
Фактите обаче показват, че Ромеро е по-добрият вратар!
1. Във Висшата лига щяхме да имаме повече точки и респективно по-високи позиции.
С други думи, през 2016, 2017 и 2019 щяхме да сме в зона Шампионска лига(ТОП 4).
А през 2018 и 2020 щяхме да сме на същите позиции(2-ри и 3-ти), но с повече точки.
2. За домашните купи:
И гледайки цялата картинка, мисля че с Ромеро най-малкото щяхме да имаме повече финали.
3. Фактът, че през 2017 Ромеро беше титуляр в Лига Европа и я спечелихме - говори красноречиво!
Да не забравяме, че някои неща се допълват и от перманентната му стабилност за Аржентина в периода 2014-2017.
Ако е здрав и продължи да е титуляр сега, само някакво чудо може да ни попречи да спечелим отново Лига Европа.
Докато с Де Хеа... ще ни трябва много, много късмет, за да я спечелим и най-вероятно няма да се случи, понеже в генезис този вратар е психически неустойчив, аурата му е просто лабилна.
Ромеро и Манчестър Юнайтед просто са в отлична симбиоза, това е кардиналната ми мисъл!
* Той никога не е допускал 3 гола за 59-те мача, в които е участвал.
* Успеваемостта на Ман Юнайтед с Ромеро е много висока(78%)
Това го прави отличен гарант за положителни резултати, респективно "свиване" на загубите, които( с Де Хеа са 0-1 и 1-2) ще са равенства 0-0 или 1-1
фактите показват, че това момче е бил резерва през цялата си кариера и никога не е вдъхвал доверие. Толкова за това колко е добър.
Никога не съм бил особен фен на испанеца, но ромеро си е съвсем обикновен играч от средна класа. С нищо не се отличава от Джон Руди и ко и то като имаш предвид, че последния поне е бил титуляр и е играел някъде.